25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

ben zaten bu grubtayım kızlar yeni deilim merak etmeyin.

Son düzenleme:
kızlar selamlar.. bende sabah bitki çayı aç karna .. öğlen bir bardak sekersiz cay... şuan 2 si bi arada jacobs ve bi kase special k yıyorum... nasıl gidio nasılsınız bakalım

kızlar selamlar.. bende sabah bitki çayı aç karna .. öğlen bir bardak sekersiz cay... şuan 2 si bi arada jacobs ve bi kase special k yıyorum... nasıl gidio nasılsınız bakalım

special gibi şeylerle nasıl doyuyorsunuz beni hiç tok tutmadı bu tarz şeyler.

special gibi şeylerle nasıl doyuyorsunuz beni hiç tok tutmadı bu tarz şeyler.

canm ben alıştım ama ben sütle yemiyorum gevrek şeklinde tüketiyorum tadını da sevdim ama nesfit değil special k daha güzel...:)
bakalım inş bugünüm güzel geçer.. aslında bi leslie patlatabilirim şimdi oğlum uyurken bakalım bi yağlarımı sürüp 3 mil yapabilirsem ne ala.. döncem tekrar ..

bu arada kendimi çok dinlemiyorum mesela şimdi yesem evde çikolata var elma dilimli poatates var buzlukta 5 dk da kızarır.. ama yemiyorum işte.. diyetimizin amacı o zaten tam doymak zorunda değiliz tatlım az az yicez bünye alışacak .. tabi bugunum sağlıksız oldu siz bana bakmayın da dün içli köfte yediğim için dengeledim bugun .. öyle işte kızlar.. sizi seviyorum iyki varsınız.. ben efem uyanmadan leslie yapayım vakit olursa girerim tekrar...

ya valla herkeste burda gitmeye de gönlüm elvermio :) kızlar sizi bilmiyorum ama ben çok heyecanlıyım cuma için .. neden heyecanlıyım çünkü dikkat ediyorum yavaş yavaş zayıflayacağımı bıliyorum ya ondan :) inş yılbaşına 69 olarak gircem ALLAHIN İZNİYLE
kızlar kesinlikle pes etmek yok kaçamak yok tatlı yok .. bol bol hareket var bu kilolardan kurtulcazzz. bi dört ay sonra yaza mükemmel kilolarla taş gibi hatun olarak gircez .... herkes sıkı sarılsın diyetine

Ay valla bende dikkat ettim baya bugün sabah kahvaltimi yaptim guzelce iradeli bi sekilde smdi arkadaslar durum soyledi ama ben yemicem dedim cunku sabah o kadar dikkat edip aksam yuklenince olmuo ya hevesim kacio emeklerim bosa gidio hissediom cnm abur cubur istedi bense 1fincan yesil cay ictim istegimi torpuledim mutluyumm cunku iradeliyimm ))))

kübracım mükemmelsinnnnnnnn..... aynen devamm

selam

beni unutmayin listenize

bende elimden geldigi kadar aktiv olmaya calisiyorum, ama her defasinda yazamiyorum.

suu lesliyi bende yapayim bugun

Canım spor olayına zordeğil leslie diye bişey yazmış bende ilk kez duydum şimdi baktım zor hiçbi hareket yok güzel gbi dene istersen.hareket olmaynca az veriliyor ve yağdan veriliyormu emin değilim.hareket şart uyku düzenin yoksa 6'dan sonra ye,senin durumun özel.ama bizim için en doğrusu bu olur diye yazdık

Kübra seni bugün ayrı tebrik ettim iradeni konuşturmuşsun gene dolu dolu kahvaltı yap ama evinde peynir zeytin yumurtayla yap.poğaçayla nutellayla değil inşallah güzel olucak herşey buraya mutlu mutlu yazıcaz ilerleme oldukça

merhaba isim neydi zordegil deyip duruyorum leslieye baktım valla ilk kez böle bişeydende haberdar oldum.2mile 5mile filan var.mil arttıkça yapılıcak zamanda artıyor herlde.ama hiç incelticek bişey gbi görünmüyor.yani eğer inceltiyorsa süpermiş çünkü insanı çok yorucak zorlucak bi hareket göremedm.P90x var mesela yataktan kalkamıodm ağrıdan 3günden fazla yapamamıştım.bu çok hoş görünüyor.o kilo verdğinde düzenli yaptınmı bu leslieyi?

günaydın kızlar
04.11.2013:92
11.11.2013:88.300
File harikasıın müthiş mutlusundr :) en az senin kdr mutlu oldum görünce tebrik ederim
masal3406 ..... canım adını öğrenebilrmiyim
adım gerçekten Masal

hemen menülerimi yazzayım spor yok
sabah bir tane tost domates 1 çatal labne reçel
ara 1 portakal
ogle 4 köfte 1 dılım ekmek yoğurt
simdiye kadar başka bişey yok
sımdıde çorba salata

canm leslie yi 5 mil yap yorup yormadığına o zaman karar verirsin :) evet zor değil ama acayip incelme oldu tek spor olarak onu yaptım çünkü hergun... bu arada ismim merve kızlar...

hemen menülerimi yazzayım spor yok
sabah bir tane tost domates 1 çatal labne reçel
ara 1 portakal
ogle 4 köfte 1 dılım ekmek yoğurt
simdiye kadar başka bişey yok
sımdıde çorba salata
çok iyi ya işte böyle yaptkça bıkmıcaz.kahvaltıda çok yesen bile dert etme.gün içinde insan onu yakıyorda diğerlerini özellikle akşama dikkat etmek lazm

canm leslie yi 5 mil yap yorup yormadığına o zaman karar verirsin :) evet zor değil ama acayip incelme oldu tek spor olarak onu yaptım çünkü hergun... bu arada ismim merve kızlar...
Mervee valla heveslendrdn :) yapcam mutlaka yapılamıcak zor hareketler olmamasıda açıkçası dha cazip kılıyor.önemli olan incelmek.çok sağol söyledğin için haberim bile yoktu.bu yoğurt kürü ne işe yarıyor?iştahmı kesiyor? bide göbekten verdiriyor demişsin sanıırm

Bugün yediklerimde;
Sabah yağsız peynirli tost çay
Öğle 2tane normal boyuttan biraz büyük et köftesi çorba
Akşam yeşil mercimekli patlıcanlı filan bi sebze yemeği bide yoğurt yedim (eski yedğimin çeyreği kadar).Zaten ben özellkle bi yemek yapmıyorum kendime.evde ne yemek varsa az bişeklde yiyorum.
6'dan sonrada yemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…