Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucum bence bulduysan düzgün biri kaçırma çünkü öğretmenlerin en büyük sıkıntısı arkadaşlarımdan biliyorum sonra çakılı kaldığınız yerde denk gelmiyor. Saçma bir yorum gibi gelebilir ama 28-35 arası görev yapanlara sorabilirsin.2 senedir doğu da ogretmenim .Kendi ayaklarımın üzerinde de duruyorum . SagolunnInşallah iyi olur bakalim :)
Benimde bebek planım için aynen böyle diyorlar :))) 5. Yılımızdayız 28 yaşımdayım ayyy bilmiyorum ya kararsızım bebek için dedikce ( 11 aydır deniyoruz aslında ) annem doğurma kızım. Anca gez böyle. Gitmediğin yer kaldı mı onada git! Doğurma annecim diyor :)) iğneleyiciiii sebepsizce gülümsedim.Bekle, bekle de 33 _34 yaşında evlen... Ne erkeni ya 25 yaş küçük mü
Ya dolar 6.40 ne evliliği gözünü seveyim...
25 yasinda evlendim. Evliligi gayet anlayacak yastaydim suan 27 yasndaym. Sadece evlendkten sonra kisitlanan hayatimiz icin dusuyorum da eger 25imde evlencegmi bilseydim hayati daha iyi degerlendirirdim. Ha bekarligindakiKızlar merhaba. Yeni yeni görüştüğüm biri var ama evlilik icin gorusuyir gibiyiz .25 yaşındayım zaman zaman evde kaldığımı.bile düşündüğüm oldu benden küçük evli insanları görünce ama genel ruh halim çok çocuksu.Kendimi hiç bu yasta hissetmiyorum görüntüm de çocuk gibi onun da etkisi var.Bir yandan evlenmek de istiyorum doğru insan gibi hissediyorum .Biyolojik saat de ilerliyor sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek için.Sizler kaç yaşında evlendiniz ,benim.gibi hissediyor muydunuz?
25’te evlenip üç dört sene çocuk yapmadam rahat yaşamak, 30’da evlenip hemen çocuğa abanmaktan (mecburen) yeğdir gözümde. Takılmayın ben 25’i bitirdiğim gün evlendim :)Kızlar merhaba. Yeni yeni görüştüğüm biri var ama evlilik icin gorusuyir gibiyiz .25 yaşındayım zaman zaman evde kaldığımı.bile düşündüğüm oldu benden küçük evli insanları görünce ama genel ruh halim çok çocuksu.Kendimi hiç bu yasta hissetmiyorum görüntüm de çocuk gibi onun da etkisi var.Bir yandan evlenmek de istiyorum doğru insan gibi hissediyorum .Biyolojik saat de ilerliyor sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek için.Sizler kaç yaşında evlendiniz ,benim.gibi hissediyor muydunuz?