25 Mayıs transfer olacaklar heyecan dorukta

Çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın Allah im emeklerini sevincini bebeğini kucağına alarak taçlandırır inşallah darısı hepimizin başına
Amiiinnn Rabbim tüm isteyenlere versin sağlıkla versin hayırlı evlat versin inşallah sonuçlarınız çook güzel gelsin

Çok üzgünüm beta 25 çıktı doktora gönderdim cevap bekliyorum
Üzüldüm canım demekki daha vakti zamanı varmış diye düşün yıpratma kendini. 2 transfer aynı şeyi yaşadım ikinci testte beta hep düşüyordu tekrar tekrar denedim 4.transferde iyi bir sonuç aldım ki hatta ikiz ihtimali bile var. Evet maddi manevi çok yorucu yıpratıcı bir süreç ama gücümüzün yettiğince bu yolda çabalıyoruz inşallah rabbim en hayırlı zamanda emeklerimizin karşılığını verecektir

Benim transferim ayın 27.sinde olmuştu 3.gun ve taze transfer dun 11.gunde test verdim ve 5 çıktı... 25 yine sınırın uzerinde değil mi belki yükselir.. benin 5 olduğu için hiç şansım kalmadı...

12. Gün 65.73 çıktı 14. Gün 25 çıktı benimki de 3. Gün embriyosu
Anladım arkadaşım hayırlısı olsun.. vakti zamanı gelmemiş demek ki ikimiz için de.. yapacak birşey yok.. benim ilk denememdi ve bu süreç cok zorladı beni, umudumu kaybetmedim ama.. kimse kaybetmesin...

Canım belki iğnenin etkisidir yenilerde yapmltın iğneyi biraz vakit geçsin tekrarla. Olmazsada üzme kendini üzüldükçe strese girdkçe elimize bişey geçmiyo.. 2. Denemeye daha dirayetli ve kendinden emin olarak dene kendini mutlu etmenin yollarını bul pozitif ol bebeğin inşallah en kısa zamada seninle olsun ve tüm isteyenlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…