• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaş evlilik icin çok mu erken

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar merhaba. Yeni yeni görüştüğüm biri var ama evlilik icin gorusuyir gibiyiz .25 yaşındayım zaman zaman evde kaldığımı.bile düşündüğüm oldu benden küçük evli insanları görünce ama genel ruh halim çok çocuksu.Kendimi hiç bu yasta hissetmiyorum görüntüm de çocuk gibi onun da etkisi var.Bir yandan evlenmek de istiyorum doğru insan gibi hissediyorum .Biyolojik saat de ilerliyor sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek için.Sizler kaç yaşında evlendiniz ,benim.gibi hissediyor muydunuz?

24 yaşında evlendim. Erken olduğunu düşünüyorum.

Kendi ayaklarının üstünde duracak kadar iş hayatın varsa, neden olmasın.

Şart mı, değil.
2 senedir doğu da ogretmenim .Kendi ayaklarımın üzerinde de duruyorum . SagolunnInşallah iyi olur bakalim :)

30 yasinda evlendim :deli: erkenmis bile.
Cok erken bir yas degil ama bence bir kadin meslek edinip kendi parasini kazansa,o parayla bir sure hayatini yasasa,biraz birikim yapip sonra evlense bana daha dogru geliyor. Sonradan pisman olmamak adina.

Yine de hayat sizin,hakkinizda hayirlisi olsun,mutluluklar:nazar:

30 yasinda evlendim :deli: erkenmis bile.
Cok erken bir yas degil ama bence bir kadin meslek edinip kendi parasini kazansa,o parayla bir sure hayatini yasasa,biraz birikim yapip sonra evlense bana daha dogru geliyor. Sonradan pisman olmamak adina.

Yine de hayat sizin,hakkinizda hayirlisi olsun,mutluluklar:nazar:
Tesekkur ederim. Size de mutluluklar:)

Ben 25 yasinda evlendim. Kendi adima evlenmeye hazirdim. Yasa cok takilmayin. Kendinizi ne zaman hazir hissederseniz o zaman evlenin.

Bana göre erken, evet öğretmensiniz, kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz fakat bu yeterli mi? Yetmez. Her ne kadar ekonomik özgürlüğünüz iyi olursa olsun, evlenmek kolay değil.

Siz çevrenizden dolayı böyle düşüncelere kapılmışsınız. Evlenmek için konuşmak nedir? Formalite icabı mı evleneceksiniz?
Hayatınızı yaşayın, sevin, sevilin.

Bence tam zamani evlendim ettim diyene kadar 26 olur..30 a kadar cocuk sahibi olmaniz da tam isabet olur ..cocuklarla cok yaş farki olmasi bence iyi degil..38 yasimda daha yeni bebegim var üzülüyorum ona yetemedigim icin

Bence gayet normal. Koca kadınsınız ne istediğinizi bilirsiniz muhakkak. Size uyuyorsa deneyin derim.

Kendinizi hazır hissediyorsanız doğru insan olduğunu analiz ettiyseniz bence çok güzel bi yaş evlilik için. İşiniz de varmış. Neden bekleyesiniz.

Yaşınız erken değil de yeni yeni tanıdığınız biriyle hemen evlenmek için erken. Adamı önce tanıyın, nedir, ne değildir. Bu da zaman alacak bir şey. Tanıma aşamasında bir iki sene geçse yaş olur 26, 27. Evlilik hazırlığı falan derken 29. Gayet güzel bence.
Hayırlısı olsun

25e daha girmemiştim sevgilimle tanıştığımda. 3 buçuk sene oldu ancak oturdu her şey, nişanlanıyoruz. Evliliğe gidebilecek bir ilişkiye başlamak için güzel bir yaş ama hemen pat diye evlenmek için erken bence.

hem yeni tanıştığın biriyle evlenmek için erken hem de kendini daha çocuksu hissettiğin için erken.
koca kaçıyor sanıp hayat hakkında evlilik hakkında aile hakkında netliğe ulaşmadan evlenen insanların o kadar çok hikayesi var ki burda.

Kişiden kişiye değişir bu yaş meselesi. Ben 29 da evlendim bikaç sene öncesinde de evlensem becerebilirdim ama 25 de yapamazdım sanki.

Bende eşimle 23 yaşımda tanıştım. 26 da evlendik. Mümkün olsaydı 18 de falan evlenirdim eşimle:KK53:

Kızlar merhaba. Yeni yeni görüştüğüm biri var ama evlilik icin gorusuyir gibiyiz .25 yaşındayım zaman zaman evde kaldığımı.bile düşündüğüm oldu benden küçük evli insanları görünce ama genel ruh halim çok çocuksu.Kendimi hiç bu yasta hissetmiyorum görüntüm de çocuk gibi onun da etkisi var.Bir yandan evlenmek de istiyorum doğru insan gibi hissediyorum .Biyolojik saat de ilerliyor sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek için.Sizler kaç yaşında evlendiniz ,benim.gibi hissediyor muydunuz?
25 yaşına gelmek üzereyken evlendim. Esim bir iki yil daha erken evlenmeyi cok istemisti ama ben nedense evlilikten korktum ve hep erteledim. Simdi diyorum ki keske daha erken evlenseymisim. Tabi bu ciftler arasindaki iletisime gore, geçirilen zamana göre degisir.

Ama şunu da belirteyim karşınızdaki insanı yeni tanıdıysanız erken. Iyice emin olmadan evlenmeyin.

Back
X