Tamamdır anlaştık o zamanAma lutfen aktif olalim net imkani olanlarr ozellikle :)
Benimde hayatım kilo alıp verip geçti.58'i görmşlüğüm bile var o derece yanisuper anlastıkk :) ben daha önce 87 kilodan 81 e düstüm sporla ama ilk sporla tanısmam ve ilk kararlı diyetimdi bir ayda vermistim üniversite okurken haftada 3 gün spora gidiordum her seansta bir saat kondisyon bir saat step ve 20 dkda saunada kalıyordum müthişti ama spora ögrenci oldugm için devam edemedm.tekrar aldm en son gecen yıl yaz ayında 99dan spor ve yürüyüş ve diyetle 88e indim spora devam edemedim buraya gelmem nedeniyle yine 98e geldim hep hayatım kilo alıp vermekle geçti(((
O zaman dha heyecanlı,en fazla kilo verdğin zaman gelinliğine denk gelicek ne güzel işteben hiç 58 görmedim ya hemde hiçççlisede bile 72 falandm yani hep kiloluydum zayıf halimi kendim bile merak ediyorum :44:
Bende zumba yapmayı düşünüyorum.Zaten tartı gününe pazartesi dedik.sınavlarını bitir başla hemen canımbu pazartesi bn tartilmistim carsamba tekrar yazarim
sadece bu hafta spor yapamam haftaya basliyim spora sinavim var
spor olarak da zumba yapmayi dusunuyorum yarim saat olurmu yapsam 70 kiloya dusunce agir spor yapmayi dusunuyorum
O zaman dha heyecanlı,en fazla kilo verdğin zaman gelinliğine denk gelicek ne güzel işte
evett canımm insallah kızlarr ender saraçtan 10 hareket var oda süper doktorum programında göstermişti netten bakabilirsiniz..Bende zumba yapmayı düşünüyorum.Zaten tartı gününe pazartesi dedik.sınavlarını bitir başla hemen canım
evett canımm insallah kızlarr ender saraçtan 10 hareket var oda süper doktorum programında göstermişti netten bakabilirsiniz..
kızlar leslie yi deneyen var mı?
canım ben leslienin ismini smdi senden duydumkızlar bence topik daha aktif olsun boş vakti olan girsin muhabbet olsun falan filan.. tamam tartı günü pazartesi olsun dediğiniz gibi bunda hemfikiriz.. artık önümüzdeki pazartesiden başlayarak herkes kilo bildirimi yapsın pazartesi günü ... bu topiğe bi kaptan seçelim vakti bol olan ... kaç kişiysek başlangıç kilolarını alsın pzartesi günü ... sonra herkes hedef kilosunu söylesin .. sonra hergün ne yediğimizi ne içtiğimizi duygu düşüncelerimizi:) yazalım... bıraz disiplinli olalım.. bunun faydası olacağına inanıyorum ama yinede siz bilirsiniz...yorumları bekliyorum
:) Şöyle özetleyim ben sana.Burda 70den 100 ve 100'ün üstünde bir çok insan var.Hepimizin tek bir dileği kilo verebilmek.Az yiyerek hergün spor yaparak,kendmize yeni kurallarda koyduk.Akşam 6'dan sonra bişey yememek gibi.o yakın sayfalarda yazılı.sende ne var ne yok kilo vermek gbi bi isteğin varmı :)25 mesaj sayısı çok fazla ama
leslie nedir bilemedimkızlar leslie yi deneyen var mı?
Daha aktif olmak iyi olur tabiki ama herkesin kilosunu bi kişi takip edebilrmi emin değilim.O kaptan ben değilim akşam grebiliorm ancak..Herkese cevap yazmaya çalışıyorum.Kilo çizelgeleri var aşağıda görünüyor zaten.hergün ne yiyip içtiğimizi duygu düşüncelerimizi yazalım dedğinz gbikızlar bence topik daha aktif olsun boş vakti olan girsin muhabbet olsun falan filan.. tamam tartı günü pazartesi olsun dediğiniz gibi bunda hemfikiriz.. artık önümüzdeki pazartesiden başlayarak herkes kilo bildirimi yapsın pazartesi günü ... bu topiğe bi kaptan seçelim vakti bol olan ... kaç kişiysek başlangıç kilolarını alsın pzartesi günü ... sonra herkes hedef kilosunu söylesin .. sonra hergün ne yediğimizi ne içtiğimizi duygu düşüncelerimizi:) yazalım... bıraz disiplinli olalım.. bunun faydası olacağına inanıyorum ama yinede siz bilirsiniz...yorumları bekliyorum
Ben tutabilirim kizlar zaten aktif az kisi war suanleslie nedir bilemedim
Daha aktif olmak iyi olur tabiki ama herkesin kilosunu bi kişi takip edebilrmi emin değilim.O kaptan ben değilim akşam grebiliorm ancak..Herkese cevap yazmaya çalışıyorum.Kilo çizelgeleri var aşağıda görünüyor zaten.hergün ne yiyip içtiğimizi duygu düşüncelerimizi yazalım dedğinz gbidisiplinli olma konusnda çok çok haklısn.ama biri kiloları tutarsa öyle bi gönülllü çıkarsa her hafta kim en fazla kiloyu vermiş göreblriz belki motive eder
Çok güzel olur mozerella,herkes pazartesi yazar kaç kilo verdğini.bakalım nasıl olucak gün sonundada hepsini birarada yazar kim en fazla kiloyu vermiş görürüzBen tutabilirim kizlar zaten aktif az kisi war suanama olmak isteyn baska kisi warsa oda olabilir yanii
Bencede kizlar kesinlikle disiplinli olalim kendimde dahil hergun baska bi kacamkla gelmeyelim hergun bisiler yiyerek zayiflamak isteyenler bu forumda olmasin mesela canimiz cikolata istedi sadece bi ısırık yiyelim hergun hergun bugun cikolata yedim dun pasta yedim diyenler olmasin lutfenn:) Şöyle özetleyim ben sana.Burda 70den 100 ve 100'ün üstünde bir çok insan var.Hepimizin tek bir dileği kilo verebilmek.Az yiyerek hergün spor yaparak,kendmize yeni kurallarda koyduk.Akşam 6'dan sonra bişey yememek gibi.o yakın sayfalarda yazılı.sende ne var ne yok kilo vermek gbi bi isteğin varmı :)
Evet büyük kaçamaklar için haftada 1gün 1öğün diyelim.Onun dışında canımızın çok istediği şeyden ufacık alıp bırakalım.maksat onu düşünerek zihnimizi bulandırmamak.Bizim sorunumuz zaten yediğimz miktarlardaydı.Bu miktarlar azaldıkça nasıl zayıflanıyor hep brilkte görücez.Kendimizi helak edip eski yanlışlara düşmemek lazımBencede kizlar kesinlikle disiplinli olalim kendimde dahil hergun baska bi kacamkla gelmeyelim hergun bisiler yiyerek zayiflamak isteyenler bu forumda olmasin mesela canimiz cikolata istedi sadece bi ısırık yiyelim hergun hergun bugun cikolata yedim dun pasta yedim diyenler olmasin lutfenn@ bende bu hafta yaptm ama artik kesinlikle olmayacak buyuk kacamklara buyuk ceza werelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?