yazdıklarınız cok pozitif geldi bana . daha önce 2 gruba daha yazdım ama aktif olunmadı burası cok güzel aktif..ben de size katılmak isterim. birbirize burdan destek moral güç verelim.. 28 yaşındayım 3 cocuk annesiyim en küçük 6 aylık 92 kiloyla başladım diyete 17 gün önce ve diyetisyene gidiyorum her hafta salı günü. sürekli yazamam belki ne ama haftalık bildirimler yapabilirim.
kızlar selamlar.. bende sabah bitki çayı aç karna .. öğlen bir bardak sekersiz cay... şuan 2 si bi arada jacobs ve bi kase special k yıyorum... nasıl gidio nasılsınız bakalım
special gibi şeylerle nasıl doyuyorsunuz beni hiç tok tutmadı bu tarz şeyler.
Ay valla bende dikkat ettim baya bugün sabah kahvaltimi yaptim guzelce iradeli bi sekilde smdi arkadaslar durum soyledi ama ben yemicem dedim cunku sabah o kadar dikkat edip aksam yuklenince olmuo ya hevesim kacio emeklerim bosa gidio hissediom cnm abur cubur istedi bense 1fincan yesil cay ictim istegimi torpuledim mutluyumm cunku iradeliyimmya valla herkeste burda gitmeye de gönlüm elvermio :) kızlar sizi bilmiyorum ama ben çok heyecanlıyım cuma için .. neden heyecanlıyım çünkü dikkat ediyorum yavaş yavaş zayıflayacağımı bıliyorum ya ondan :) inş yılbaşına 69 olarak gircem ALLAHIN İZNİYLE
kızlar kesinlikle pes etmek yok kaçamak yok tatlı yok .. bol bol hareket var bu kilolardan kurtulcazzz. bi dört ay sonra yaza mükemmel kilolarla taş gibi hatun olarak gircez .... herkes sıkı sarılsın diyetine
Ay valla bende dikkat ettim baya bugün sabah kahvaltimi yaptim guzelce iradeli bi sekilde smdi arkadaslar durum soyledi ama ben yemicem dedim cunku sabah o kadar dikkat edip aksam yuklenince olmuo ya hevesim kacio emeklerim bosa gidio hissediom cnm abur cubur istedi bense 1fincan yesil cay ictim istegimi torpuledim mutluyumm cunku iradeliyimm))))
selam
beni unutmayin listenize
bende elimden geldigi kadar aktiv olmaya calisiyorum, ama her defasinda yazamiyorum.
suu lesliyi bende yapayim bugun
Canım spor olayına zordeğil leslie diye bişey yazmış bende ilk kez duydum şimdi baktım zor hiçbi hareket yok güzel gbi dene istersen.hareket olmaynca az veriliyor ve yağdan veriliyormu emin değilim.hareket şartselam hanimlar
baya bir hareketlenme olmus masallah topgimize
bu aksam girdim topige ama yazmak simdiye nasip oldu, cocuklardan bir türlü firsat bulamadim.
pazartesi tartilma günü karar kilinmis, banada uyar.
mozarella senin kaptan olman benim icin sorun degil, kolay gelsin simdiden
ben bugun dikkat ettim fazla kacmadi sükür. ama spor yok.
ben malesef emzirdigim icin altidan sonra yememe isini yapamam, bide uyku düzenimiz daha oturmadigi icin yeme saatlerine fazla dikkat edemiyorum.
Kübra seni bugün ayrı tebrik ettim iradeni konuşturmuşsunKahvaltida 1has.yumurta 3catal light peynir bi fincan yesil cay 2tane zeytin..is yerimde her zamanki gibi kahvalti vardi tereyag cokelk recel tahin vs ama ben yemedim sekersiz çay içtim sadece bu zamana kadar dolu dolu kahvalti yaptimda ne oldu ya artik o kahvaltiya doydum benkisa surecek bi tad icin uzun surecek mutlulugumu gormezden geldimm ama artik ole olmayacak irademe yenik dusup yedimde yedim sonuc 98kilo ;((( hep beraber zayiflicaz kizlar yaza super olup m-s bedenler olcazzz...
merhaba isim neydi zordegil deyip duruyorumevet canm tutabilirsin .. ben çalışmıyorum sabahtan akşama kadar evdeyim bende sana destek olurum anlaştık o zamn takım kaptanımız mozerella kızlar.... grupta kaç kişiyiz bunu bilelim bi.. bize bigün yazıp bigün yazmayan değil sürekli aktif kararlı arkadaşlar lazım:) tmm iyi oldu böyle .. kızlar ben bayrama gitmeden önce 75 ten 68 düşmüştüm iki ayda ... leslie yaptım acayip inceltio..bacakları özellilke yani sırılsıklam oluosun bir saat yapabilirsen ne ala yani gün içnde başka spor yapmana gerek kalmo bi başla terle duş al bitti.... gün içindede artık mekik falan çekersin öyle bişey.. set set bu basettiğim şey... 2 milden başlayın bi deneyin..youtbe a leslie 2 mil yazın çıkar çıkan kadınla beraber yapın :) mükemmel incelme saglıo yaptım faydasını gördüm...
File harikasıın müthiş mutlusundr :) en az senin kdr mutlu oldum görünce tebrik ederimgünaydın kızlar
04.11.2013:92
11.11.2013:88.300
adım gerçekten Masalmasal3406 ..... canım adını öğrenebilrmiyim
günaydın kızlar
04.11.2013:92
11.11.2013:88.300
hemen menülerimi yazzayım spor yok
sabah bir tane tost domates 1 çatal labne reçel
ara 1 portakal
ogle 4 köfte 1 dılım ekmek yoğurt
simdiye kadar başka bişey yok
sımdıde çorba salata
çok iyi ya işte böyle yaptkça bıkmıcaz.kahvaltıda çok yesen bile dert etme.gün içinde insan onu yakıyorda diğerlerini özellikle akşama dikkat etmek lazmhemen menülerimi yazzayım spor yok
sabah bir tane tost domates 1 çatal labne reçel
ara 1 portakal
ogle 4 köfte 1 dılım ekmek yoğurt
simdiye kadar başka bişey yok
sımdıde çorba salata
Mervee valla heveslendrdn :) yapcam mutlaka yapılamıcak zor hareketler olmamasıda açıkçası dha cazip kılıyor.önemli olan incelmek.çok sağol söyledğin için haberim bile yoktu.bu yoğurt kürü ne işe yarıyor?iştahmı kesiyor? bide göbekten verdiriyor demişsin sanıırmcanm leslie yi 5 mil yap yorup yormadığına o zaman karar verirsin :) evet zor değil ama acayip incelme oldu tek spor olarak onu yaptım çünkü hergun... bu arada ismim merve kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?