25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

Bu arada bende burger hastasıyım yani her fırsatta ordan yiyorum ve sabahları arkadaşlarla simittir puaçadır çok yiyorum. bırakıcam ama bugünden sonra hedefe ulaşana dek yok :)

aynen bırakmamaya çalışıyorum ben bu çayı ilk defa duydum desem nasıl olur yani işte tek sorun halsizlik ve baş ağrısı tavsiye üzerine ama içerim artık teşekkür ederimmm :)
ya bizim hatamız bu oluo zaten yerken yioz da yioz diyet yapıncada aniden bırakıoz doğal olarak halsiz düsüoz ben 24 saat usulü calısıorum hiç halsiz kalmıom zaten ben uzun suredr yediklerimi azalttm yalnız yemek yemeyi canım hiç ıstemıodu ben arayı fastfoodla kapatıodm ama simdi çok huzurluym kendmi iyi hissediorum ama bozunca sil bastan oluo hevesim hiç kalmıo bu yüzden dkkat ediyorum

aynennn öyle ama bu aralar o kadar fazla yedim ki artık o kadar da canımın isteğeyeceğini düşünmüyorum. salatalık çok etkili diyorlar acıkınca hemen yemek lazımmış zaten %78 suymuş :) bu arada mate çayını biraz araştırdım yağ yakıyormuşş yetiştiği yerlerde ona ''Tanrının ağacı '' derlermiş 12 ay yaprak dökmezmiş :) ama maydonoz suyu da çok etkili duydum ikisini bi arada içemem tabi hem mate enerjide veriyormuş hemen alıcam :)

Bu arada bende burger hastasıyım yani her fırsatta ordan yiyorum ve sabahları arkadaşlarla simittir puaçadır çok yiyorum. bırakıcam ama bugünden sonra hedefe ulaşana dek yok :)
bende bi ara takmıstım burgere ya ramazanda iftarda gidip burger yiodum ama artık aklıma bile gelmior ya surekli yeyince gelio ama bırakınca unutuosun emin ol ayrıca çokta sağlıksız ya kola burger cips bunları bırakıncada zaten gidio kendiliğnden :)

Kızlar yoğurt kür u ise yarıyor. Birincisi acayip tok tutuo ikincisi metebolizmayi acayip calistirio. Daha ne olsun :) pazartesi ye kadar Devam bakalım ne olacak

Kızlar yoğurt kür u ise yarıyor. Birincisi acayip tok tutuo ikincisi metebolizmayi acayip calistirio. Daha ne olsun :) pazartesi ye kadar Devam bakalım ne olacak
canım yoğurttan baska birsey yenilmiomu bu kürde :26: yahuu bugünde bizim kızların hiç sesi çıkmıorkiiii huhuuuu nerlerdesinzz:44:

canım yoğurttan baska birsey yenilmiomu bu kürde :26: yahuu bugünde bizim kızların hiç sesi çıkmıorkiiii huhuuuu nerlerdesinzz:44:

canım bi kase yoğurdun içine 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 car kaşığı toz zerdeçal, 1 cay kaşığı tarçın koyuyorsun karıştırıp yemeklerden 1 saat önce yiyorsun ... yani iştahı kestiği tartışılmaz

kızlar herkes burda ama yazan yok neden :) ya size bişi diim mi bu yoğurt kürü ne kadar iiyiymiş. sadece öğlen bi kase yedim akşamda yesem ne olacak acaba.. acayip tok tutuo.. şiddetle tavsiye ediyorum...kabızlık problemi olan varsa 1 sn durmasın :) ben onayı verdim. pazartesiyi beklemeye gerek yok deneyin gitsin:)

masalcim ilk firsatta sana listeyi yazicam
Tamam canım çok teşekkrler bugünde çok iyisin gözümden kaçmadı.sporuda yapmışsın devaammm
aklimdasin

File biliyosun aynı durum bendede var.O şişlik regl olamadğndan olabilir.Bndede sinirlilik,olmadık şeylere moral bozukluğum oluyor bugünlerde ama regl gecikti diye sanıırm.geçici olarak gör ve sakın gene kendini eski yanlışlara atma.yemenin sonu yok kaç kere konuştuk.kendini kötü hssettğinde burda yazdıklarmızı oku.Asıl kilo verdğinde kendini iyi hssediceksin.Hareket et,o leslieyi yap mesela.gerçekten güzel.üşenme kalk.insan ister isteemz bazen böyle ruh haline girebilir,önemli olan kendini bırakmaman

Öncelikle hoşgeldiiin :) Şu kilo yakışıyor diyenlere sakın sakın inanma.hepimize benzer laflar söylendi.Sonra daha fazla aldğında söylenecek cümleleri ben sana söleyim.Yüzün çok güzel ah bide kilo verebilsene dönücek,o kilo yakıştrmaları..En önemlisi kilo vermek için sağlam bi karar ver.Hepimiz vericez deyip senin gbi bi hafta sonra bozduğumz oldu.Çünkü içimzdeki istek sağlam değildi.istiyorduk ama ilahi güçle bize geliceğini düşünüyorduk ne yazıkki o ilahi güç gelmedi biz yedik yedik bu hallere geldik.Bunun sonu yok,o rafa kaldrdıklarını gyebilmek için sağlam bi karar ver.Yediklerini azalt,hareket et ve kiloları ver aslında en doğrusu sağlıklısı bu..Çabukta veriyomuşsn extra yapman gerekn bişey yok inan.

Merve bana kazandrdğın ikinci şey olucak byük ihtmalle :) yoğurdu çok severim içine konulan 3malzemeyide sevmem ama yoğurtla gideri vardr diye umuyorum.leslie çok iyiydi,dedğin gbi sağlam terletiyor.5mile olanı yaptım gerçekten çok güzel.inceltirse bu bir devriim

Kızlar valla ben yemem dayanırım ama bende baş ağrısı yapıyor çok kötü yemeyince ama bu sorunu bi yensem geçecek ama sanki aç kalınca başım dönüyor başım ağrıyor hep aynı
Sakın aç kalma.Bugüne kadar yaptğmz en en byük yanlış buydu.Bizi halsiz yapan yedilerimizin yanlışlığıydı.Çok ekmek,devamlı hamur işi.Bu tarz şeyler insanı dha yorgun hale getiriyor.Ve böyle bir yaşam tarzından onu yemicez bunu yemicez kesicez diyoruz.Elbette sağlıklı beslenmeye çalışıcaz ama bunu az yiyerek yap.Çok su iç ve günde 1saat mutlaka hareket et.Onu kesicem bunu kesicemlerle gene aynı bıkkınlıklara çıkar yol.Tabi bunlar benim fikrim uygulamk sana kalmış canım

oo süpersinnn cnmmm ) bnde yapcmm yarın sabahhh yarın yoğurt kürünüde yapıcamm insallah süper olcazz

canm simit yiyeceğine ekmek arası döner ye ... kalorisi aynı
Vallamı?ne biliym diyetsyenlerde sabah yada öğlen öğün olarak yenilebilir simit demişlerdi.bende o yüzden yedim.Eğer öyleyse dikkat ederim tabiki sen naptın leslieyi yapıyomusun hergün? çok güzel şeyler yazmışsın yine

canm leslie yapamadım bugün halim yoktu hiç.. ben özel günüme yaklaştığımda böyle elimi kolumu kaldıramıyorum. şimdi yatıcam.. kendinize boğazınıza iyi bakın :) iyi geceler

keske aynı sehirlerde olsakk beraber bulusup sporumuzu yapsakkk ne güzell olurr yaa ben tek basıma spor sevmiom artık kulaklıkları takıp yapıcam kar geldiki temiz hava yuruyusleride yalan oldu zaten kısın temiz havası olmaz bide karda yurumek kabus bnm için o kadar yavas yuruorum kı anlatamam işe geç kalmamak için 2dolmusa biniorum o derece korkuom kardan buzdan :/// ewdeki kosu bandımın karsısınada ayna koyup ole kosucam

Aaahh ahh keşke :) Aman kara buza dikkat et.ben antalyada öyle bişey yaşamıyorum ama burasıda fena soğuk.çıkılacak gbi değil.ama koşu bandın varsa süper olur.üşenmemek lazım ya bunada alışılır,oturmaya alıştğımz gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…