- 6 Nisan 2022
- 2.784
- 3.630
- 83
- Konu Sahibi Gullervediken
-
5.gun embriyosuKaçıncı gün embriyosuydu sizin
cok sukur sakin rahat ama ara ara agrili, dr um ilaclar yapar normal demisti. dayanilmayacak yada herzaman suren agrilar degil. sen nasilsin?Bugün transferin 5 . Günü nasıl gidiyor
her yerde takipteyim senicok sukur sakin rahat ama ara ara agrili, dr um ilaclar yapar normal demisti. dayanilmayacak yada herzaman suren agrilar degil. sen nasilsin?
Kasıklarım ağrıyor bugün midem bulandı ve erken gebelik testi yaptım akşamüstü çok silik bir çizgi çıktı sabah uyanınca yapacağım tekrar bakalım o nasıl çıkacak merak ediyorum ve çok heyecanlıyım 3. Gün donmuş embriyo idi iki tane testi yaparken negatif çıkacak diye yaptım ama silikte olsa çizgi çıkınca çok şaşırdımcok sukur sakin rahat ama ara ara agrili, dr um ilaclar yapar normal demisti. dayanilmayacak yada herzaman suren agrilar degil. sen nasilsin?
hadi inshallahKasıklarım ağrıyor bugün midem bulandı ve erken gebelik testi yaptım akşamüstü çok silik bir çizgi çıktı sabah uyanınca yapacağım tekrar bakalım o nasıl çıkacak merak ediyorum ve çok heyecanlıyım 3. Gün donmuş embriyo idi iki tane testi yaparken negatif çıkacak diye yaptım ama silikte olsa çizgi çıkınca çok şaşırdım
Predictor early 6 gün öncehadi inshallahben cesaret edemiyorum simdilik. transferin 5. gunu silik cikmis olmasi cok iyi, hangi hamilelik testini kullandin? benimde elimde bitane Clearblue var cuma sabahina sakladim :)
Bana doktor 2 sinde otrivalle iğnenin 1/3 unu olacaksın 5 inde 1/3 u 8 inde 1/3 unu vurulacak dedi size de verdimihadi inshallahben cesaret edemiyorum simdilik. transferin 5. gunu silik cikmis olmasi cok iyi, hangi hamilelik testini kullandin? benimde elimde bitane Clearblue var cuma sabahina sakladim :)
bana vermediler ama önceki tedavimde diğer çatlatma iğnesi olan gonapeptyl vermişti. Tutunmaya yardımcı oluyormuşBana doktor 2 sinde otrivalle iğnenin 1/3 unu olacaksın 5 inde 1/3 u 8 inde 1/3 unu vurulacak dedi size de verdimi
Sizin kaç gün oldu transferinizbana vermediler ama önceki tedavimde diğer çatlatma iğnesi olan gonapeptyl vermişti. Tutunmaya yardımcı oluyormuş
4. günüm bugünSizin kaç gün oldu transferiniz
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah minnoslar sana tutunur bırakmaz kaçıncı gün embriyosuydu4. günüm bugün
4. gün embriyosu canım. tek transfer benim. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah. Bugün de test yapacak mısınHadi hayırlısı olsun canım inşallah minnoslar sana tutunur bırakmaz kaçıncı gün embriyosuydu
Yaptım dunkunden daha silik çıktı ama olsun her gün bir test yapacağım negatife olsa moralimi bozmam test gününe kadar süre var benim test günüm 9 haziran4. gün embriyosu canım. tek transfer benim. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah. Bugün de test yapacak mısın
silikliği belki su içip içmemenle alakalı olabilir canım. Ben moralim bozulur diye 8 hazirana kadar test yapmayı düşünmüyorum. Umarım dayanabilirimYaptım dunkunden daha silik çıktı ama olsun her gün bir test yapacağım negatife olsa moralimi bozmam test gününe kadar süre var benim test günüm 9 haziran
Ben moralimi bozuyorum sadece heyecanını yaşamak hoşuma gidiyorsilikliği belki su içip içmemenle alakalı olabilir canım. Ben moralim bozulur diye 8 hazirana kadar test yapmayı düşünmüyorum. Umarım dayanabilirim
Bozmam yazacaktımBen moralimi bozuyorum sadece heyecanını yaşamak hoşuma gidiyor
Anladım canım, heyecan da lazım tabi. Belirtin var mıBozmam yazacaktım
Kasık ağrısı bel ağrısı dün akşam midem bulandı ve sık sık idrara çıkmaAnladım canım, heyecan da lazım tabi. Belirtin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?