25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

evet canımmm oturara otura aldıkk kosa kosa vericezzz

ekmeği ve abur cuburu çıkardım haytmdan şimdi sıra tuzda ))

Tuz olayı göze alamadğım tek şey..herşeyi yapabilirm ama tuzu kesemiyorum
bende azaltıcam mesela ben çayı cok severdim kesinlikle sekersz içemem derdim sekeri bırakırsam çayıdA bırakırım derdim sonra yavasca azlttım bir haftada sekeri bıraktım ve hala çayı cok seviyorum biz yapamam dedikçe beynimiz ona uyarlamıs olyozz

Şeker işini bende yapabildim ama çok düşkün değildim zaten 1tane atardım,benim 1seneyide geçiyordur.ama tuz çok zoruma gidiyor.herşeyin tadını yitiricekmişim gbi geliyor.ama çalışmalara başlayalım diyelm uğraşalım en azından.yapılmıcak bişey değil tabiki ama belli bi alışkanlık var işte..

aynen canım azaltalım çaba gösterelim en azından bitki çayı içiomusun cnm sen

slm arkadaslar

benim durum malum biliyorsunuz uyku düzenim olmadigi icin ve basimda iki bücür oldugu icin sürekli firsat bulamiyorum, ama hergün bir defada olsa bildirim yapmaya calisiyorum.

bugün yediklerim ben puan saydigim icin yanina puanlari da yazacagim.

cay (1p)
ekmek (4 p)
Recel (2,5 p)
Peynir (1 p)
az balik (1 p)
zeytin (0,5 p)
süt (3,5 p)
sebze yemegi (3 p)
yogurt (2 p)
et (3 p)
Ekmek (4 p)
hurma ceviz (3 p)
nutella (2 p)
cukulata (5 p)

toplam 35,5 puan yemisim

bu arada yemem gereken günlük meyve ve sebzeyi yedim calcium da yeteri kadar aldim.

emzirdigim icin hakkim 39 puan yani 3,5 puan daha yeme hakkim var. onlarida yarina sakliyorum bir gün önceden de 7 puanim var daha.

ama malesef bugun o kadar yorgun oldugum icin leslie yapamadim, yarin ama mutlaka yapmam lazim.

gunaydinlar herkese cok guzel. gidiyorsunuz ama ben fenayim yarin sinav var yemek bile yapamadim dun regl olabilirim sisim bugunlerde yazamazsam kusura bakmayin ben pazartesi basliyim tam olarak hoscakalin

slm hanimlar

benim simdilik cok iyi gidiyor

leslie yapicaktim ama uykusuzliuktan ölüyorum, oglumu kaynanam aldi simdi bebegi uyutup bende yaticam.

artik leslie yi kalkinca yaparim.

gece saat onikiden beri uyumadim.

Ben de sabah kahvaltımı yaptım ,
1dilim ekmek
1yumurta
1kkpeynir
Yarım salatalık
:):)
Sonra eşimle lessie yaptık 20dk falan ..
Rejimim hayırlı uğurlu olsuuun B'nde 70einmek istiyorum ilk etapta ..12kilo vermem lazım yani

Kızlar topik baya toparlanmis hepte azimli bayanlar görüyorum. Maşallah bize.. bende simdi oglumu uyuttum leslie yapmayi düşünüyorum bakalım kac mil dayanicam ..

kızlar 2 mil artı 3. miln 1/2 sini yptım.. hep uykum geldi:) oturdum az dinleniim duşa grcem... siz yapmıomusunuz kzlar :)

slm kızlarr nasılsınız bugün braz hastayım dışarı cıkınca üsüttüm sanırım hava buz gibiydi simdi bir türlü ısınamaıyorum yattım biraz ama hala ısınamadm ve üsüdgm için uyuyamadm bugun toz zencefil toz zerdeçal bide taze zencefil ve yoğurt aldım sarımsak çayı ve yoğurt kürü için ama yapamadım yalnız sabah kahvaltı yapamadan çıktm evden bir fincan yesilçay ve 2büyük bardak ılık su içip çıktım eve birde geldim ve o kadar acıkmıstmki arkadas yarım ekmk kadar kofte dürüm verdi ve yedim bu yüzden aksam sadece yogurt yicem yani günü dengelemiş oluyorum bu şekilde kızlar :)sabah karnım açtı ve çarsıda baya kosusturunca dahada acıkmısım ben işim cabuk biter derken uzadı sizler neler yapıosunuz

Ben bu yenilenleri gördükçe listeyi daha dahada merak ediyorum canım :) Allah kolaylık versin 2çocukla.yapabiliyorsun en azndan.leslie yapabildinmi :)

Verirsin 12 kilo.kahvaltın gayet iyi :) sonrasıda iyi olmuştur umarım

kızlar 2 mil artı 3. miln 1/2 sini yptım.. hep uykum geldi:) oturdum az dinleniim duşa grcem... siz yapmıomusunuz kzlar :)
Bende bugün 2mil yaptım :) uykun niye geldi leslie yaparken bende yoğurt kürü için aldım malzemelri ama yapmadım daha.her yemekten önce yiyebilrmym? yani 3öğün mü yicez yemeklerden 1saat önce

Kübraa canımm geçmiş olsun dikkat et kendine.öğlen yemişsin en azından akşam ağır yemezsen bişecik olmaz merak etme.
Sabah 1dilim ekmek,peynir,4zeytin,salatalık yeşil çay
Öğle mercimek çorbasıı
Akşam kuru fasulye,4kaşık kısır,marul

ewet masalcım aksam sadece 6gbi yoğurt küründen yedim canım bişey istemiyor zaten o sekilde dengeledim boğazım falan ağrıyor tesekkür ederim cnm saol

Kizlar bu yoğurt kürü mükemmel. Bugunum biraz kötü gecti. Pazartesi den sonra af yok kendime.. neyse sabah iki simit bi pogaca yedim markete gitmistim yeni çıkmış dayanamadım :) öğlen 5 tane kinder supriz yumurta nin cikolatasini yedim oglum hediyesi icin alio cikolatalar dolaptaydi hepsini bitirdim :) sonra yogurt kür u yedim aksama dogru ve aksam demin kalktim masadan 4-5 kasik nohut ve iki kasik salata oda artanlardi :) onlari yedim bu kadar. Öyle iste cikolatalari yemeseydim iyiydi bugunde . Ama su kür u yiyince bisey canm istemio usenmeyip yapmam sart . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…