25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

Hahaha en çok buna bayıldım en iyi ihtimal öbür koydğun resim gbii olursun mozerella.gelinlik son günde alınmaz.yapılmıcak bişey deil.vermek zorundasn bu kiloları.az yiceksin bol hareket ediceksin işte.bence yıllar sonra baktğnda böyle bi gelin olma.ve en çok senin dkkat etmen laızm.ben sana olucakları söleym gelinlik almana 1ay kalıcak.sen açlık diyetlerine girceksin.kendini paraladğnla kalıcaksın.çnkü istedğin kiloya inemiceksin.yedik yiceğimz kadar.kimse az yemekten ölmüyor.hayalini canlı tut.en beğendğin gelinlik fotosunu koy karşına ve çabala lütfeeeeen..Ayrıca spor içinde bnde dışarı çıkamıorum zumba yapsakmı diyorum hem eğlenceli hem çok iyi verdiriyor

bende aynı diyetime devam diyorum,lahana yemiğini az yapmıştım,akşam yemeğinde yerim.
ALLAHIN izniyle birbirimeze destek olarak burada zayıflayacağız inşalllah.
hoşgeldin aramıza canım,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.benim 1 oğlum var 6 yaşında bende ona 1 kardeş istiyorum inşaalah ALLAH NASİP EDER.9 HAFTALIK BEBEĞİMİ GEÇEN AY KALP ATIŞLARI durduğu için aldılar.
Masalll ben zayiff gelin olcmm yaa tonton olmak istemiyorummmmmmmmm (((((
ALLAH zayıf gelin olmayı nasip etsin inşallah bunu tüm kalbimle istiyorum.

Elif öncelikle hoşgeldin.Kaç kilo olduğunun önemi yok.evet benimde çok kilo vermem lazım ama biyerden başlamadğımz sürece bu katlanarak devam edicek.başın sağolsun çok üzüldüm kötü şeyler yaşamışsın ama yeni umutlar için ayağa kalkmalısın.bnce önemli sebebide kilodur.bnm kuzenim aynı durumdaydı 30kilo verip öyle hamile kalabildi.çabucak moralinin bozulmasının sebebi bu yolun uzun olması.eğer kendini çok daraltarak aç bırakarak diyet yapmaya kalkarsan hem yağdan veremezsin doğal olarak bi anlamı olmaz hemde dayanabileceğin maksimum 1aydır.Sonra saldrıırcasına yersin.Ondan sonra gelsin yeni mutsuzluklar Gereği varmı?yedik yedik de noldu? kötü bi estetik,sağlık sorunları,en istedğimiz şeyleri giyememe,en istedğimz hayallere kavuşamama.ne için?aman boğazımızdan fazla yemek geçsin diye.en başta kararlı olmalısın ve bu yolun uzun oldğnu kabullenerek başlamalısın.1hafta kilo veremedğinde hayata küsmemelisin.en yüce şey için,anne olmak için yap bunu..kendine güven,sadece az ye ve hareket et

renğlinin tüm belirtileri var ama olmuyorum kızlar 6 gün geçti şiştikce şişiyorum karnım davul gibi ya kızlar.

Masalcim nisan torenimde aynen oyle oldu biliyomusun son bir ay kala oyle bir strese girdim ki istedigim gibi olmadi hic bisey deli oldum cok uzuluodm dugundede aynisini yasamak kesinlikle istemiyorum ayrica en az 2 ay onceden wermem gerekio gelinligimi dikilmesi için o zamana kadar 70lerde olsam son 2 ayda 65 olsamm ahh ne superr olurrr yaaaa ama olucm dugunume 8ay war gayet iyi bir sure :) yeni gelen kizlar hosgeldinizz Allah saglikli hayirli bebis nasip etsinn insaallh :)

sayfamız gittikçe çoğalıyor kuallar koyalım
ortak tartı günümüz olsun
haftada en 1saat spor
her gün menülerimizi paylaşalım
sayfamızı hep canlı tutalım ne dersiniz.

Bak bide nişanda yaşamışsn.Valla zaman hızla akıp gidiyor.Önündeki süre gayet iyi.yapabilrsiiin inan kendinee.yarn kahvaltını yapıosun poğaça filan yok.çok canın istesede bi parça al o kadar.diğer öğünleride az yiyerek geçir,bitanede evde yapılcak spor buldukmu tamamdır

Ewet file sana katiliyorum gunluk ne yedigimizi yazalim kesinlikle masal yaa senin tarti gunude carsamba olsun her carsamba tartilalim insallah sayfamiz capcanli olsunnn :)

haftada en 1saat spor
Ortak tartı günümüz pazartesi olsun
Dediğin gbi günde en az 1saat spor
Akşam 6dan sonra maksimum 1tane meyve.Ama yemek işi biticek 6'ya kadar.bence çok etkisi var.
Hergün menü paylaşabilriz ama o braz zor olur.bide ben açıkçası evde ne yapılmışsa onu yiyorum ama eski yediğimin çeyreğini yiyorum.Başka fikri olan :)

Ama cogunluk carsamba masal yaa:)) tamam 6dan sonra 1tane meyveden baska yok gunde 1saat yuruyus yada zumba mezdeke step olabilir gunde 2 fincanda bitki çayi..

hosgeldin kilolarmiz yakin bende 76 yim
ben pazartesi ve cuma tartiliyorum
tekrar hosgeldin
Masalll ben zayiff gelin olcmm yaa tonton olmak istemiyorummmmmmmmm (((((
insallah zayif gelin olurdun canim ama senin elinde gelinligini dusun cislari yerken
haftada en 1saat spor
evet bencede pazartesi olsun
saat 6 dan sonra yemek yasak olsun bwlki sadece 1 meyve olabilir spiru siz bilirsiniz uyarim menu paylasalim

bencede katiliyorum

Ama cogunluk carsamba masal yaa:)) tamam 6dan sonra 1tane meyveden baska yok gunde 1saat yuruyus yada zumba mezdeke step olabilir gunde 2 fincanda bitki çayi..
Tamam anlaştık ama tartılma günü pazartesi olsun çnkü konunun adı bile 25kasım pazartesi.çarşambaya almayalım.onun dışnda herşeye tamamımdır.bu hafta çarşamba tartılın yazın ama haftaya pazartesinden başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…