25 umudu kaybetmek için çok mu erken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de bu uyeyi hatirliyorum en az 40 olmasi.lazim ne 25 dedim acaba 55 yazacakti da 25 mi çıktı :)))

Evli hanımlar neden 30 a kadar bekar kalırdım diyorsunuz ev işi mi yoruyor evi çekip çevirmek mi ben merak ediyorum da siz denk geldiniz size sormak istedim :)
Valla hepside..bekarken böyle sorumluluklarım yoktu annem yapardı ben hazıra konardım.
Evlendim,üstüne birde evlat sahibi olunca sorumluluklar katlandı.Ustesinden gelmekte sıkıntı yaşamadım tabi ki ama iki farklı hayat iste sonuçta.
Biri sorumsuz,özgür diğeri sorumluluk ve sorun dolu..

25imde tıpkı sizin gibi üzülüyordum, ben hep mi yalnız kalacağım? etrafta düzgün adam yok diye. 31 inde potansiyelli birini buldum. düzgün bir ilişki yaşamak için çok çabaladım. ama şimdi çok mutluyum. iyi ki öncekiler olmamış diyorum.

Anladım teşekkür ederim

1. Sonunda bitirmissin hadi hayirlisi olsun
2. Annecigin pilot damat istemistir veya artik erkekten erkege atlamasin bu kiz durulsun falan diye dusunmus olabilir... bilmiyorum nasil kafa yapisi var, sen daha iyi bilirsin. Anne hissi dogrudur tamam da bazen onlarin da gozu boyaniyor :))) takma bu kadar. Cok guzel bir alanda calisiyorsun, akilli ve zekisin degerinin farkina var ve basini dik tut. Cok banal olacak ama kendini sevmeyi ogrenirsen dogru insani da dogru zamanda sevebilirsin. Zorlamayla olmuyor bunlar :)

Ya alakasız olcak da sizin yazdığınızı çok beğendim de baba da denk gelmedi konuyu açan arkadaş gibi... Hesabın tamamını ödememi sürekli bekleyen erkekler mi dersiniz, ailemin malı var mı öğrenmeye çalışanlar mo dersiniz hep o tipler geldi ki ben kendimi çok severim böyle bir iki görüşmede adamlarda falso görünce iletişimi kestim

hababam sınıfı ahmet sen misin?

abartıyorsunuz bence, özel bir durumsa öyle yazın kimse bir şey demesin. ilk sayfadaki yorumu beğendik diye azar yiyoruz şuna bak.
Bende diyorum niye etiketlenmişim acaba hey yarabbim pireyi deve yapanlarda bugün

Güldüm valla kusura bakma artık konu sahibi bunun içinde azar yerim şimdi ben

25 yaşındayken evliliği bile düşünmüyordum.
31 yaşındayım. Farkında olmadan evlilik de çocuk da oluverdi.
Hiç bir ilişkime evleneyim gözüyle bakmadım.
Zaten o kişiyle kaderde evlilik varsa, nasıl oluverdiğini bile anlamıyorsun.
Özetle 25 bırak geç denecek yaş olmasını, erken bile, ve insanın en güzel en eğlenesi yaşları. O sebeple siz eğlenmenize bakın, evlenmenize değil.
Evlilik illa ki olur, ama 25 yaşındaki enerjiniz her zaman olmaz.
O nedenle 25 yaşında yapılacak en iyi hareket hayatı yaşamak.

Bende diyorum niye etiketlenmişim acaba hey yarabbim pireyi deve yapanlarda bugün

Güldüm valla kusura bakma artık konu sahibi bunun içinde azar yerim şimdi ben

Heh bu da hepimize gelsin ilk kez böyle bir duyar yedim beğendiğim mesaj yüzünden ahahhahahah

Benim annemde öyleydi hep bir evlen baskısı vardı üzerimde. Yok mu biri ne zaman evleneceksin der dururdu. Şimdi 10 senelik evliyim niye evlendin bununla keşke hiç evlenmeseymişsin diyor

25 yaşında bir insan nasıl bu kadar karamsar oluyor gerçekten anlamak zor
32 yaşındayım benim ölmem gerek heralde
İngiltere de yaşıyorsun .bir tek bu adam mı var?başka flörtler bul hayatına bak .olmamış yürümemiş işte .bence bu durumda kimsenin suçu yok.3 aylık bir ilişkide evlilik beklentisine girmen hata.bide adam İngiliz yani .Türk olsa anlarım.sen yurtdışında yaşıyorsun hiç çevrende 3-5 ayda evlilik kararı alan bir çift gördün mü ?adamın aşktan gözü kör olması lazım bunu yapması için.3 ayda bu adamla kaç kere görüştün?ne paylaştın ?birlikte yaşamadan kimse evlenmez orda.bir adam evlilik düşünüyorsa önce birlikte yaşamayı teklif eder sana.hayatına alır.arada görüşüp takılıp kendi hayatına dönüyorsa bu ilişkiyi ciddiye taşımadığını gösterir bu.belki başkalarıyla da görüşüyor.
Yabancı erkek arkadaslarım oldu.içlerinde sadece birine aşık oldum.diğerleriyle takılıp geçtim.takıldıklarım bana aşık oldu aşık olduğum da terk etti .neden çünkü adamı ciddiye aldığımı onla evlenmek istediğimi biliyordu.
Sana tavsiyem ilişkilerinde rahat ol.henüz 3 aydır tanıdığın adam için kendini parçalama.Annene de herseyini anlatma .annen ne bilecek elin İngiliz’ini.onlar Türk erkeği gibi düşünür.kaldı ki Türkler bile artık İstanbul için konuşuyorum ilişkilere evliliklere sıcak bakmıyor.bu şekilde yaklaşırsan erkek korkar kaçar söyleyeyim.kimseye bu kadar bağlanma ilk etapta.başkalarıyla da flört et .evlilik odaklı bakarsan hep yanılırsın hayatta.sen ne kadar korktuğunu belli edersen kaybetmekten o adam senden kaçar.adam bi ne oluyoruz hemen der yani.özgüven çok önemli.özgüvensiz durursan hiçbirşeyi elde edemezsin.
İki hafta Avrupa daydım.biriyle tanıştım .adamla ciddi değilim mesela.takıldım geçtim hala yazıyor bana.bugün yazmasa umrumda olmaz.o rahatlığı ona vermeseydim kaçar giderdi çoktan.evlilik amaçlı görüşmedim.canım sıkıldı takıldım o kadar.
Bence biraz kafanı değiştirmelisin.hala Türk kafasıyla düşünüyorsun.tamam buna aşık oldum diyorsun evlenmek istiyorum daha 3 ayda .buna nasıl karar veriyorsun bu kadar çabuk ?böyle bir kafa yapısıyla orda mutsuz olursun.belki daha rahat olsaydın adam korkmayacak iyice açılacaktı sana .ama bu kadar kontrollü gidersen böyle olur.kültür farkını fazla hissettirmişsin.bu çok yanlış .

yaş ilerledikçe ve daha fazla kişiyle görüşünce sana ters gelenleri hemen fark ediyor ve onlarla vakit kaybetmek istemiyorsun zaten, çok doğru. ama belki kestirip atmamak faydalı olabilir. ben de nişanlımı ilk gördüğümde yok yok bundan olmaz demiştim mesela :) şimdi onsuz olmaz diyorum.

Sizde haklısınız ama beni sevdiğinden değil böyle kullanmak için gelenleri anlayınca kestim iletişimi :) Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

Vakti gelince krize girersin daha erken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…