walk at home 5 mile - YouTubecanm leslie yi 5 mil yap yorup yormadığına o zaman karar verirsin :) evet zor değil ama acayip incelme oldu tek spor olarak onu yaptım çünkü hergun... bu arada ismim merve kızlar...
tesekkur ederim canim hepimiz oyleyizsüpersin canm ... bravo
yogurt kurunu ben denemistim ama yiyemeddimçok iyi ya işte böyle yaptkça bıkmıcaz.kahvaltıda çok yesen bile dert etme.gün içinde insan onu yakıyorda diğerlerini özellikle akşama dikkat etmek lazm
gercekten disiplinli olmak ise yariyormus
Mervee valla heveslendrdn :) yapcam mutlaka yapılamıcak zor hareketler olmamasıda açıkçası dha cazip kılıyor.önemli olan incelmek.çok sağol söyledğin için haberim bile yoktu.bu yoğurt kürü ne işe yarıyor?iştahmı kesiyor? bide göbekten verdiriyor demişsin sanıırm
Bugün yediklerimde;
Sabah yağsız peynirli tost çay
Öğle 2tane normal boyuttan biraz büyük et köftesi çorba
Akşam yeşil mercimekli patlıcanlı filan bi sebze yemeği bide yoğurt yedim (eski yedğimin çeyreği kadar).Zaten ben özellkle bi yemek yapmıyorum kendime.evde ne yemek varsa az bişeklde yiyorum.
6'dan sonrada yemiyorum
Varmı onun listesi herhangi byerde :) benim öyle puanlı bi diyetim karbonhirat diyetydi müthiş verdidryordu ama yağdan gtmiyodu.sonrada kilo almam çok çabuk oldu.o yüzden ona benzettm şmdiuc saat önce leslie niyet ettim hala baslayamadim
simdi karnimi doyurdum
et salata yogurt ekmek (14 puan)
susamli cubuk (2 puan)
latte machiato (2 puan)
toplam 18 pan
daha 21 puan yeme hakkim var
daha dogrusu söyle yazayim
ben weight watchers yapiyorum, bu diyet degil saglikli beslenme oluyor, yedigim herseyin puani var benim de 25 puan hakkim var aslinda, ama emzirdigim icin günde 39 puan yeme hakkim var. zayifladikca puan larim düsüyor, yani daha az puan yiyebilirim.
39 puanlik ne istersem yiyebilirim.
dikkat etmem gereken sey 39 puani gecmemek
günde iki porsiyon mevye
ve iki porsiyon sebze
bir porsiyon calcium almam gerekiyor.
önemli bir noktada 39 puanimi mecbur yemek gerekiyor, yani 39 p den az yiyemem.
mutfagi topladiktan sonra leslie 2 mil yapicam insallah.
Merve bunları öğrendğim çok iyi oldu.tadı filan çok kötümü bildir bize :) leslieyede kesin olarak başlıyorum.ayyy hadi inşallah hepimiz o güzel kilolara inerz :)Kizlar yogurt kür u ozellikle karın bolgesinden verdiriomus cok okudum yorumlari denicem yarin malzemelerim geldi... bu arada masalcim leslie ye gelince bugun 2 mil yaptim sadece. Yani bi dene hatta ne duruosun ac dene bi saat yap bakalim ne hale geliosun
. Hem yormuo hem cok kalori yakiosun devasal bisey. Siddetle tavsiye ederim. . Hem ne demek ne ogrenirsem aktaririm burda amac ayni hepinizi 60 larda görmek bana zevk verir. Kendimle birlikte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?