tabiki katılabilirsiniz hosgeldiniz ama kurallarımıza uymak kaydıylamerhaba kızlar ben forumda yeniyim açıkcası tesadüfen kayıt oldum ama forumu çok beğendimm. bende bundan 1 yıl öncesine kadar gayet zayıf çekici bir bayandım aslında.... sonra arkadaşlarla evde hergün yemekten ilaçlardan kilo almaya başladım tabi bunu herkes söylüyordu AAAAA KİLO MU Aldın sen diye ama pek takmadım veririm dedim 64 kiloydum ama tabi ki boyum 1.72 gayet normaldi hatta zayıf bile duruyordum... ben dış görünüşüme çok önem veren bi insanım hatta fazlasıyla takan bi insanım herneyse .. bi ara hastanede yattım serumlar ilaçlar derken derkennnn... ben bi baktımm (çok utanıyorum ama ) 80 kiloya ulaştım nasıl oldu bilmiyorum :S sonradan çok diyetler denedim ama itiraf edim en fazla 4. günde bozdum çok çabuk kilo verebilen bi insanım. bi dikkat edebilsemm ama nerdeeee... açıkcası herkes kilonun bana çok yakıştığını söylüyor ama ben yemiyorum bunlarıı... şimdi eski kiloma hatta ve hatta 60 kiloya düşmek istiyorum ama sizinde dediğiniz gibi tek başıma yapamıyorum çalışıyorum 9 da iş yerinde oluyorum ve iş yerim 45 dakikalık uzaklıkta masa başındayım ve çok fazla oturuyorum aynaya bile bakmak istemiyorum gösterişli elbiselerimi pantolonlarımı bi rafa kaldırdım ve çok mutsuzum bende size katılabilir miyim evet derseniz çok sevinirim ve ayrıca yarın diyete başlayacağımmm....
kurallarınız nedir :)tabiki katılabilirsiniz hosgeldiniz ama kurallarımıza uymak kaydıyla
merhaba kızlar ben forumda yeniyim açıkcası tesadüfen kayıt oldum ama forumu çok beğendimm. bende bundan 1 yıl öncesine kadar gayet zayıf çekici bir bayandım aslında.... sonra arkadaşlarla evde hergün yemekten ilaçlardan kilo almaya başladım tabi bunu herkes söylüyordu AAAAA KİLO MU Aldın sen diye ama pek takmadım veririm dedim 64 kiloydum ama tabi ki boyum 1.72 gayet normaldi hatta zayıf bile duruyordum... ben dış görünüşüme çok önem veren bi insanım hatta fazlasıyla takan bi insanım herneyse .. bi ara hastanede yattım serumlar ilaçlar derken derkennnn... ben bi baktımm (çok utanıyorum ama ) 80 kiloya ulaştım nasıl oldu bilmiyorum :S sonradan çok diyetler denedim ama itiraf edim en fazla 4. günde bozdum çok çabuk kilo verebilen bi insanım. bi dikkat edebilsemm ama nerdeeee... açıkcası herkes kilonun bana çok yakıştığını söylüyor ama ben yemiyorum bunlarıı... şimdi eski kiloma hatta ve hatta 60 kiloya düşmek istiyorum ama sizinde dediğiniz gibi tek başıma yapamıyorum çalışıyorum 9 da iş yerinde oluyorum ve iş yerim 45 dakikalık uzaklıkta masa başındayım ve çok fazla oturuyorum aynaya bile bakmak istemiyorum gösterişli elbiselerimi pantolonlarımı bi rafa kaldırdım ve çok mutsuzum bende size katılabilir miyim evet derseniz çok sevinirim ve ayrıca yarın diyete başlayacağımmm....
canım nasıl tadı begendinmi :) ben bugun malzemelerini alamadım yaa ayrıca yogurdumda yokk onuda yarın alayım bari :44:Kızlar bugün yoğurt kür une basliyorum 4 gün uygulayayim pazartesi ye kadar bakalım kac kilo fark edecek. Baslangic kilom 73.200...
cnm bi anda bırakma sende aniden bırakırsan zorlanırsın oncelikle fastfoodu bi çıkarmak gerekıo hayatımızdan bende yemek yemeyi abur cuburu cok seviom ama bıraktım ben calıstgm zamanlar daha çok yiorum sıkıntıdan sadece canım sıkıldkca kendmi abur cubura veriordm ama dun iradeli dawranp yemedim cokta guzel oldu yaniKızlar valla ben yemem dayanırım ama bende baş ağrısı yapıyor çok kötü yemeyince ama bu sorunu bi yensem geçecek ama sanki aç kalınca başım dönüyor başım ağrıyor hep aynı
mate içebilirisn çalısırken cok zinde tutuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?