25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

benim bildigim hesaplama formulü bu

hesaplamadim ama aynisi da cikiyor olabilir

(Kalori : 60) + (yag : 9) = puan
Tamamdır canım çok sağol..İyi oldu bize bunu öğrettğin.Dün braz araştrdm genelde kilo verilmiş ünlüymüş baya.senin dedğin kurallarıda okudum,bakalım inşallah iyi olur bizimde :)

sıkı bir takipcinizim kızlar arada girip yazdıklarınızı okuyorum çok iyi gidiyorsunuz masalcım seni de teprik ederim çok iyi gidiyorsun inş istediğin kilo ya tez zamanda ulaşırsın
Nerelerdesin sen yazıyodun bi ara..okurken arada yaz :) çok teşekkr ederim bakalım yol uzun dha inşallah daha gzüel haberler veririrm zaman geçtkçe

masalcımm 2agustosta düğünüm olcak kaldı 7 ayım ayda 5 kilo vermem lazımki tam denk gelsin :18: gelinlik bakmak bile istemiom yaa ne olcaksa yok bozmadım ama tartılamadımda ya walla bi tartı bulamadım ;(

Ya bu puanlamayi yapamam bana gore değil gibi inşallah siz başarılı olursunuz...
Akşam çiğ sebzelerden oluşan bir salata yedim
Brokoli
Lahana
Ispanak
Karnabahar
Domates
1 limon
3 ceviz
Elma sirkesi nden oluşan yağsız tuzsuz salata
Muhtesem di

Afiyet olsun =) bakalım bizde denicez olmazsa eski sisteme dönücez az yemelere.insanın kendini bilmesi güzel sen nasıl yapabiliyosan yap yeterki yap

masalcımm 2agustosta düğünüm olcak kaldı 7 ayım ayda 5 kilo vermem lazımki tam denk gelsin :18: gelinlik bakmak bile istemiom yaa ne olcaksa yok bozmadım ama tartılamadımda ya walla bi tartı bulamadım ;(
Tamam gayet güzel zamanın var işte yeterki bozma gözünü seviyim çok önemli senin için.az ye sadece bol su iç.

Canm nescafe sütlü sekersiz kac puan bide turk kahvesi kac puan bakabilirmisiniz.

canim kahve puan icine ne kadar süt koyarsan onu sayiyorsun sadece

dogru canim ben bir yalnis görmedim

kolay gelsin hepimize

zaten yaptikca puanlar ezberleniyor, dahada kolay oluyor hesaplamasi sonra

nescafe 3 u bırarada hesaplayınca 1.5 çıkıyor
sutsuz nescafe 0 puan
sutluyu bılmıyorum

ücü bir aradalarda bildigim kadariyla süt tozu ve seker var, o yüzden 1,5 puan olabilir, yani hesap dogrudur.

0 puan olan normal nescafe, hani cam kavanozdaki toz gibi olan.
Kızlar ben yarin başlıyorum bu puanla yemeğe :) inşallah faydasını görürüz

eger tam tamina uygularsan allahin iizniyle kesin faydasini görürsün

kolay gelsin

bitanem tesekkur ederim gunaydin buarada
nobeti yine devraldik
ben sevdim puanlama isini bir hafta uygulayip bakmak lazim sen kac kilo veriyorsun ortalama bir haaftada
bide su sekilde faydasi oldu puanim erken saatlerde bitti aksam yemekvyiyemedim bu yuzden sanki param yok da alamamisim gibi hissettim mesela suanda midem kaziniyor

günaydin canim

benimde dikkatimi cekti, erkenden puanlarini bitirmen.

ama hergün iskender yemez herhalde dedim

misal bugün tavuk yanina sifir puanli sebze az makarna yada pilav yersen öglen cok fazla puanlarin gitmez.

ama biraz yapa yapa kendini ayarlarsin.

simdi daha illk günündü

ama verdigin misal cok komik baya güldüm, parasiz kalmis gibi kendini hissetmen

canim önceki sayfalarda yazmistim insallah okumussundur,

günde 2 defa meyve
günde 2 defa sebze
günde 1 defa kalsium

mecbur yemen gerekiyor

bol su tabiki

bide puanlarin bitti diyelimki ve sen cok aciktin o zaman misal 4 puanlik birsey yedin, 2 dilim ekmek salatalik ve domates maydanozla, hic sikinti yapma kendine, diger günler 1 er puan yada iki gün 2 puan az yiyerek dengelersin.

ilk hafta biraz cok veriyorsun, ben 1.5 kilo verdim, ama bu her hafta böyle olmuyor tabiki, ama en az haftada yarim kilo gider, tabii bol sporla bunu haftada bir kiloya da cikarirsin.

gerci ben suan ölcü sayilmam, cünki emziriyorum. ve 39 puan yiyiyorum.

emzirenler hesapladigi puanarin üzerine arti 14 puan daha saymali

evet ya hergun ayni olmaz isin mantigini cok sevdim ben ama sadece meyvelerinvpuansiz olmasina sasirdim
bugun kahvaltim daha az puanli
1 d ekmek 2 p
1 k peynir 2 p
1 zeytin 0.5p
1 catal menemen hadi onada 0,5 p
domates 0 p
toplam 5 p
ben eniyisi puanlari biriktireyim zor gunlere saklarim
hergun yenilecekleride okumustum
tesekkur ederim
birde bu yasam sekline bile donusturulebilir kanisindayim yani zayiflayinca. bile kurallar uygulanabilir nitelikte

1 yk peynir 1 p sen 2 yazmissin
2 zeytin 0,5 p sen 1 yemissin, bu arada 5 yesil zeytin 0,5p belki yesil yemek istersen.
menemeni cok yaglimi yaptin? sonucta bitek yumurta ve yagda p var, yani domates biber sogan 0 p. bir catal icin 0,5 fazla, eger az yagli pisirdiysen.

zaten bunun diyet degil canim saglikli yasam tarzi, ve ömür boyu yapilabilir

Kızlar 12 ocakta oglumun dogum günü var . Ananemle annem gelecek ayin onunda .. bu sabah tartildim 74.400 çıktım. Ayın 10 unda ben 69.900 olacağıma kendime söz veriyorum.
Sizde benim ne kadar kararlı biri olduğuma şahit olun istiyorum kızlar. . :) 15 gün var önümde ... ve bu 15 günde 69 .900 u görüp sizinle yüzü yüzlü yoluma devam etmek istiyorum :)

aa gercektenmi o zaman dunde yanlis yapmisim
ben 2 zeytin 1 p diye yazmisim neyse sen uyarirsin yine ogrendigim iyi oldu
peynirde kasik degilde kibrit kutusu olacakti
1 kk beyaz peynir 2p yazacaktim
menemenide biraz yagli yapmistim yanlislikla cok canimda cekmedi az yedim o yuzden
peki 1 yk labne 0,5 puan degilmi dun yazmistimda

2 siyah zeytin 0,5
5 yesil zeytin 0,5
1 yk beyaz peynir 1
1 yk az yagli labne peyniri 0,5
1 yk yagli labne peynir 1

eger puanlarin biterse aksamlari sebze corbasi yap kendine.

icine havuc, pirasa koy 0 p dereotu maydanoz artik 0 puanli aklina gelirse koy icine.
bitane patates 1p (oda butun corbayi kendin yersen, eger tencerenin yarisini yersen 0,5 p)

icin rahat bir sekilde istersen bütün tencereyi ye

Kizlar bir kase special k kac puan oluo acaba kırmızı meyveli.. birde nescafe bir kasik süt tozu bir kaşık nescafe koyuyorum tatlı kaşığı .bunlarin puanlarini soylerseniz coooook sevinirim. Benle ilgilenin :)

Kizlar bir kase special k kac puan oluo acaba kırmızı meyveli.. birde nescafe bir kasik süt tozu bir kaşık nescafe koyuyorum tatlı kaşığı .bunlarin puanlarini soylerseniz coooook sevinirim. Benle ilgilenin :)

canım bende pek bılmıyorum bıldıgım
1 cay b cornflakes 0.5 p
muslı 3 yemek 1.5 p

special k ne kadar oldugunu bilmiyorum cok cesit var puanlar ona göre degisiyor

ama diger sayfalarda förmul var ona göre hesaplarsin

süt tozu suan aklimda degil, 0,5 den fazla olamaz

(Kalori : 60) + (yag : 9) = puan

buradan hesaplayabilirsin

hazir yiyeceklerde, cukulata yada hazir meyvali yogurtlarda falan kullanabilirsin

bitanem seni bulmusken sorayim
4 parca kusbasi et
yarim kase supangle
1 kase mercimek corbasi kac puan

ben sole hesap yaptim
et 1 p
supangle 3 p
corba 2.5 p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…