- 9 Temmuz 2013
- 906
- 987
- 323
- Konu Sahibi Gullervediken
-
Göğüs acısı yok bende arada kasık ağrısı oluyor birde sistit oldum sanırım transferde sonda takilmisti ondan oldu diye düşünüyorum bol bol su içiyorum inşallah ilerlemez. Ama senin söylediğin belirtiler normalBenim göğüslerim de çok acıyor kasıklarım da hala ağrıyor ve uyukluyorum bunlar normal mi
Biraz önce benden de beyaz bir akıntı geldi ilaçtan mi bilmiyorum progesteron fitil kullanıyorum sabah akşam 2 şer adet herhalde ondan oldu biraz evin içinde hareket ettim çamaşırlık tan camasirlari katladim masanın sehpanın tozunu aldım alerjim var toza çünkü eşim de yemekleri ısıtıp getirebiliyor pazar günü ablam gelecek o zaman iyice dinlenebilecegimGöğüs acısı yok bende arada kasık ağrısı oluyor birde sistit oldum sanırım transferde sonda takilmisti ondan oldu diye düşünüyorum bol bol su içiyorum inşallah ilerlemez. Ama senin söylediğin belirtiler normal
9.gun erken gebelik testinde benim çıkmıştıÖncesinde kizlar yazmışlar 7-8 gün evdeki erken gebelik testi yapmışlar o doğru çıkar mı
Birde sabah saatlerinde kahverengi ince bir ip gibi birşey geldi dünde bugünde tuvalet kağıdına geldi iyi mi kötü mü anlamadım 3. Gün embriyosu benimkiler daha tutmamistir diye düşünüyorum ancak bugün yarın tutunmaya calisir diye düşünüyorumBiraz önce benden de beyaz bir akıntı geldi ilaçtan mi bilmiyorum progesteron fitil kullanıyorum sabah akşam 2 şer adet herhalde ondan oldu biraz evin içinde hareket ettim çamaşırlık tan camasirlari katladim masanın sehpanın tozunu aldım alerjim var toza çünkü eşim de yemekleri ısıtıp getirebiliyor pazar günü ablam gelecek o zaman iyice dinlenebilecegim
Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah darısı hepimizin başına9.gun erken gebelik testinde benim çıkmıştı
Transfer gününü sayıyor muyuz9.gun erken gebelik testinde benim çıkmıştı
Sistit için bir bardak günde papatya çayı iç istersen biraz rahatlatırGöğüs acısı yok bende arada kasık ağrısı oluyor birde sistit oldum sanırım transferde sonda takilmisti ondan oldu diye düşünüyorum bol bol su içiyorum inşallah ilerlemez. Ama senin söylediğin belirtiler normal
Hayır canim transfer sonrasi ilk gun 1.gun oluyoTransfer gününü sayıyor muyuz
Anladım teşekkürlerHayır canim transfer sonrasi ilk gun 1.gun oluyo
Beyaz akıntı progestandan oluyor canım bende gunde 3 defa kullanıyorum ilacın fazlası geri geliyor bende ufak ufak kalkıyorum bazen okadardan birsey olmaz inşallah önemli olan kendini yorma ağır falan kaldırmaBiraz önce benden de beyaz bir akıntı geldi ilaçtan mi bilmiyorum progesteron fitil kullanıyorum sabah akşam 2 şer adet herhalde ondan oldu biraz evin içinde hareket ettim çamaşırlık tan camasirlari katladim masanın sehpanın tozunu aldım alerjim var toza çünkü eşim de yemekleri ısıtıp getirebiliyor pazar günü ablam gelecek o zaman iyice dinlenebilecegim
Yok ağır kaldırmiyorum hafif işler yapıyorum birde bu ilaçlar sürekli aciktiriyor balon gibi olcak yemektenBeyaz akıntı progestandan oluyor canım bende gunde 3 defa kullanıyorum ilacın fazlası geri geliyor bende ufak ufak kalkıyorum bazen okadardan birsey olmaz inşallah önemli olan kendini yorma ağır falan kaldırma
Belki 3 litre su icmisimdir şuana kadar durmadan tuvalete gidiyorum ama çok şükür ağrı acı falan yok idrarimda çok su içmekten geliyor insallah böyle böyle atarim. Papatya çayı zararı olurmu acaba insan içmeye cekiniyorSistit için bir bardak günde papatya çayı iç istersen biraz rahatlatır
İştah bende muazzam acilmis durumda çok fena yemeye başladım çok çabuk acikiyorumYok ağır kaldırmiyorum hafif işler yapıyorum birde bu ilaçlar sürekli aciktiriyor balon gibi olcak yemekten
Vazgeçtim içme düşüğe sebep olabiliyor MuşBelki 3 litre su icmisimdir şuana kadar durmadan tuvalete gidiyorum ama çok şükür ağrı acı falan yok idrarimda çok su içmekten geliyor insallah böyle böyle atarim. Papatya çayı zararı olurmu acaba insan içmeye cekiniyor
Benimde bugün 5.gün ama bendede bugün hiç belirti yok dun hafif kasik agrisi bide göğüs uçlarım açıyordu ama bugün bisey yokKızlar belirtileriniz varmı.. ? Benim hiç yok gibi birşey.. olmadimi acaba diye düşünüyorum bugün 5. Günüm
Dün akşam sol kasigima bıçak saplanir gibi ağrım oldu 5 6 kez girdi çıktı. Göğüslerim ztn açıyor ama onu ilaclardan tahmin ediyorum. Umarım belirtidir yaa...Benimde bugün 5.gün ama bendede bugün hiç belirti yok dun hafif kasik agrisi bide göğüs uçlarım açıyordu ama bugün bisey yok
Bugün transferin 5 . Günü nasıl gidiyorbende 25 Mayista transfer oldum, hemde dogum gunumdehemsireler, doktorum bol bol iyi ki dogdun dediler. bu dogum gunumu unutmayacagim...
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin9.gun erken gebelik testinde benim çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?