Hahaha en çok buna bayıldım
Ne oluyor ikiniz arasında :)Gıcıksın kızz sen)))
bende aynı diyetime devam diyorum,lahana yemiğini az yapmıştım,akşam yemeğinde yerim.Çünkü eşinde gördüki bu şeklde ilerlemen süreklilik sağlıcak,iyi gidicek.Kızlar siz bilirsiniz ama ben bu lahana çorbası veya başka çabuk kilo verdiren şeyleri desteklemiyorum artık.Genede kendinizi nasıl rahat hssedicekseniz onu yapın
ALLAHIN izniyle birbirimeze destek olarak burada zayıflayacağız inşalllah.ayy kızlarrr süpersinizzz iyiki tanıdım sizleriiii filecim senin adına çok sevindimmm bencede mükemmel gidiyorsunn kar yağıyor lapa lapa artık açık havada yürüyemeyz yürüsekte tempo olmaz o nedenle evde step falan yapalım ben daha önce step yapıyordum hocamz süperdi 1saatte o kadar çok kalori yakıyordukki kendmi baya incelmis hissdiyordum ama elazığa geldim malesf ne doğru düzgn spor salonu war nede step yapılıyorbelediyenin war orası guzelde ordada step yok artık netten bakarak step yapcm :)
hoşgeldin aramıza canım,rabbim isteyen herkeseMerhabalar bende aranıza katılmak istiyorum 29 yaşındayım ve 8-10 yaşından beri kilolarım katlanarak devam ediyor malesef 100 kilonunda baya bi üstündeyim 6 yıllık evliyim deli gibi bi bebek sahibi olmak istiyorum bir tanesi geçen yıl bir tanesi geçen hafta olmak üzere 2 tane düşük yaptım şimdi sebepleri araştırılıyor doktorum kilo vermemin çok çok iyi olacağını söyledi psikolojik olarak toparlanana kadar kilo vermek istiyorum bende dün başladım diyete ama benim sorunum çok çabuk moralim bozuluyor ve bırakıyorum spor yaparken de çok zorlanıyorum evde koşu bandım var çalışıyorum işten gidip yürüyüş yapmak çok zor geliyor ama yapmam gerekiyor bunuda çok iyi biliyorum motivasyona ihtiyacım var
ALLAH zayıf gelin olmayı nasip etsin inşallah bunu tüm kalbimle istiyorum.Masalll ben zayiff gelin olcmm yaa tonton olmak istemiyorummmmmmmmm(((((
Elif öncelikle hoşgeldin.Kaç kilo olduğunun önemi yok.evet benimde çok kilo vermem lazım ama biyerden başlamadğımz sürece bu katlanarak devam edicek.başın sağolsun çok üzüldüm kötü şeyler yaşamışsın ama yeni umutlar için ayağa kalkmalısın.bnce önemli sebebide kilodur.bnm kuzenim aynı durumdaydı 30kilo verip öyle hamile kalabildi.çabucak moralinin bozulmasının sebebi bu yolun uzun olması.eğer kendini çok daraltarak aç bırakarak diyet yapmaya kalkarsan hem yağdan veremezsin doğal olarak bi anlamı olmaz hemde dayanabileceğin maksimum 1aydır.Sonra saldrıırcasına yersin.Ondan sonra gelsin yeni mutsuzluklarMerhabalar bende aranıza katılmak istiyorum 29 yaşındayım ve 8-10 yaşından beri kilolarım katlanarak devam ediyor malesef 100 kilonunda baya bi üstündeyim 6 yıllık evliyim deli gibi bi bebek sahibi olmak istiyorum bir tanesi geçen yıl bir tanesi geçen hafta olmak üzere 2 tane düşük yaptım şimdi sebepleri araştırılıyor doktorum kilo vermemin çok çok iyi olacağını söyledi psikolojik olarak toparlanana kadar kilo vermek istiyorum bende dün başladım diyete ama benim sorunum çok çabuk moralim bozuluyor ve bırakıyorum spor yaparken de çok zorlanıyorum evde koşu bandım var çalışıyorum işten gidip yürüyüş yapmak çok zor geliyor ama yapmam gerekiyor bunuda çok iyi biliyorum motivasyona ihtiyacım var
aynı sorun bendede var.yeme düzenimiz değiştiğindendr belki.saç dökülmeleri regl düzensizlği oluyomuşrenğlinin tüm belirtileri var ama olmuyorum kızlar 6 gün geçti şiştikce şişiyorum karnım davul gibi ya kızlar.
Bu arada yarın tartılma günündü galiba.bu yüzden kilolu çıkabilrsin verememiş görünebilirsin sakın moralini bozmarenğlinin tüm belirtileri var ama olmuyorum kızlar 6 gün geçti şiştikce şişiyorum karnım davul gibi ya kızlar.
Bu arada yarın tartılma günündü galiba.bu yüzden kilolu çıkabilrsin verememiş görünebilirsin sakın moralini bozma
Bak bide nişanda yaşamışsn.Valla zaman hızla akıp gidiyor.Önündeki süre gayet iyi.yapabilrsiiin inan kendinee.yarn kahvaltını yapıosun poğaça filan yok.çok canın istesede bi parça al o kadar.diğer öğünleride az yiyerek geçir,bitanede evde yapılcak spor buldukmu tamamdırMasalcim nisan torenimde aynen oyle oldu biliyomusun son bir ay kala oyle bir strese girdim ki istedigim gibi olmadi hic bisey deli oldum cok uzuluodm dugundede aynisini yasamak kesinlikle istemiyorum ayrica en az 2 ay onceden wermem gerekio gelinligimi dikilmesi için o zamana kadar 70lerde olsam son 2 ayda 65 olsamm ahh ne superr olurrr yaaaa ama olucm dugunume 8ay war gayet iyi bir sure :) yeni gelen kizlar hosgeldinizz Allah saglikli hayirli bebis nasip etsinn insaallh :)
Ortak tartı günümüz pazartesi olsunsayfamız gittikçe çoğalıyor kuallar koyalım
ortak tartı günümüz olsun
haftada en 1saat spor
her gün menülerimizi paylaşalım
sayfamızı hep canlı tutalım ne dersiniz.
hosgeldin kilolarmiz yakin bende 76 yimben kendimden bahsedeyim. ben 25 yasında 1.68 boylarında bir hatunum :) evliyim bir çocuğum var 3 yasında.. bu arada adım merve... bende cuma günü 75 kiloyla diyetime başladım.. bende cuma günleri tartılıyorum.kendime hedefler koyarak bi hafta geçiriyorum.. şimdilik bu kadar .. iyi anlaşacağımızı umud ediyorum..
tekrar hosgeldinMerhabalar bende aranıza katılmak istiyorum 29 yaşındayım ve 8-10 yaşından beri kilolarım katlanarak devam ediyor malesef 100 kilonunda baya bi üstündeyim 6 yıllık evliyim deli gibi bi bebek sahibi olmak istiyorum bir tanesi geçen yıl bir tanesi geçen hafta olmak üzere 2 tane düşük yaptım şimdi sebepleri araştırılıyor doktorum kilo vermemin çok çok iyi olacağını söyledi psikolojik olarak toparlanana kadar kilo vermek istiyorum bende dün başladım diyete ama benim sorunum çok çabuk moralim bozuluyor ve bırakıyorum spor yaparken de çok zorlanıyorum evde koşu bandım var çalışıyorum işten gidip yürüyüş yapmak çok zor geliyor ama yapmam gerekiyor bunuda çok iyi biliyorum motivasyona ihtiyacım var
insallah zayif gelin olurdun canim ama senin elinde gelinligini dusun cislari yerkenMasalll ben zayiff gelin olcmm yaa tonton olmak istemiyorummmmmmmmm(((((
evet bencede pazartesi olsunsayfamız gittikçe çoğalıyor kuallar koyalım
ortak tartı günümüz olsun
haftada en 1saat spor
her gün menülerimizi paylaşalım
sayfamızı hep canlı tutalım ne dersiniz.
bencede katiliyorumOrtak tartı günümüz pazartesi olsun
Dediğin gbi günde en az 1saat spor
Akşam 6dan sonra maksimum 1tane meyve.Ama yemek işi biticek 6'ya kadar.bence çok etkisi var.
Hergün menü paylaşabilriz ama o braz zor olur.bide ben açıkçası evde ne yapılmışsa onu yiyorum ama eski yediğimin çeyreğini yiyorum.Başka fikri olan :)
Tamam anlaştık ama tartılma günü pazartesi olsun çnkü konunun adı bile 25kasım pazartesi.çarşambaya almayalım.onun dışnda herşeye tamamımdır.bu hafta çarşamba tartılın yazın ama haftaya pazartesinden başlayalımAma cogunluk carsamba masal yaa:)) tamam 6dan sonra 1tane meyveden baska yok gunde 1saat yuruyus yada zumba mezdeke step olabilirgunde 2 fincanda bitki çayi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?