25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

kızlar arkadaşım yoğurt küründen bahsetti komşusu yanılmıosam 100 kiloymuş iki ayda 15 kilo vermiş... kulağa hoş geliyor ve ben yarın malzemeleri aldırıp başlamayı düşünüyorum.. isterseniz bi göz atın netten isterseniz ben bi deneyim ona göre başlayın..

Ben bugün yoğurt kürü yapmaya karar verdim 1 kase yoğurt 7 tane hurma her ögün yedim akşam çok kötü bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım ilaç içtim geçmedi bende birşey yedim o zaman geçti umarım sende bu etkileri yapmaz.

ah bide ben verebilsem şu kiloları..
110 kiloyla başladım akapuntura..
1 ay 1. haftamdayım..
98 kiloya düştüm şimdilik..
Bu ara durdu kilo vermem vücudumu şaşırtmaya çalışıyorum.
Şimdiki ilk hedefim 80..
Sonra 70 :)
İnş veririm bi kiloları..

kizlar supersiniz superiz
ok nerde hareket ordda bereket bosuna dememisler
mozeralla bundan sonra sana cok fazla is dusuyor
cezamiza da sen karar ver

selam hanimlar

baya bir hareketlenme olmus masallah topgimize

bu aksam girdim topige ama yazmak simdiye nasip oldu, cocuklardan bir türlü firsat bulamadim.

pazartesi tartilma günü karar kilinmis, banada uyar.

mozarella senin kaptan olman benim icin sorun degil, kolay gelsin simdiden

ben bugun dikkat ettim fazla kacmadi sükür. ama spor yok.

ben malesef emzirdigim icin altidan sonra yememe isini yapamam, bide uyku düzenimiz daha oturmadigi icin yeme saatlerine fazla dikkat edemiyorum.

canım çok teşekkür ederim hoşbulduk amin inşallah Allah oğlunu sana bağışlasın benimde 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 10 gün önce Allah sanada tekrardan anne olmayı nasip etsin inşallah canım

canım çok çok doğru söylüyosun bu gidişin sonu hiç de hayır değil ve böyle devam ettikçe zaman kaybediyorum boş yere ve dediğin gibi yemenin bana hiç bi faydası olmadı şimdiye kadar bendeki sorun şu çok çok yüksek seviyede insülin direncim var ne kadar yemesemde ya hiç veremiyorum yada 100-200 gr veriyorum bu da ister istemez moralimi bozuyor ama sabredip devam etmem lazım

Kahvaltida 1has.yumurta 3catal light peynir bi fincan yesil cay 2tane zeytin..is yerimde her zamanki gibi kahvalti vardi tereyag cokelk recel tahin vs ama ben yemedim sekersiz çay içtim sadece bu zamana kadar dolu dolu kahvalti yaptimda ne oldu ya artik o kahvaltiya doydum ben kisa surecek bi tad icin uzun surecek mutlulugumu gormezden geldimm ama artik ole olmayacak irademe yenik dusup yedimde yedim sonuc 98kilo ;((( hep beraber zayiflicaz kizlar yaza super olup m-s bedenler olcazzz...

canım senin yakın zamanda düğünün var sanırım hayırlı olsun bence de hırs yap ve düğüne kadar zayıfla ben düğünümde şu andaki kadar kilolu değildim ve 85-90 civarı falandım sanırım yinede insanın bi yanı buruk kalıyo içine sinmiyo şimdi bile resimlere baktıkça üzülüyorum çünkü ömründeki en önemli günün

Cnm insülin direncim varsa biraz yavas kilo verirsin ve bu direnci ancak tempolu yuruyusle kirabilirsin ama bu durum seni yildirmasin

Cnm insülin direncim varsa biraz yavas kilo verirsin ve bu direnci ancak tempolu yuruyusle kirabilirsin ama bu durum seni yildirmasin

evet doktorda öyle söylüyorda işten eve varmam 7.30 - 8 i buluyor yemek bulaşık 9 oluyor o saatten sonrada spor yapmak çok zor geliyor ama yapabildiğim kadar yapmaya çalışıcam

Ben tutabilirim kizlar zaten aktif az kisi war suan ama olmak isteyn baska kisi warsa oda olabilir yanii

evet canm tutabilirsin .. ben çalışmıyorum sabahtan akşama kadar evdeyim bende sana destek olurum anlaştık o zamn takım kaptanımız mozerella kızlar.... grupta kaç kişiyiz bunu bilelim bi.. bize bigün yazıp bigün yazmayan değil sürekli aktif kararlı arkadaşlar lazım:) tmm iyi oldu böyle .. kızlar ben bayrama gitmeden önce 75 ten 68 düşmüştüm iki ayda ... leslie yaptım acayip inceltio..bacakları özellilke yani sırılsıklam oluosun bir saat yapabilirsen ne ala yani gün içnde başka spor yapmana gerek kalmo bi başla terle duş al bitti.... gün içindede artık mekik falan çekersin öyle bişey.. set set bu basettiğim şey... 2 milden başlayın bi deneyin..youtbe a leslie 2 mil yazın çıkar çıkan kadınla beraber yapın :) mükemmel incelme saglıo yaptım faydasını gördüm...

kızlar yoğurt kürü değişio steden siteye bakın benım yapacağımın tarifi şu.. isterseniz ben deneyim pazartesiye kadar sonuç ne olursa ona göre basşlayın tamam mı ... bir kase yoğurt ,1 çay kaşığı zencefil, 1 cay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tartçın bunları karıştırıp yemeklerden bi saat önce yiosun tadıda güzelmiş.. ama ben sabah hariç yani iki öğün öğle ve akşam yemeği düşünüyorum ..ben bi deneyim sonucu yazarım.. monezella adın ne tatlım.. her defasında yazmak zor gelio :İ)

elifyesiller :) canm ne iş yapıorsun bilmiorum ama sana bi tavsiye vermek istiyorum faydasını göreceğini düşünüyorum .. işten eve gelmeden önce imkanın varsa işyerinde küçük hazır yoğurtlar varya küçücük :) ondan bi tane ye eve öyle git .. emin ol daha az yiceksin. tabi bilemiyorum imkanın varsa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…