25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

kızlar denedıgınız kürler varmı...
hanı dıyet deılde şu kürü kullandım cok işime yaradı dıyebılecegınız ?
anneme uygulamak ıstıyoruz dıyet yasak anneme

supangle bunun ne oldugunu bilemedim

mercimek corbasini yagsiz bir kepce 1, icine attigin yagi kac kepce cikiyorsa ona göre böl, eger az yagli yaptiysan, ben her tabaga 1 p yagi icin sayiyorum, yani mercimek bir kepce 2p

et karnin doyana kadar 3 p, ama burda dikkat etmen gereken sey doyunca birakman, yani tikinana kadar catlayana kadar yemek degil.

ama sen dört parca yemissin diyorsun 1 p den fazla degildir, ama icine ne kadar yag attin bilmiyorum, ona göre üzerine yag p lerini de hesapla

Bende akşam yemeği ni saat 3 te bitirdim
3 tane ince lahmacun
Az salata
Ayran
Lahmacun u çok seviyorum 2 tane olabilidi ama olmadi:))))
1 saat sonrada komsu yemek getirdi
3 yk kavurma yedim
Ben puanlama yapmiyorum ama merak ettim de bu yediklerim kac puan olur acaba

sayfa 67 de masal link verdi orada bir kismi yaziyor

genelde slk yenilenler

oraya baktım genelde anladım mevzuyu da işte bazı seyler olmayınca başka bır yerlere bakayım dedim
yemeklerigenelde yağa bakarak karar veriyoruz

benımde sabahkı puanım
4.5
ogle çorba 2 p
supangle 1 kase 6 p dıyelım cıkolata vardı ıcınde sut de vardı
4 k pilav 2 p+ 3 p da yag vardı
4 p et 1 p
1 armut 0 p
toplam 18.5
kaldı 3.5 p bakalım

lahmacun 1 tanesi 7 p diyor ama bılemedım
1 b ayran 2 p
kavurmaya da 1 p desek 24 p oluyor

iyi gidiyorsun bence, spor da yapiyormusun?
2 defa sebze yiyeceksin unutma
calcium sabah almistin yalnis hatirlamiyorsam

3 lahmacun 21 puan
salatada yag varsa 1 p
ayran emin degilim ama 2,5 falandir
kavurmada 1 p
yani toplamda 25,5

kahvaltida yaptiysan onu da sayman gerek

yani masallah baya bi yemissin

iyi gidiyorsun bence, spor da yapiyormusun?
2 defa sebze yiyeceksin unutma
calcium sabah almistin yalnis hatirlamiyorsam

sporu 70 e ınıce düşünüyorum onun dışında hareketlıyımbaya
cunku o rakamlarda tıkanacgım meteb.yavaşlayacak
sabahda domates yedım
esım gelıncede taze fasulye yıyecem
oluyor galıbaaa
sende menulerını yazacakmısın bır bakıyım yanlışım varmı

Ya kizlar bugun arkadasima gittik pasta kisir vs wardi yedim oglen ama daha baska birsey yemedim daha ne yiceksem ;((utaniyom size yazmaya ama sabahtan itibaren daha dikkatli olacam yahu olmuor bile yiyorum sonra pismanlik yasiorum sanirim buraya surekli yazamamamin nedenide bu sucluluk kompleksii (((

Insan yedikce kendine kızıo kendine kizdikca yiyor. :) bence en iyisi yemeyip mutlu olmak

Insan yedikce kendine kızıo kendine kizdikca yiyor. :) bence en iyisi yemeyip mutlu olmak

bencede yemek yemek insani mutlu ediyor, ama kilolular yada kilo alanlar sinirsiz yiyor.

yememek insani mutsuz ediyor, mutsuz oluncada, mutlu olmak icin yemege saldiriyoruz.

aslinda kendimizi hic ac birakmadan, dikkatlice yesek hem dogru beslendik diye mutlu oluruz hemde zaten yemek yedik diye mutluyuz.

günaydin kizlar

benim dün iyiydi kacamak yoktu

dünki pisirdigim yemegi anlatayim, hem puanlara dikkat edenlere fikir olur

büyük dört köse borcama, patlicanlari yuvarlak bir sekilde dograyip dizdim

üzerine patates yuvarlak sekilde dizildi

onun üzerine 8 kasik kadar kiymayi bol soganla kvurdum, sonrada icine salca bol baharat, bide 3-3,5 bardak kadar su koydum, kaynadiktan sonra patateslerin üzerine dötüm.

üzerinede kapatacak sekilde bol domates ve biber dizdim

fitinda 40-45 dakikada pisti

bütün borcamin puanlari

patlican 0
4 orta boy patades 4
kiyma da 16 p

sogan biber domates 0 p

yani toplamda 20 p

ben asagi yukari bes porsiyona böldüm, yani bir porsiyon bol bol oldu, sadece 4 p.

sonradan aklima gedi, istege göre havuc da konulabilirdi 0 p

Gunaydin kizlar uyandim ve icimden super bi kahwalti yapmak geldi ama yapmicam ya patates kizartmasi istio cnm ;( sizler neler yapionuzzz bitanem yemegin ne guzel anlatmssn yaa anlatirken ozendim bende aksama firinda kofteli patates yapayim bari ))))

Gunaydin kizlar uyandim ve icimden super bi kahwalti yapmak geldi ama yapmicam ya patates kizartmasi istio cnm ;( sizler neler yapionuzzz bitanem yemegin ne guzel anlatmssn yaa anlatirken ozendim bende aksama firinda kofteli patates yapayim bari ))))

afiyet olsun canim

istersen yanina da patlican havuc falan da ekle

Ne güzel anlatmışsın afiyet olsn canım istedi valla :)

Ben ne edeym seni ne edeym buraya yaz ki birimz kübra napıosun desin.neyseki öğlen yemişsin,akşam yesen dha kötü.yiceksende tıka basa yeme.zaten az yedinmi problem yok.hepimz ayarı kaçırınca pişmanlık yaşıyoruz.Ama şu az yeme durumunu hep devam ettrsek hayatmızın bi parçası olarak görebilsek olay btiicek zaten.çnkü bu şeklde bozdum bozmadım mantğıyla ve hep kafamza oturttğmz bi diyet mantığıyla versek bile 6ay sonra gene aynı noktaya gelicez.Ben düğününde herkesin sana fıstık gbi olmuşsun demelerini istiyoırum.Yüzümüz küçük bile görünse vücut byük oldumu yaşından byük görnüo insan.Yani bunu 90kilo üzerinde olan herkes için söyleyebilirm.Kilo verildğinde boy ortaya çıkıyor,5yaş atıyıorsun resmen.kendine güvenle git düğününe.ve bence şu şişman zayıf gelinlere gelinliklere bdha bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…