25 Mayıs transfer olacaklar heyecan dorukta

Benim de 27 mayısta 4.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 3.günüm. İşe başladım, rapor vermediler. kasık ağrım var o da progestandan kaynaklı. Nasip artık, bekleyeceğiz

cok sukur sakin rahat ama ara ara agrili, dr um ilaclar yapar normal demisti. dayanilmayacak yada herzaman suren agrilar degil. sen nasilsin?
Kasıklarım ağrıyor bugün midem bulandı ve erken gebelik testi yaptım akşamüstü çok silik bir çizgi çıktı sabah uyanınca yapacağım tekrar bakalım o nasıl çıkacak merak ediyorum ve çok heyecanlıyım 3. Gün donmuş embriyo idi iki tane testi yaparken negatif çıkacak diye yaptım ama silikte olsa çizgi çıkınca çok şaşırdım

hadi inshallah ben cesaret edemiyorum simdilik. transferin 5. gunu silik cikmis olmasi cok iyi, hangi hamilelik testini kullandin? benimde elimde bitane Clearblue var cuma sabahina sakladim :)

hadi inshallah ben cesaret edemiyorum simdilik. transferin 5. gunu silik cikmis olmasi cok iyi, hangi hamilelik testini kullandin? benimde elimde bitane Clearblue var cuma sabahina sakladim :)
Bana doktor 2 sinde otrivalle iğnenin 1/3 unu olacaksın 5 inde 1/3 u 8 inde 1/3 unu vurulacak dedi size de verdimi

Yaptım dunkunden daha silik çıktı ama olsun her gün bir test yapacağım negatife olsa moralimi bozmam test gününe kadar süre var benim test günüm 9 haziran
silikliği belki su içip içmemenle alakalı olabilir canım. Ben moralim bozulur diye 8 hazirana kadar test yapmayı düşünmüyorum. Umarım dayanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…