Tamamdır canım çok sağol..İyi oldu bize bunu öğrettğin.Dün braz araştrdm genelde kilo verilmiş ünlüymüş baya.senin dedğin kurallarıda okudum,bakalım inşallah iyi olur bizimde :)benim bildigim hesaplama formulü bu
hesaplamadim ama aynisi da cikiyor olabilir
(Kalori : 60) + (yag : 9) = puan
Nerelerdesin sen yazıyodun bi ara..okurken arada yaz :) çok teşekkr ederim bakalım yol uzun dha inşallah daha gzüel haberler veririrm zaman geçtkçesıkı bir takipcinizim kızlar arada girip yazdıklarınızı okuyorum çok iyi gidiyorsunuz masalcım seni de teprik ederim çok iyi gidiyorsun inş istediğin kilo ya tez zamanda ulaşırsın
Hem yaz hemde bildir durumunu ya :) noldu tartılmadınmı? nasıl gidiyor gtmiyormu yoksaSlmmm kizlarrr nasilsinizzz ;(( ben pek yazamadim yaa artik hep yazarim yogun gunler biittiiii
Afiyet olsun =) bakalım bizde denicez olmazsa eski sisteme dönücez az yemelere.insanın kendini bilmesi güzel sen nasıl yapabiliyosan yap yeterki yapYa bu puanlamayi yapamam bana gore değil gibi inşallah siz başarılı olursunuz...
Akşam çiğ sebzelerden oluşan bir salata yedim
Brokoli
Lahana
Ispanak
Karnabahar
Domates
1 limon
3 ceviz
Elma sirkesi nden oluşan yağsız tuzsuz salata
Muhtesem di
Tamam gayet güzel zamanın var işte yeterki bozma gözünü seviyim çok önemli senin için.az ye sadece bol su iç.masalcımm 2agustosta düğünüm olcak kaldı 7 ayım ayda 5 kilo vermem lazımki tam denk gelsin :18: gelinlik bakmak bile istemiom yaa ne olcaksa yok bozmadım ama tartılamadımda ya walla bi tartı bulamadım ;(
Canm nescafe sütlü sekersiz kac puan bide turk kahvesi kac puan bakabilirmisiniz.
hossgeldiniz kızlar mozeralla zordegil
bende puanlama ısıne gırdım benımde 22 cıktı
sabah
1 d ekmek 2p
1 yumurta 2p
1 kk peynır 2 p
2 zeytın 1 p
2 ck reçel 0.5 p
1 yk labne 0.5p
oglene kadar 8 p
kaldı 14 p
oglen esım ıskender ıstedı yaptım bende yedım normalde 14 p mıs ben az yedım 12p
2 p nımıda nescafe 3 u bıraradan yana kullanıcam ben hesapladım puanı 1.5 p
yarım puanlıkda cıkolata yerim
cok sevdım ben bu ısı ya bırde zayıflarsam oley
bıtanem puanlamayı doğru yamısmıyım gelınce soylermısın
nescafe 3 u bırarada hesaplayınca 1.5 çıkıyor
sutsuz nescafe 0 puan
sutluyu bılmıyorum
Kızlar ben yarin başlıyorum bu puanla yemeğe :) inşallah faydasını görürüz
bitanem tesekkur ederim gunaydin buarada
nobeti yine devraldik
ben sevdim puanlama isini bir hafta uygulayip bakmak lazim sen kac kilo veriyorsun ortalama bir haaftada
bide su sekilde faydasi oldu puanim erken saatlerde bitti aksam yemekvyiyemedim bu yuzden sanki param yok da alamamisim gibi hissettim mesela suanda midem kaziniyor
evet ya hergun ayni olmaz isin mantigini cok sevdim ben ama sadece meyvelerinvpuansiz olmasina sasirdimgünaydin canim
benimde dikkatimi cekti, erkenden puanlarini bitirmen.
ama hergün iskender yemez herhalde dedim
misal bugün tavuk yanina sifir puanli sebze az makarna yada pilav yersen öglen cok fazla puanlarin gitmez.
ama biraz yapa yapa kendini ayarlarsin.
simdi daha illk günündü
ama verdigin misal cok komik baya güldüm, parasiz kalmis gibi kendini hissetmen
canim önceki sayfalarda yazmistim insallah okumussundur,
günde 2 defa:: meyve
günde 2 defa sebze
günde 1 defa kalsium
mecbur yemen gerekiyor
bol su tabiki
bide puanlarin bitti diyelimki ve sen cok aciktin o zaman misal 4 puanlik birsey yedin, 2 dilim ekmek salatalik ve domates maydanozla, hic sikinti yapma kendine, diger günler 1 er puan yada iki gün 2 puan az yiyerek dengelersin.
evet ya hergun ayni olmaz isin mantigini cok sevdim ben ama sadece meyvelerinvpuansiz olmasina sasirdim
bugun kahvaltim daha az puanli
1 d ekmek 2 p
1 k peynir 2 p
1 zeytin 0.5p
1 catal menemen hadi onada 0,5 p
domates 0 p
toplam 5 p
ben eniyisi puanlari biriktireyim zor gunlere saklarim
hergun yenilecekleride okumustum
tesekkur ederim
birde bu yasam sekline bile donusturulebilir kanisindayim yani zayiflayinca. bile kurallar uygulanabilir nitelikte
1 yk peynir 1 p sen 2 yazmissin
2 zeytin 0,5 p sen 1 yemissin, bu arada 5 yesil zeytin 0,5p belki yesil yemek istersen.
menemeni cok yaglimi yaptin? sonucta bitek yumurta ve yagda p var, yani domates biber sogan 0 p. bir catal icin 0,5 fazla, eger az yagli pisirdiysen.
zaten bunun diyet degil canim saglikli yasam tarzi, ve ömür boyu yapilabilir
aa gercektenmi o zaman dunde yanlis yapmisim
ben 2 zeytin 1 p diye yazmisim neyse sen uyarirsin yine ogrendigim iyi oldu
peynirde kasik degilde kibrit kutusu olacakti
1 kk beyaz peynir 2p yazacaktim
menemenide biraz yagli yapmistim yanlislikla cok canimda cekmedi az yedim o yuzden
peki 1 yk labne 0,5 puan degilmi dun yazmistimda
Kizlar bir kase special k kac puan oluo acaba kırmızı meyveli.. birde nescafe bir kasik süt tozu bir kaşık nescafe koyuyorum tatlı kaşığı .bunlarin puanlarini soylerseniz coooook sevinirim. Benle ilgilenin :)
Kizlar bir kase special k kac puan oluo acaba kırmızı meyveli.. birde nescafe bir kasik süt tozu bir kaşık nescafe koyuyorum tatlı kaşığı .bunlarin puanlarini soylerseniz coooook sevinirim. Benle ilgilenin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?