İyi geceler canım :)Tamam masalcim anlastikkherkese iyi geceler sabah is war 😊😉
kızlar arkadaşım yoğurt küründen bahsetti komşusu yanılmıosam 100 kiloymuş iki ayda 15 kilo vermiş... kulağa hoş geliyor ve ben yarın malzemeleri aldırıp başlamayı düşünüyorum.. isterseniz bi göz atın netten isterseniz ben bi deneyim ona göre başlayın..
bende aynı diyetime devam diyorum,lahana yemiğini az yapmıştım,akşam yemeğinde yerim.
ALLAHIN izniyle birbirimeze destek olarak burada zayıflayacağız inşalllah.
hoşgeldin aramıza canım,rabbim isteyen herkesenasip etsin inşallah.benim 1 oğlum var 6 yaşında bende ona 1 kardeş istiyorum inşaalah ALLAH NASİP EDER.9 HAFTALIK BEBEĞİMİ GEÇEN AY KALP ATIŞLARI durduğu için aldılar.
ALLAH zayıf gelin olmayı nasip etsin inşallah bunu tüm kalbimle istiyorum.
Elif öncelikle hoşgeldin.Kaç kilo olduğunun önemi yok.evet benimde çok kilo vermem lazım ama biyerden başlamadğımz sürece bu katlanarak devam edicek.başın sağolsun çok üzüldüm kötü şeyler yaşamışsın ama yeni umutlar için ayağa kalkmalısın.bnce önemli sebebide kilodur.bnm kuzenim aynı durumdaydı 30kilo verip öyle hamile kalabildi.çabucak moralinin bozulmasının sebebi bu yolun uzun olması.eğer kendini çok daraltarak aç bırakarak diyet yapmaya kalkarsan hem yağdan veremezsin doğal olarak bi anlamı olmaz hemde dayanabileceğin maksimum 1aydır.Sonra saldrıırcasına yersin.Ondan sonra gelsin yeni mutsuzluklarGereği varmı?yedik yedik de noldu? kötü bi estetik,sağlık sorunları,en istedğimiz şeyleri giyememe,en istedğimz hayallere kavuşamama.ne için?aman boğazımızdan fazla yemek geçsin diye.en başta kararlı olmalısın ve bu yolun uzun oldğnu kabullenerek başlamalısın.1hafta kilo veremedğinde hayata küsmemelisin.en yüce şey için,anne olmak için yap bunu..kendine güven,sadece az ye ve hareket et
Kahvaltida 1has.yumurta 3catal light peynir bi fincan yesil cay 2tane zeytin..is yerimde her zamanki gibi kahvalti vardi tereyag cokelk recel tahin vs ama ben yemedim sekersiz çay içtim sadece bu zamana kadar dolu dolu kahvalti yaptimda ne oldu ya artik o kahvaltiya doydum benkisa surecek bi tad icin uzun surecek mutlulugumu gormezden geldimm ama artik ole olmayacak irademe yenik dusup yedimde yedim sonuc 98kilo ;((( hep beraber zayiflicaz kizlar yaza super olup m-s bedenler olcazzz...
Cnm insülin direncim varsa biraz yavas kilo verirsin ve bu direnci ancak tempolu yuruyusle kirabilirsin ama bu durum seni yildirmasin
Ben tutabilirim kizlar zaten aktif az kisi war suanama olmak isteyn baska kisi warsa oda olabilir yanii
günaydın hayırı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?