25 umudu kaybetmek için çok mu erken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen 25 ağlıyorsun ben 28 ben ne yapayım
Ve benim bugüne kadar hiç sevgilim olmadı yalnızlıktan olecegim diye korkuyorum bi annem ve ben o da giderse bu hayatta yalnızım anlayacağın

Herkesin hayat cizgisi ve plani farkli oluyor.
Ornegin otuz kirk yil evli olup el ele omur tuketenler de var.
Evliligin ikinci ayinda kanli bicakli ayrilan da var.
Bazilari bir iki aci yasar sonra guler.
Kendi adima konusayim.
Ben hep bir acidan sonra daha fazlasini yasamisimdir.
Hayati hayat yapan bilinmezlik ve herkese gore farkli islemesi.

Sizin anneniz yine iyi beni annem elinden gelse zorla evlendiricek ve insani derinden acitan sozleri hareketleri var sebep yalniz olmam.

Üstümden yük kalktı.
Ama onla geçtiğimiz yerlerden geçmek zorunda kaldım, yaşadığı kasabaya giden treni gördüm, ilk buluştuğumuz yer vs vs bunların önünden geçerken içim cız etti ama o kadarı da normal sanırım
Ben sevilmek ne demek bilmiyorum, yani burada anlatılan eşime güveniyorum, sevgilim kalbimi kırmaz lafları ne demek bilmiyorum.
Acı ama gerçek...

Merak etmeyin karsiniza iste bu dedgnz biri cikip evlenene kadar 1 yil geciyo 9 ayda cocuk 2 yilda tamamdr bu is.aceleye gerek yok

Oh 5ten 2ye düştüyse iyi 28e kadar sakin kalabilirim o zaman

Ben 28ime gireceğim birkaç ay içinde.
Daha yeni güzel para kazandığım bir işe başladım. O da meslegimle pek alakası olmayan bir iş :) bundan önce uzuuun süre kısa dönemli işlerde calisip para kazanıp gezdigim sonra tekrar kısa süreli başka bir işe başlayıp tekrar para kazanıp tekrar gezdigim, insanların 'offf boşuna okudu bu kız, bir baltaya sap olamadi' bakışlarında kendimi bulduğum bir hayatım vardı:)
Erkek desen tatlı küçük flortler, yaz aşkları, öyle takilmacalar... Yine de bu karamsarlığa kapilmadim. Boşa yaşadığımı da düşünmedim.
Ben bu dünyaya bir aile kurmak için de gelmedim kariyer yapmak için de kusursuz bir evlat için de.
Mutlu olmaya geldim ve kendimi mutlu etmeye calisiyorum. Mutlu olduğum şeyleri yapmaya gayret ediyorum. Bitmesi gereken asklardan arabeske bağlamadan kurtulup yaşanan her olaya 'anı' gözüyle bakıyorum :)
Hiç de başarısızlık değil bence ilişki geçmişim.
İlk gerçek aşkımın manipülasyonlarına gelip onunla evlenmedigim için çok mutluyum çünkü ilk aşkımla evlenseydim bunca harika - tatlı flortum hiç olmayacaktı,bunca romantik anıyı yasayamayacaktim, tatil aşklarimi taniyamayacatim, ortak dili konusamadigim adamla pandomim bir ilişki yurutemeyecektim, onca yolculuğa tek başıma cikamayacaktim, bugün beni ben yapan çoğu şeyden mahrum kalacaktım...
Eminim evli ve çocuklu olmak da güzeldi ama bekar ve çocuksuz olmak cok güzel birşey. Saymaya başlarsam bitmez :)
Tadını çıkar

Yaşadıklarım artık gerçekten pislik seviyesinde yani.
Sevgilim beni aldattı terk etti tarzı bir şey de değil.
Yani öyle olsa ağlasam diye düşündüğüm zamanlar oldu.
Sosyopat, psikopat karışımı insanları elimle koymuş gibi buluyorum.
Bir de yiyor insan bunu baştan öyle güzel manipülatif oluyor bu insanlar.
Bana da bu çocuk isteği 24te vurdu, onun öncesinde asla derdim şimdi deli oluyorum bebeklere, çocuklara ama bu doktor işi aklıma yattı gidip sorucam yazın tr ye dönünce :)

Aynen doktor olayı aklıma yattı onu yaza yapıcam ben :)
Evet aslında ben niye o kadar düz bir şekilde yıllar sürecek diye düşünüyorum bilmiyorum, kafamda sevgililik......biiiiiiiiir....nişanlılık bbiiiiiiiiiir diye saymışım

İnşallah benim de o nasip kısmet artık sağda solda başka kızların peşinde koşmayı bırakıp buraya damlar

Annemi dinlesem son sosyopatı çekecektim daha ben ondan bozuldum iyice, oydu çünkü boşver evlenme napıcaksın diyen hep :)

Kaba durması değil de şaşırdım sadece.
Sonuçta 30 yaş geç bir yaş değil.
Evet Victoria devrinde olsaydık 30 yaş topluma göre geç bir yaştı.
Orada kızlar 14 yaşından sonra evleniyordu.
Bende bekarım ve 31 yaşındayım.Sizi gerçekten anlıyorum.
O beklediğiniz adam belki bir iki yıla gelecek, belki sonra gelecek, belki de gelmeyecek.
Bunu bilemem siz de bilemezsiniz. Gaibi sadece Allah bilir.
Ama bu durumun sizi nasıl etkileyeceği sizin elinizde.
Siz elinizden geleni yapın, hoşlandığınız biriyle tanışın,arkadaşlık kurun ama sonuç sadece sizin elinizde değil.
Çünkü daha önce de dediğim gibi başkasının kalbine ve beynine hükmedemeyiz.
Bazen akışa bırakmak lazım.
Elinizden geleni yapın ve sonra akışa bırakın.Ve dua edin.
Bir de beklentilerinizi çok maximum da da tutmayın çok minimum da da tutmayın.
Ortalamada kalsın. Eğer ortalama üstü olursa daha çok sevinirsiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bu yaz yaptırıcam bunu ve gerekirse diğerlerini de en azından içim rahat eder belki doktorun daha iyi bildiği bir şeyler vardır bu erken menopoz konusunda :)
Teşekkür ederim

Yalan dolanı da geçtim psikolojik ve fiziksel zarar bile veriyorlar :)
Aslında dönüp bakınca 18-23 arasından büyük özür dilemek isterim ben de, o kadar kötü şeylerle uğraştım ki, keşke dönüp o kızı kurtarabilsem diyorum

Ya seçim senin ister beş kere ister beş bin kere yanlış yaparsın. Hevesin kırılma kısmını anlıyorum artık onunla dene bununla dene benimde midem bulandı
Millet ne güzel seviyo söz nişan düğün mis gibi devam ediyo. Benim söze bile gelmeden daha birinci aşama sevgililikte patlıyor olay
Sevmeye bile halim yok artık şimdi bi yerde görücen tanışıcan hoşlancan mesajlaşma sevgililik falan uzun iş gözüm almıyor
Ezberledim artık bi tadında kalmadı zaten

Bu kadar şeyin üstüne bide millete laf anlatmaya çalışıyorum o kısıma hiç girmek istemiyorum

Sendeki bu enerjiye kendinle mutlu olabilmene hayata hep olumlu bakabilmene hayranım valla ne güzel

Hep aynı tip insanlar karşınıza geliyorsa bilinçaltında yanlış bir kodlama vardır diyorlar olabilir mi? kendinizi değersiz görme ya da o tarz kişilere çekilmenizi sağlayacak bir şey? Bir çocukluk anısı bile olabilir. Bence neden bu tür kişileri hayatıma çekiyorum diye düşünün. Genelde döne döne aynı şeyleri yaşıyorsanız öğrenmeniz gereken bir şey vardır diyorlar. Gerçi bunlar ne kadar doğru ben de bilmiyorum kulaktan dolma yazdım ama

Sen 25 ağlıyorsun ben 28 ben ne yapayım
Ve benim bugüne kadar hiç sevgilim olmadı yalnızlıktan olecegim diye korkuyorum bi annem ve ben o da giderse bu hayatta yalnızım anlayacağın

Valla benim sevgililerim oldu ama olmaz olsundular diyorum açıkçası.
Bir tanesi mi insan gibi davranmaz.
Küçükken olanlar nispeten daha insancıldı o zaman çocuktuk çünkü
Ama yetişkinken olanlar hep sarpa sardı ve zarar gördüm
Seninkisi ayrı bir durum, eminim üzülür insan
Ama sürekli psikolojik hasar görmüyorsun bu açıdan bak...

Ne diyor mesela?
Ya kötü niyetle yapmıyor ona kızdığıma da üzüldüm ama en son kızdım açıkçası, üzülüyorum görmüyor musun
Ben bu haldeyim hala olur mu diyorsun dedim

Çok isteyince olmuo ben bunu anladım bu hayattan .Çok isteme hiçbirşeyi.Annenizde düşüncesini söyluyor sızıb içinize sinmıosa ve ıse yaramazsa sevgılım olucak dıye hıcde cekmeyın.27 yasında evlendım anne olmayı yuvamın olmasını cok ıstedım 3 ay 27 gun sonra baba evıne geldım kayınvabaya kefıl olmadım diye.29 yasındayım boşandım.Çok isteme hiçbirseyı.

Sen zaten hayran olunacak kadınsın valla
Ben de ülke değiştirdim, çok taşındım diye yerinde durmuyorsun
Artık bir yere yerleş, ev kur falan muhabbetleri başlamıştı
En son buraya yerleşmek üzereydim, kontratı imzalayacaktım ki (hem de karşımdaki insan için)
Adam psikopatın teki çıktı... :)
Hayatın odak noktasının ne olduğuna bağlı hep bunlar işte
Seninki zevk almak
Benimki bir dönem kariyerdi, şimdilerde aşk oldu
Az daha hedonistlik yapmam lazım :))

Benim beklentilerim o kadar düşüktü ki ondan da çekiyorum ben bunu
Adam bana saldırmıyor çok iyi adam dedim
Arkadaşım manyak mısın zaten saldırmaması lazım dedi
Nasıl çarpıldıysa artık düşüncelerim
Teşekkür ederim, darısı ikimizin başına :)

Ne diyor mesela?
Ya kötü niyetle yapmıyor ona kızdığıma da üzüldüm ama en son kızdım açıkçası, üzülüyorum görmüyor musun
Ben bu haldeyim hala olur mu diyorsun dedim

Bazi kizlar gibi akilli olsam bulurmusum beceriksizmisim.
Sevmeden yapamam ben ama ona gore sevmesem bile evlenmelimisim.
Onu kotu duruma sokmusum.
Hayirsizmisim bunlar en hafifi argo kelimleri de var.

S sunsea Ben planlıyorum da hayat dalga geçiyor benimle sonra hahah
İnşallah çok mutlu olursunuz sunsea

Son cümlen şu an yaşadığım şey
Arkadaşım ziyarete gelecek en son beni çok aşık biliyordu
Sorma da konuşmayalım konuyu hazır değilim dedim
Ev paylaştığım insanlar soruyor noldu nasılsınız diye
Aa çok iyiyiz her şey çok iyi diyorum
Ben utanıyorum ya karşı tarafın hareketinden
Şöyle açıklaması olan düzgün bir şey olsa yine neyse hani derim anlaşamadık ayrıldık, aldattı ayrıldık vs
Tereyağından kıl çeker gibi olması lazım imiş diyorlar konudakiler ama bakalım
Biri şu an dışarı çıkalım dese, arkadaş gibiyse olur falan diyeceğim
Çünkü halim kalmadı

Bu yaz yaptırıcam bunu ve gerekirse diğerlerini de en azından içim rahat eder belki doktorun daha iyi bildiği bir şeyler vardır bu erken menopoz konusunda :)
Teşekkür ederim

Rica ederim..
Yaptırın içiniz rahat etsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…