25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

süpersin canm ... bravo
tesekkur ederim canim hepimiz oyleyiz

yogurt kurunu ben denemistim ama yiyemeddim

bugun yediklerimiz cok benziyor yav

Kizlar yogurt kür u ozellikle karın bolgesinden verdiriomus cok okudum yorumlari denicem yarin malzemelerim geldi... bu arada masalcim leslie ye gelince bugun 2 mil yaptim sadece. Yani bi dene hatta ne duruosun ac dene bi saat yap bakalim ne hale geliosun
. Hem yormuo hem cok kalori yakiosun devasal bisey. Siddetle tavsiye ederim. . Hem ne demek ne ogrenirsem aktaririm burda amac ayni hepinizi 60 larda görmek bana zevk verir. Kendimle birlikte :)

uc saat önce leslie niyet ettim hala baslayamadim

simdi karnimi doyurdum

et salata yogurt ekmek (14 puan)

susamli cubuk (2 puan)

latte machiato (2 puan)

toplam 18 pan

daha 21 puan yeme hakkim var

daha dogrusu söyle yazayim

ben weight watchers yapiyorum, bu diyet degil saglikli beslenme oluyor, yedigim herseyin puani var benim de 25 puan hakkim var aslinda, ama emzirdigim icin günde 39 puan yeme hakkim var. zayifladikca puan larim düsüyor, yani daha az puan yiyebilirim.

39 puanlik ne istersem yiyebilirim.

dikkat etmem gereken sey 39 puani gecmemek
günde iki porsiyon mevye
ve iki porsiyon sebze
bir porsiyon calcium almam gerekiyor.

önemli bir noktada 39 puanimi mecbur yemek gerekiyor, yani 39 p den az yiyemem.

mutfagi topladiktan sonra leslie 2 mil yapicam insallah.

Ayy kizlarrr supersinizzzz superizzzz )) herkes müthiss gidiooo nazar degmesinn masallahh bizeee :)))

Varmı onun listesi herhangi byerde :) benim öyle puanlı bi diyetim karbonhirat diyetydi müthiş verdidryordu ama yağdan gtmiyodu.sonrada kilo almam çok çabuk oldu.o yüzden ona benzettm şmdi

Merve bunları öğrendğim çok iyi oldu.tadı filan çok kötümü bildir bize :) leslieyede kesin olarak başlıyorum.ayyy hadi inşallah hepimiz o güzel kilolara inerz :)

Kubracim lesliyle sıkılacagini zannetmiyorum. Leslie leslie diyorum surekli ama gerçekten cok zevkli.. yogurt kür unede yarin baslicam ins ben dun sadece tarcin li yogurt yedim malzeme yoktu o bile yetti tadinin kötü olacagini sanmıyorum yarin bildirim yaparim kizlar ama sabah bitkicayi iiçiyorum oglen ve aksam yapicam onu dedigim gibi... neyse ben yine bi bitki cayi koydum kendime onu iceyim oglumu uyutayim duruma göre gelirim yine. Ben size bisi solimm mi kizlar... bu isin kaçar i yok. 4 aya en az 20 kilo verilir istense. Ayda bes bes tabi. Hersey bizde bitio. Bu arada aksam salata yogurt yedim esim Sucuklu yumurta yapti 4 parca sucuk yedim koktu da. Okadar ... iyi gidiyoruz. Iyi maşallah

Yarin sabah isten cikinca biraz uyur yaparimmm denemeye deger yanii ben sarimsak cayinida denicem bi turlu yapamadim ne kadar usungecim ;((

ben bugün leslie yi yaptim cok güzeldi, yani eli kolu tutan herkes yapabilir, zor bir hareket yok ve acayip cok terletiyor.

ben 2 mil olani yaptim. hatta kizim uyandigi icin son 12 dakikasini kucagimda kizimla yaptim.

az sonra da yüz tane mekik cekecegim insallah.

menüme
et ekmek domates (9 puan)

meyve (1 puan)

eklemek istiyorum.

önce yediklerimle toplam 29 puan oldu daha 10 puanim var.

spor yapinca kendimi cok iyi hissediyorum, kendim icin birsey daha yapmis olmak beni cok mutlu ediyor.

sizdede öyle oluyormu?????

selam :)

umarım en kısa zamanda ulaşırsın istediğin kiloya bende 2 yıl önce senin kilondaydım, önlemini almadım 122 ye kadar çıktım, bugün başladım bende .. günlüğüme beklerim :)

Kızlar bugün yoğurt kür une basliyorum 4 gün uygulayayim pazartesi ye kadar bakalım kac kilo fark edecek. Baslangic kilom 73.200...

slm kızlar dünden beri çok kötüyüm ne sebepsiz yere canım çok sıkkın kendimi diyetede veremiyorum ne oldu bana oysa kendime ne kadarda güveniyordum.bide şiştikce şişiyorum belki hamileyim diye test aldım değilim ama patlıyacak bomba gibiyim.yarın kendimi toplayıp diyete devam inşallah.

Slmm kizlar 5saat uyumusum ya ve suan cok açimm ( filecimm kesinlikklee pes etmekk yokkkk birgun bozunca ipin ucu kaçıo maalaesef bende ole en azindan bir ogun bile bozunca istegim gidiyor nazar mi degdi sana yoksa o tartidaki -4kilomu etki yapti ne yapti sen hamilemiydin beslenmene daha cok dikkat etmen lazim super gidiyosun neyse hamile oldugun icinn cabuk acikabilirsin ve canin daha cok yemek yemek isteyebilir kac aylik bu arada Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsinn inş

bugün yoğurt kürüne başladım.. tadı hiç kötü değil heleki yoğurdu sevene hiç problem olmaz.. benim sütle yoğurtla pek aram olmadığı için zorladı biraz . ama şimdilik iyi gibi. hemen bişi sölemek doğru olmaz heveslendirmek istemem pazartesiyi bekleyelim bakalım etkisini görmek için ...sizler nasılsınız nasıl gidio ... bu arada file bazen insanın canı ufak bişi istio benm bugun olduğu gibi bi parça çikolata yedim sonra kızdım kendime yine yedim sonra kızdım yine:) tabi bu ufak çikolatalar .. ozamanda insanın morali bozuluo ama önemli olan onu dengelemek öğlen yedin mi akşam yemen gerekenin de yarısını yemek gibi. o zaman sorun olmaz. moralini bozma canm diyet sabır işi .. birden 90 60 90 olamayız .. o yüzden yılmak yok tamam mı canmQ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…