25 Mayıs transfer olacaklar heyecan dorukta

Gullervediken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
66
64
3
44
25 Mayıs öğleden sonra 3. Gün 2 adet embriyo transfer edilecek çok heyecanlıyım ve korkuyorum bebeğim ya da bebeklerim bana tutunacak mı diye

İnşaallah dünden beri belim ve kasıklarım ağrıyor sanırım ilaçlar yapıyor göğüslerim de çok acıyor bugün arayıp yarın transfer saatini soyleyecekler sizin transfer oldu mu

Transfer oldum bugün minnoşlarim benimle inşaallah tutunacaklar annelerine Haziran 9 u hamilelik testi dedi doktor
Benim bugün transfer gününü saymazsak ilk günüm kasıklarım ve belim çok ağrıyor birde değişik duygular içindeyim bir tarafım herşey yolunda gidecek merak etme diyor diğer tarafım olmayabilir ama uzulmeyecegiz Allah verecek canı diyor

Merhaba, bende 25 mayısta 5.gün 5Aa kalite çift embriyo transferi oldum. İlk gün için arada kasık ağrısı gelip gidiyor başka da bir belirtim yok. Benim 4.transfer olduğu için alıştım galiba bunda gayet sakin ve rahatim rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

Aminnnnnnnn inşallah bu benim ilk transferim 3 gün biri iyi biri orta kaliteli ikitane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bugün ilk günüm Rabbim ol derse olur ama yinede bu hormonlar duyguları etkiliyor galiba gitgeller yaşıyorum bir olumlu bir olumsuzluk siz diğer transferlerimiz de kaçıncı gün hamilelik testi yaptınız

Benim ilk transferim tek embriyo 5.gun iyi kaliteydi hiç tutmadı. İkinci transfer yine 5.gun iyi kalite tek embriyo verildi tuttu ama devam etmedi. 3.transfer 5.gun iyi kalite çift embriyo verildi tuttu ama yine devam etmedi. Bu transferde de 5 gün en iyi kalite çift embriyo verdiler öncesinde prp ve embriyo yapıştırma da uyguladılar artık elimizden geleni yaptik gerisi rabbimin taktirine kalmış. Embriyo kalitesine gününe çok takılmamak lazım gördüğün gibi benim en başından beri hepsi iyi ama olmuyor daha düşük kalite ile burda birsuru hamile kalan insan var rabbim nasip ettiyse bir şekilde oluyor benim 5 gün embriyosu olduğu için test günüm biraz daha erken 6 haziran

Öncesinde kizlar yazmışlar 7-8 gün evdeki erken gebelik testi yapmışlar o doğru çıkar mı

Öncesinde kizlar yazmışlar 7-8 gün evdeki erken gebelik testi yapmışlar o doğru çıkar mı
Benim önceki transferlerde sadece birinde test yaptım oda 9. gündü ama silik cikti bence sen 7-8 gün yapma seninki 3.gun embriyosu daha geç çıkar testte biraz daha sabret en azından 10.güne kadar ben hiç yapmayı düşünmüyorum 5 haziranda direk kan verecegim insallah

Bende 24 Mayısta 2 adet 6. Gün embryosu transfer oldum kızlar. Bir belirtim yok ilk gün kasıklarım ağrıdı ama kastım heralde o yüzden diye düşündüm. Hafif göğüs hassasiyetin var başka hiç bir belirtim yok henüz. Test günüm 4 Haziran bu 4. Transferim.. olmucak diye korkuyorum bende . Guzel düşünemiyorumm. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

İnsan çok merak ediyor kasık ağrısı ve bel ağrısı hiç geçmiyor normal mi

Güzel düşünelim minnoşlarimiz bize tutunsun inşallah biz güçlü olalım onlarda bu gücü hissedip bize tutunsun bize guvensinler herşey güzel olacak inşallah Rabbim verecek canı onlara dua edelim onları istediğimizi güzel düşüncelerle hissetsinler değil mi olumsuzluk yok stres yok onlar bizi hissediyor güzel güzel gönderelim hislerimizi değil mi

İnşallah cnm bu 4. Tedavim olunca insan korkuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…