25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

kızlar bi bakın bakalım leslieye ben ilk duyduğumda okadar beğendim ki 1 satt yaptım 5 mil yani.. yanlış bilmiosam 5 mil 500 kalori yaktırıomuş bilginizee

canım imkanım var birde listemde 16.30 da ara öğünlerim oluyo mesela 1 elma dediğin gibi 1 yoğurt yada 1 bardak süt gibi gerçekten de iyi geliyor eve gittiğim zaman aşırı acıkmış olmuyorum

günaydın kızlar

bende diyet yapıyorum benimde bi diyet günlüğüm var ve forumda gezinirken burayı gördüm şu yoğurt kürü ilgimi çekti bende yapmayı düşünüyorum zencefil zerdeçal tarçın hemen hemen her evde olan baharatlar ben zerdeçalı süte karıştırıp içmeyi severidm özellikle soğuk algınlığına falan çok iyi geliyor ama böyle bi faydasını okuduktan sonra şimdi daha çok sevdim bu baharatı.ben diyete başlayalı bir ay oluyo neredeyse ama sadece 3 kilo verebildim 107 kiloydum şimdi 104 kiloyum. bebek sahibi olmak için kilo vermem şart kızlar inşallah hepimiz istediğimiz kiloya gelir amaçlarımıza ulaşırız.

Adım kübra cnm surekli aktif olan kizlar belli zaten onlarinkini tutarz bu seklde haftada ayda kim kac kilo vermis anlamis oluruz super olur karar vermek basarmanin yarisidirrr )

Adım kübra cnm surekli aktif olan kizlar belli zaten onlarinkini tutarz bu seklde haftada ayda kim kac kilo vermis anlamis oluruz super olur karar vermek basarmanin yarisidirrr )

güne çok güzel başlamışsın canım inşallah hevesimiz kırılmadan devam ederiz.

evet önce aktif olanları tut,yeni gelen arkadaşlarıda bir hafta deneme süresi olur aktif olursalar listeye eklersin.

Canim sen pazartesi ver senin icin degisiklik olnaz takim düzenini bozmayalim tatlım. . Pazartesi de karar kıldık sen iki gün tartil diyetisyene gittiğinde de tartilirsin. Ben her sabah tartiliyorum sorun olmuo :) öpüyorum seni yanlis anlama ama düzenli olsun topigimiz canm

Kızlar kilo bildirimimizi pazartesi günü yapicaz . Sanki pazartesi günü sil bastan yapio gibi.. diyete baslama kilomuz pazartesi günü ciktimiz kilo olacak . Bu arada nasilsiniz .. kubracim nerelerdesin. Kaptancim sen bi aktif isimlere göz at istersen gecmise bakip

Kızlar Hevesimiz kirilmayacak olumsuz düşünce yok hersey bizim elimizde bogazimizda . Biz istedigimiz sürece istedigimiz kiloya ineriz.. ilk haftamizi merak ediyorum. Kızlar yavas yavas bunyenizi alistirin haftaya bomba gibi istiyorum herkesi . . Inanin bana super olacak...

Masal file barsemi elif zordegil en aktif kisiler bunlar disinda unuttuklarim olabilir onlarda kendilerini hatirlatsin lutfenn yeni katilan kisiler var bi kez yorum yapip cikiolar ole olmasin lutfenn....

Evet canm bencede. Kızlar esime yogurt kür u nun siparis ini verdim inş bugün baslayabilirim. Merak ediyorum fayda edecek mi. Hem yogurt kemik erimesine de iyi geldigi icin de iyi. Bu arada özellikle karin yagini eritiomus bi bakin arastirin ..

Wuuu filecimmm süpersinnnnn ama haftada 4 kilo vermek saglikli degil pek :))

slm seninle hemen hemen aynı tarihlerde başlamışız. dün benimde tartı günümdü 88.1 olmuşum ama istedigim gibi deil hepsi yagdan gitmemiş olsun bunada şükür.
kübra yediklerimi hepsini paylaştım canım hiç kendimi aç bırakmadım bide bunlar yeni kilolar bundan sonra bu kadar gitmez yavaşlar kilo verme.

Kızlar saat 3 ve ben bir bardak bitki cayi ve bir bardak sekersiz cayla duruyorum suan. Ne yesem ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…