elifyesiller :) canm ne iş yapıorsun bilmiorum ama sana bi tavsiye vermek istiyorum faydasını göreceğini düşünüyorum .. işten eve gelmeden önce imkanın varsa işyerinde küçük hazır yoğurtlar varya küçücük :) ondan bi tane ye eve öyle git .. emin ol daha az yiceksin. tabi bilemiyorum imkanın varsa ...
güne çok güzel başlamışsın canım inşallah hevesimiz kırılmadan devam ederiz.Kahvaltida 1has.yumurta 3catal light peynir bi fincan yesil cay 2tane zeytin..is yerimde her zamanki gibi kahvalti vardi tereyag cokelk recel tahin vs ama ben yemedim sekersiz çay içtim sadece bu zamana kadar dolu dolu kahvalti yaptimda ne oldu ya artik o kahvaltiya doydum benkisa surecek bi tad icin uzun surecek mutlulugumu gormezden geldimm ama artik ole olmayacak irademe yenik dusup yedimde yedim sonuc 98kilo ;((( hep beraber zayiflicaz kizlar yaza super olup m-s bedenler olcazzz...
günaydın hayırı sabahlar
Adım kübra cnmsurekli aktif olan kizlar belli zaten onlarinkini tutarz bu seklde haftada ayda kim kac kilo vermis anlamis oluruz super olur karar vermek basarmanin yarisidirrr )
günaydın kızlar
04.11.2013:92
11.11.2013:88.300
Wuuu filecimmm süpersinnnnn ama haftada 4 kilo vermek saglikli degil pek :))
kübra yediklerimi hepsini paylaştım canım hiç kendimi aç bırakmadım bide bunlar yeni kilolar bundan sonra bu kadar gitmez yavaşlar kilo verme.slm seninle hemen hemen aynı tarihlerde başlamışız. dün benimde tartı günümdü 88.1 olmuşum ama istedigim gibi deil hepsi yagdan gitmemiş olsun bunada şükür.
Canim sen pazartesi ver senin icin degisiklik olnaz takim düzenini bozmayalim tatlım. . Pazartesi de karar kıldık sen iki gün tartil diyetisyene gittiğinde de tartilirsin. Ben her sabah tartiliyorum sorun olmuo :) öpüyorum seni yanlis anlama ama düzenli olsun topigimiz canm[/QUOTE
bende tartılmak istemiyorum ama dayanamıyorum her sabah kendimi tartının üzerinde buluyorum.
ben o kürü denemiştim yiyemedim ya,inşallah faydasını görürsünüz.Evet canm bencede. Kızlar esime yogurt kür u nun siparis ini verdim inş bugün baslayabilirim. Merak ediyorum fayda edecek mi. Hem yogurt kemik erimesine de iyi geldigi icin de iyi. Bu arada özellikle karin yagini eritiomus bi bakin arastirin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?