Doğuma Hazırlık 25 Kiloluk Taşıma Kapasitesi Olan Park Yataklar Varmış..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kızlar Nette dolaşırken öle Geziniyordum birde ne gördüm inanamadim sizlerede sormak istedim..

Benm Annem kızıma Park yatak aldı onu kullaniyorum kendm memnunumda 15 kiloya kadar taşıyacak kızımı ama ben bugün gezinirken GittiGidiyorda Prego Yummy gördüm oda 25 Kiloya kadar taşıyormuş..

Bu Dogru mu Kızlar?

Başka marka ve böle saglam 25 Kilo taşıya bilen park yataklar bilen var mi? Yoksa Sadece Prego dami? Prego saglam bi marka mi kızlar ? Bu Ürünü Kullanan Varmı ? Ben cok sasirdim ve hosumada gitti :))

Boşver anacım ne yapıcan 25kiloyu kaldıran park yatağı.bak benim oğlum 3yaşında 14kilo.park yatağın içinde bağlasam durmaz zaten,koşuyor,zıplıyor,oynuyor.park yatak dediğin şeyi topu topu 2,hadi bilemedin 3sene kullanırsın.askere gidene kadar içinde yatacak değil ya çocuk.25 değil 50kiloyu taşısa ne yazar.

Boşver anacım ne yapıcan 25kiloyu kaldıran park yatağı.bak benim oğlum 3yaşında 14kilo.park yatağın içinde bağlasam durmaz zaten,koşuyor,zıplıyor,oynuyor.park yatak dediğin şeyi topu topu 2,hadi bilemedin 3sene kullanırsın.askere gidene kadar içinde yatacak değil ya çocuk.25 değil 50kiloyu taşısa ne yazar.

haha evt ama bn daha cok kilo tasir diye daha saglam olur sanmistim kızz :D

Back
X