25 umudu kaybetmek için çok mu erken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet.
İlişkilere dair kriter ve düşüncelerim çarpık.
İyi olanı yaşamadığım için hır gürü gördüğüm için bilmiyorum sevilmek nasıldır.
En sonuncuda kriterim şuydu "Adam bana hakaret etmiyor, saldırmıyor."
Böyle bir kriter olabilir mi
Bu zaten temelde olması gereken şey yani.
Ama işte nasıl şeyler yaşadıysam bunu iyilik olarak görüyorum.

Çok üzüldüm adınıza, dava açtınız mı? Boşanacak mısınız?

Bazi kizlar gibi akilli olsam bulurmusum beceriksizmisim.
Sevmeden yapamam ben ama ona gore sevmesem bile evlenmelimisim.
Onu kotu duruma sokmusum.
Hayirsizmisim bunlar en hafifi argo kelimleri de var.

Çok üzüldüm ya.
Sonuçta ona inat olarak yapmıyorsunuz ki.
Herkes sevmek ve sevilmek ister.
Biz sanki bulduk değer vereni de bakmadık mı.
İnsanın kendi içinde bunun üzüntüsünü yaşaması başka bir de etraftakilerden böyle vurunca iyice acıyor.

Velvette cok tşk ederim. Bakalım su an için evlenemiyoruz bari nisanlanalım dedik önümüzdeki günlerde =) Mutlu oluruz umarım, olamasak da canımız sagolsun =) planlama yapmayı bıraktım ben bir süre önce, hop birsey cıkıyor cünkü. Sende cok mutlu olursun bence ben aksi bir sebep göremiyorum cünkü, yeter ki kaygılarını cagırma =)

Boşandım çok şukur bitti.

Düzgün bir insan bulmak gerçekten çok zor sırf bu yüzden yalnızlığı seçen insanlar çok var,biraz şans işi doğru insanlara denk gelmek ben hiç gelemiyorum mesela.

Yok o kadar beklentileri düşürmeyin..
Güzel dilekleriniz için sağ olun..
Umarım inşallah bizim için doğru insanlarla güzel evlilikler yaparız..

Evet beni anlamissiniz tesekkur ederim.
Umarim sizin icin hayirli ve iyi neyse o olur.
Zaten bazi olaylari gordukce erkek cinsinden sogumuyor degilim.
Aslinda insanlardan sogudum :)

Utanmak değilde yargılanmaktan yoruldunuz. İnsanlara kendinizi anlatmaktan sıkıldınız. Çokta haklısınız. Ne bileyim aynı şeyi defalarca açıklamak yük oluyor bi noktadan sonra insana. Ama yapacakta bir şey yok mutluluk kadar olumsuzluklarıda paylaşmak zorundayız yakınlarımızla.
Yinde takmayın yaşınız daha genç mevzusuna girmek istemiyorum. Hangi yaşta olursan ol aşman gereken bir durum olacak. Önemli olan bu olumsuzluğa oturup ağlamak değil yok saymayı öğrenebilmek. Onunla yaşarken onun hayatının merkezine yerleşmesine müsaade etmemek. Ve biz ne kadar dert ettiğimiz bir durumu hayatımızın merkezinde tutarsak o kadar büyüyüp içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Biraz özgür bırakmak gerekir diye düşünüyorum.
Tabi en kısa sürede gönlünüze göre birisi çıkar inşallah.

Kk ya sik girerim okurum yorum yaparim ama takibim zayiftir konu sahibi kimdir kim populerdir bilmem isimleri aklimda tutamam. Arkadasin biri siz o zaman da 25 yasinda degil miydiniz demis ben de begenmisim ne dikkatli kadinlar var diye. Boyle etiketlemek falan nedir begenmissiniz diye?kimseye soracak degilim begenirken. Ister begenirim ister begenmem ister geri alirim begenmemi. Eski konuyu da okumadim niye kimliginizi sakladiniz zaten bilmiyorum da yaptiginiz sacma

Çok üzüldüm ya.. Peki konuşmak için herhangi bir çabası yok muydu? Düzeltmek istemiyor muydu? Bitmesi iyi olmuş bir bakıma,bütün yükü tek başına yüklenmek belini bükerdi.

Hahaha biz çok fenayız ya:)

Oncelikle annen pilot damat istedigi icin boyle diyor. Oncekilerde citayi yukseltmemistin. :)

Sanirim sen psikoloji egitimi aldigindan dolayi birlikte oldugun insanlara ister istemez teshisler koyuyorsun. 3 haftalik duygusal saglik egitimi aldim(emotional health) her onume gelene duygusal sagliksiz tanisi koymaya basladim :))

Ben cok fazla gonul iliskisi yasadigini dusunuyorum. Hocana duygularin vardi bi ara. Gecen otizmli misin diyen biriyle ilgili konu acmistin. Ondan once ispanyoldu ondan once bi iki tane daha hatirliyorum
Bu kadar insan taniyip mukemmelini bulmaya odaklanman cok normal. Eskiler ilk gorduguyle evlenirken acaba icki kumar olmamasi disinda bi odak noktasina sahipler miydi

Belki de insanlari beklentilerinle bogan sensindir. Su adamla konusmak icin kapi boyamasini bekleyemedin sevgili olduktan sonra da konu ustune konu actin sikayet eden.
Biraz akisina mi biraksan? Irdelemeden, acaba evlenir miyiz demeden.

Biraz odak noktani degistirmeni tavsiye ediyorum.
Ayrica 25 hic de gec degil.

Evet beni anlamissiniz tesekkur ederim.
Umarim sizin icin hayirli ve iyi neyse o olur.
Zaten bazi olaylari gordukce erkek cinsinden sogumuyor degilim.
Aslinda insanlardan sogudum :)
Size katılıyorum, millet yalnızlığı koz olarak kullanıyor eğer evli biri bu şekilde vurmaya kalkıyorsa bende onu evliliğine yönlendiriyorum bir daha ağzını açmıyor :)

Adam piskopat çıktı demişsiniz Ya ne yaptı merak ettim ben göz ucuyla okudum bu konuyu umarım düzgün Kişiler bulur bizi

Darısı başımıza

Valla pravoSöyleyecek şey bulamıyorum

Buna şartlandırmamalısın bence kendini. 38 yasında annen menopoza girmiş diye sen de gireceksin diye bir durum yokki. Allah korusun saçma sapan bir insanla evlensen sonra boşansan daha iyi mi olacak. Allah benim her ettiğim duayı kabul etti bugune kadar ama önemli olan hayırlısı için dua etmekmiş yaşadığım şeyler bunu gösterdi bana

Hiç öyle deme belli olmuyor o işler.biriyle tanışırsın aşık olursun ve uzun süre beklemek istemeyebilirsin.
Belki biraz riskli ama ben yaptım oldu:)
Eşimle tanıştıktan 10 gün sonra nişanlandık ve nisandan 4 ay sonrada evlendik.yani o kadar hızlı oldu ki herşey 21 yıl oldu hala evli olduğuma inanamiyorum (abartı tabi bu kisim)
Ben 22 yaşındaydım tabi ama 25 te bana kalırsa küçük bir yaş evlilik için
Şimdiki aklım olsa 30 yaşıma kadar bekar kalırdım ohhh..)

Evli hanımlar neden 30 a kadar bekar kalırdım diyorsunuz ev işi mi yoruyor evi çekip çevirmek mi ben merak ediyorum da siz denk geldiniz size sormak istedim :)

Yapma lütfen.25 yaş ne ki üzülüyorsun bu yaşta. Hatta bence kafa 25te oturuyor. Bu gencecik yaşında neler başarmışsın bunlarla gurur duy ve mutlu ol.
Dur ben bi evleneyim diyince evlenemiyor ki insan. İnsanın her anlamda kafasına yatan biriyle karşılaşması kolay değil. Senin bunun için önünde daha çookk zaman var 25 yaşında bu triplere girmek niye?
Anneni de bu meselelerin dışında tutmaya çalış çünkü bazı anneler böyle maalesef. Onlar için önemli olan kızlarının yanında koca diye bir erkek cinsinin olması o kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…