25 Mayıs transfer olacaklar heyecan dorukta

İnşallah bu kadar emeğimiz küçük bir minnosla sonuçlanır hepimiz için dua ediyorum inşallah hepimiz hamiş olmuşuzdur bebisler bizlere tutunmustur
Amin canım benim belirtilerin var mı ilaçların neler ben sabah akşam ikişer esteofem sabah akşam peogestan iğne vitamin d vitamini folik asit coraspirin kullanıyorum sen neler kullanıyosun

Amin canım benim belirtilerin var mı ilaçların neler ben sabah akşam ikişer esteofem sabah akşam peogestan iğne vitamin d vitamini folik asit coraspirin kullanıyorum sen neler kullanıyosun
Günde 3 kere estrofem günde 2 kere progestan fitil 2 şer adet günde 2 adet prograf tablet 1 kere folik asit günde 1 kere progestan iğne 2 günde 1 oksapar iğne ve haziran 2-5-8 inde otrivalle iğnenin 1/3

Belirtiler bel ağrısı kasık ağrısı kasık batması adet sancısi gibi oluyor arada midem nadiren bulanıyor ve sürekli gaz var

Benim 24 mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferim oldu. Ovitrelle yi sadece transfer günümde 3/1 kadar vurundum daha sonra hiç vurunmadım. Transferin 8 gününden itibaren erken gebelik testi yaptı pozitifliği gördüm. 11 gün kan verdim 115 çıktı değerim yarın tekrar verip sağlıklı değer yükselişi olup olmadığına bakılacak

İnşallah artar benimde 3. Gün embriyosu dondurulmuş 2 tane bugün 12. Gündü 65.73 çıktı beta doktora gönderdim sonucu cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…