25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

kızlar lahana diyeti yapacam dedim ya çarbamı pişirirken eşim geldi,kokusunu aldı ne pişiriyorsun diyince lahana çorbası dedim lahana diyetine başlaıyacam dedim bırak obuk sobuk şeyleri güzel diyet yapıyorsun öyle devam et dedi.ilk defa kızlar çok diyet yapıp bıraktım eşim hiç ilgilenmezdi ilk defa iyi gittiğimi söyledi.

kızlar bende zayıflamak için can atanlardanım ... bende varım desem ne dersiniz acaba :)

canm yazdıklarınızı okudum .çok güzel yazmışsın . bunu eğlenceli hale getirmek bizim elimizde. diyet yapıyorum aman ölüyorum yok yani.. şimdiye kadar yediklerimiz yeter bize.. bende yanındayım.. inşallah birbirimize destek olarak aile olarak daha fazla motive olup güzel ve kalıcı kilolar vereceğiz ...

ben kendimden bahsedeyim. ben 25 yasında 1.68 boylarında bir hatunum :) evliyim bir çocuğum var 3 yasında.. bu arada adım merve... bende cuma günü 75 kiloyla diyetime başladım.. bende cuma günleri tartılıyorum.kendime hedefler koyarak bi hafta geçiriyorum.. şimdilik bu kadar .. iyi anlaşacağımızı umud ediyorum..

;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

hoşgeldin aramıza.

Canım diyetisyenve yürüyüşle benim arkadaşım 8 ayda 103 kilodan
80 kiloya düştü..kararlılıgınla inanıyorum sende ideal kilona düşersinn..
hepimize kolay gelsin..Bende lipo ve karın germe ameliyatı oldum

Yaa evet senin düğünün var mozerella.valla dayanabilceksen yap lahana çorbası.ama benim midem almıyor.tiksindiğimşe kalıyorum.lahanayı sevmem zaten.kahvaltını bencede evde yap.işyernde dayanmak senin iraden artık aç interneti şişman gelinlere bak sonrada zayıf gelinlere bak,hangisi gbi olucağına sen karar ver.hayır onu bunu boşver,mutlaka düğünde patavatsız tipler olur abuk bişeyde söyleyebilirler,kilo ver kızım gbisinden.bu kilo ya verilecek ya verilecek,bakalım hangimiz irademize sahibiz

Son düzenleme:
Hoşgeldin merve :) bize oranla gayet verilebilir bi kilon var.ben hep 70lerde olan arkdaşlarıma öyle diyorum,aman önünün alman çok iyi olmuş diye.insan yedikçe olmadık kilolara gidiyor ve ilerledkçe dhada zorlaşıyor.o yüzden kararlı olup sakın bozma.lüzumu yok bu kiloların,insanın özgüvenini yitirtmekten başka bişeye yaramıyor.hatta bide hastalık sahibi ediyor.bari başımıza onlar gelmeden asılalım şu işe

Çünkü eşinde gördüki bu şeklde ilerlemen süreklilik sağlıcak,iyi gidicek.Kızlar siz bilirsiniz ama ben bu lahana çorbası veya başka çabuk kilo verdiren şeyleri desteklemiyorum artık.Genede kendinizi nasıl rahat hssedicekseniz onu yapın

ayy kızlarrr süpersinizzz iyiki tanıdım sizleriiii filecim senin adına çok sevindimmm bencede mükemmel gidiyorsunn kar yağıyor lapa lapa artık açık havada yürüyemeyz yürüsekte tempo olmaz o nedenle evde step falan yapalım ben daha önce step yapıyordum hocamz süperdi 1saatte o kadar çok kalori yakıyordukki kendmi baya incelmis hissdiyordum ama elazığa geldim malesf ne doğru düzgn spor salonu war nede step yapılıyor belediyenin war orası guzelde ordada step yok artık netten bakarak step yapcm :)

canm inan eger umursamasam dikkat etmesem 100 kilo ya çıkarım ben o kapasite var yani .. o yüzden dediğin gibi nisan 1 e 59 u hedef koydum bakalım 4 ay var yapıcam inşallah .. beraber başaracağız

Bende bu sefer çok kararlıym canım.Dileirm öyle olur.sen kaç kilo verdin karın germe amelyatın nasıl geçti?zormuydu

Merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum 29 yaşındayım ve 8-10 yaşından beri kilolarım katlanarak devam ediyor malesef 100 kilonunda baya bi üstündeyim 6 yıllık evliyim deli gibi bi bebek sahibi olmak istiyorum bir tanesi geçen yıl bir tanesi geçen hafta olmak üzere 2 tane düşük yaptım şimdi sebepleri araştırılıyor doktorum kilo vermemin çok çok iyi olacağını söyledi psikolojik olarak toparlanana kadar kilo vermek istiyorum bende dün başladım diyete ama benim sorunum çok çabuk moralim bozuluyor ve bırakıyorum spor yaparken de çok zorlanıyorum evde koşu bandım var çalışıyorum işten gidip yürüyüş yapmak çok zor geliyor ama yapmam gerekiyor bunuda çok iyi biliyorum motivasyona ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…