Hep aynı tip insanlar karşınıza geliyorsa bilinçaltında yanlış bir kodlama vardır diyorlar olabilir mi?kendinizi değersiz görme ya da o tarz kişilere çekilmenizi sağlayacak bir şey? Bir çocukluk anısı bile olabilir. Bence neden bu tür kişileri hayatıma çekiyorum diye düşünün. Genelde döne döne aynı şeyleri yaşıyorsanız öğrenmeniz gereken bir şey vardır diyorlar. Gerçi bunlar ne kadar doğru ben de bilmiyorum kulaktan dolma yazdım ama
Çok isteyince olmuo ben bunu anladım bu hayattan .Çok isteme hiçbirşeyi.Annenizde düşüncesini söyluyor sızıb içinize sinmıosa ve ıse yaramazsa sevgılım olucak dıye hıcde cekmeyın.27 yasında evlendım anne olmayı yuvamın olmasını cok ıstedım 3 ay 27 gun sonra baba evıne geldım kayınvabaya kefıl olmadım diye.29 yasındayım boşandım.Çok isteme hiçbirseyı.
Bazi kizlar gibi akilli olsam bulurmusum beceriksizmisim.
Sevmeden yapamam ben ama ona gore sevmesem bile evlenmelimisim.
Onu kotu duruma sokmusum.
Hayirsizmisim bunlar en hafifi argo kelimleri de var.
Boşandım çok şukur bitti.Evet.
İlişkilere dair kriter ve düşüncelerim çarpık.
İyi olanı yaşamadığım için hır gürü gördüğüm için bilmiyorum sevilmek nasıldır.
En sonuncuda kriterim şuydu "Adam bana hakaret etmiyor, saldırmıyor."
Böyle bir kriter olabilir mi
Bu zaten temelde olması gereken şey yani.
Ama işte nasıl şeyler yaşadıysam bunu iyilik olarak görüyorum.
Çok üzüldüm adınıza, dava açtınız mı? Boşanacak mısınız?
Benim beklentilerim o kadar düşüktü ki ondan da çekiyorum ben bunu
Adam bana saldırmıyor çok iyi adam dedim
Arkadaşım manyak mısın zaten saldırmaması lazım dedi
Nasıl çarpıldıysa artık düşüncelerim
Teşekkür ederim, darısı ikimizin başına :)
Çok üzüldüm ya.
Sonuçta ona inat olarak yapmıyorsunuz ki.
Herkes sevmek ve sevilmek ister.
Biz sanki bulduk değer vereni de bakmadık mı.
İnsanın kendi içinde bunun üzüntüsünü yaşaması başka bir de etraftakilerden böyle vurunca iyice acıyor.
Utanmak değilde yargılanmaktan yoruldunuz. İnsanlara kendinizi anlatmaktan sıkıldınız. Çokta haklısınız. Ne bileyim aynı şeyi defalarca açıklamak yük oluyor bi noktadan sonra insana. Ama yapacakta bir şey yok mutluluk kadar olumsuzluklarıda paylaşmak zorundayız yakınlarımızla.S sunsea Ben planlıyorum da hayat dalga geçiyor benimle sonra hahah
İnşallah çok mutlu olursunuz sunsea
Son cümlen şu an yaşadığım şey
Arkadaşım ziyarete gelecek en son beni çok aşık biliyordu
Sorma da konuşmayalım konuyu hazır değilim dedim
Ev paylaştığım insanlar soruyor noldu nasılsınız diye
Aa çok iyiyiz her şey çok iyi diyorum
Ben utanıyorum ya karşı tarafın hareketinden
Şöyle açıklaması olan düzgün bir şey olsa yine neyse hani derim anlaşamadık ayrıldık, aldattı ayrıldık vs
Tereyağından kıl çeker gibi olması lazım imiş diyorlar konudakiler ama bakalım
Biri şu an dışarı çıkalım dese, arkadaş gibiyse olur falan diyeceğim
Çünkü halim kalmadı
Çok üzüldüm ya.. Peki konuşmak için herhangi bir çabası yok muydu? Düzeltmek istemiyor muydu? Bitmesi iyi olmuş bir bakıma,bütün yükü tek başına yüklenmek belini bükerdi.Kusura bakmayın ya kaba durduysa 30 tabii ki yaşlı bir yaş değil ama 20lerden bakınca çoooook uzakta sanırdım o yaşları :)
Bir de hep sırayla gittiği için toplumda sanırım ondan hemen olacak sandım
Hep topluma uymaktan galiba bunlar
Bir de insanların beklentilerinden
Evet bdvde özellikle okudukça diyorum böyle olmasındansa iyi olsun
Ama o kadar çok kere olmadı ki, umutlarım yıkıldı yani
Sanki o adam hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum
Saygısız ve merhametsiz davranmaya başladı
Umursamıyor da ben de çok yoruldum ittirmekten
Hahaha biz çok fenayız ya:)6 sene sonra nasılsa yine 25 yaşında olacaksınız bence sıkıntı olmaz.
İkinci eş olanlar var mı aranızda?
Ben de eşimin ikinci evliliğiyim. Aynı sorunları ailemle bende yaşadım ama kabul ettiremedim ve evlendim. Ailem bu sebep yüzünden benimle görüşmüyor ama eşimle mutluyum. peki siz hiç kıskançlık yapmadınız mı? kafanıza takılmadı mı onla yaşamış olabilecekleri...www.kadinlarkulubu.com
Size katılıyorum, millet yalnızlığı koz olarak kullanıyor eğer evli biri bu şekilde vurmaya kalkıyorsa bende onu evliliğine yönlendiriyorum bir daha ağzını açmıyor :)Evet beni anlamissiniz tesekkur ederim.
Umarim sizin icin hayirli ve iyi neyse o olur.
Zaten bazi olaylari gordukce erkek cinsinden sogumuyor degilim.
Aslinda insanlardan sogudum :)
Adam piskopat çıktı demişsiniz Ya ne yaptı merak ettim ben göz ucuyla okudum bu konuyuSen zaten hayran olunacak kadınsın valla
Ben de ülke değiştirdim, çok taşındım diye yerinde durmuyorsun
Artık bir yere yerleş, ev kur falan muhabbetleri başlamıştı
En son buraya yerleşmek üzereydim, kontratı imzalayacaktım ki (hem de karşımdaki insan için)
Adam psikopatın teki çıktı... :)
Hayatın odak noktasının ne olduğuna bağlı hep bunlar işte
Seninki zevk almak
Benimki bir dönem kariyerdi, şimdilerde aşk oldu
Az daha hedonistlik yapmam lazım :))
Darısı başımıza25 yaşındasın hayatin başındasın...gerçekten tazeciksin, geçmişimdeki adamlar iyi ki olmamış..30 yaşındayım ve hayatımdaki insanı taniyali 1 yıl bile olmadi..bir kac hafta sonra istemeye geliyorlar...içime tamamen siniyor çünkü..anneler bana her zaman hakli geliyor...kulak vermek gerekiyor bence...acele etme, kendini sev üzme...
Valla pravo6 sene sonra nasılsa yine 25 yaşında olacaksınız bence sıkıntı olmaz.
İkinci eş olanlar var mı aranızda?
Ben de eşimin ikinci evliliğiyim. Aynı sorunları ailemle bende yaşadım ama kabul ettiremedim ve evlendim. Ailem bu sebep yüzünden benimle görüşmüyor ama eşimle mutluyum. peki siz hiç kıskançlık yapmadınız mı? kafanıza takılmadı mı onla yaşamış olabilecekleri...www.kadinlarkulubu.com
Hiç öyle deme belli olmuyor o işler.biriyle tanışırsın aşık olursun ve uzun süre beklemek istemeyebilirsin.Şu an değil de şimdi birini bulsam
Tanışma, güvenme, sevgililik, nişan, evlilik, evliliğin tadını çıkarma, sonra çocuk diye 5 yıl alır diye düşündüm tüm bu süreç ne bileyim
30 da makul görünüyor gözüme
Evli hanımlar neden 30 a kadar bekar kalırdım diyorsunuz ev işi mi yoruyor evi çekip çevirmek mi ben merak ediyorum da siz denk geldiniz size sormak istedim :)Hiç öyle deme belli olmuyor o işler.biriyle tanışırsın aşık olursun ve uzun süre beklemek istemeyebilirsin.
Belki biraz riskli ama ben yaptım oldu:)
Eşimle tanıştıktan 10 gün sonra nişanlandık ve nisandan 4 ay sonrada evlendik.yani o kadar hızlı oldu ki herşey 21 yıl oldu hala evli olduğuma inanamiyorum (abartı tabi bu kisim)
Ben 22 yaşındaydım tabi ama 25 te bana kalırsa küçük bir yaş evlilik için
Şimdiki aklım olsa 30 yaşıma kadar bekar kalırdım ohhh..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?