25 kilo vermekkk :)))

Kim daha çok kilo verecek sizcee :)

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
1 hafta tartılmak yok bakalım kım kazanıcak kızlarrr :)

canım benim tablo yaptığım mesaja alıntı yap de orada [table="width: 600, class: grid, align: center] bunla başlayıp [/table] bunla biten bölümü kopyalayıp senin sayfanın en başında tanıtım yazının yazığı mesajın altına yapıştırabilir misin tablomuz giriş bölümünde bulunsun

Nasıl yapıldıgını bılmıyorum detaylı anlatırsan olabılır :))

Nasıl yapıldıgını bılmıyorum detaylı anlatırsan olabılır :))

en son tablo yaptığım yerden mesajdan alıntı yap diyorsun ya hani cevap vermek için öyle diceksin orada kodlar çıkacak tablo için [table="width: 600, class: grid, align: center"] başlangıç burdan olacak böyle başlayan yerden [/table] böyle biten yere kadar kopyala sonra onu senin tanıtım yazının altında mesaj düzenleme paneli diye bir yazı vardır oraya tıkla yazının hemen altına yapıştır sonrada kaydet :)

seçil açtığın konulara bakımda sanırım sen lahana çorbası diyeti yapıyormuşsun nasıl gidiyor memnunmusun?

Onu bırakalı 6 gün oldu canım şimdi daha sağlıklı şeylerle yapıyorum diyetimi

Kızlar benim hedefim haftada 1 ile 1.5 kilo arasında vermek. Sizin?

Kızlar benim hedefim haftada 1 ile 1.5 kilo arasında vermek. Sizin?

bende haftada 2 kilo nedenide şöyle hem biraz hızlı gitmem gerek mezuniyetime az kaldı diğer sebep ise zaten ilerledikçe kilo vermem yavaşlayacak şimdilik haftada 2 kilo versem çok güzel olaabilir

tablomuzda olmuş haftaya sana drek mesaj atarım canım onu yapıştırırsın şimdilik böyle kalsın :)

kızlar 10-15 dakika sonra çıkıcam ben çıkmadan bir şey daha söyliyeyim herkes bel ve basenini ölçün birde aylık bel basen tablomuzu yapalım ne dersiniz?

1.5 saat yürüyüs yaptim daaa amaa babam cukulata getirmis hemde en sevdigim cukulata dayanamadim 2 tane yedim offf ya olsun yarin yeni bir gün veee hersey iyi olucak :))
positiv düsünün kizlarrr

1.5 saat yürüyüs yaptim daaa amaa babam cukulata getirmis hemde en sevdigim cukulata dayanamadim 2 tane yedim offf ya olsun yarin yeni bir gün veee hersey iyi olucak :))
positiv düsünün kizlarrr
aynen öyle canım yarın yeni bir gün çikolata ufaksa çokta yememişsin 1.5 saatte yürüyüş yapmışsın o yüzden çok fazla olacağını zannetmiyorum babanıda uyar getirse bile sana göstermesin can bu çeker yani

ne zaman diyete baslsam zate babam ya geceleri yumurta yapar yada menemen yada sevdigim seyleri alir :))
hani bel ölcücez ja tam nerden ölcez gögüs altimi neresi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…