25 yaş evlilik icin çok mu erken

Evliliğin yaşı olmaz. Eğitim, kıyafet ve eğlencenin olmadığı gibi... (tabi ki kanuni sınırlar içerisinde)
İdealler başka şeydir, yaşananlar ise kişiden kişiye değişirler.

2 senedir doğu da ogretmenim .Kendi ayaklarımın üzerinde de duruyorum . SagolunnInşallah iyi olur bakalim :)
Kuzucum bence bulduysan düzgün biri kaçırma çünkü öğretmenlerin en büyük sıkıntısı arkadaşlarımdan biliyorum sonra çakılı kaldığınız yerde denk gelmiyor. Saçma bir yorum gibi gelebilir ama 28-35 arası görev yapanlara sorabilirsin.

Ben 23 de 1 yıllık öğretmenken evledim çok şükür mutluyum bebek için bekledik 1 yıldır bebek planı içindeyiz şimdi 27-28 oldum:)

Koca meraklısı gibi algılanmayım normal ve ideal yaşın 25-30. Hatta 30 civarı olduğunu savunuyorum ama sizin durum için arkadaşlarım benZer durumda çok sıkıntı yaşadı paylaşmak istedim

Bekle, bekle de 33 _34 yaşında evlen... Ne erkeni ya 25 yaş küçük mü
Benimde bebek planım için aynen böyle diyorlar :))) 5. Yılımızdayız 28 yaşımdayım ayyy bilmiyorum ya kararsızım bebek için dedikce ( 11 aydır deniyoruz aslında ) annem doğurma kızım. Anca gez böyle. Gitmediğin yer kaldı mı onada git! Doğurma annecim diyor :)) iğneleyiciiii sebepsizce gülümsedim.

Senin kendini hazır hissedip hissetmemene bağlı bence bende çoçuksuyumdur 5 senelik evliyim hala öyleyim bu birazda kişilik meselesi bence annem 50 yasında annemde çoçuksu :KK49:
Çocukla çocuk oluruz hala akşam hava almaya çıktığımızda parka girer sallanır kayarız önemli olan eşininde uyum sağlayabilmesi :KK53:

Ben 26 yaşındayım , bana göre erken şu an evliliğe hazır hissetmiyorum kendimi, daha kendi başıma gerçekleştirmek istediğim planlarım var.Ama kendinizi hazır hissediyorsaniz olabilir, insandan insana değişir bu.

Bir de ben çocuk doğurmayi planlamiyorum, belki ondan dolayı bana gore erken.

Son düzenleme:
25 yaşındayım. Evliliğe kendimi hazır hissediyorum.
Hayatımda biri olsaydı kesinlikle evlenirdim.
Hayatımda kimse olmadığı için şu anda yaşadığım hayatın tadını çıkartmaya çalışıyorum.
Bakalım nasip kısmet beni nerde ne zaman bulacak : )

21 yaşında evlendim, evlilik denen şeyi düşündükçe keşke bekleseydim diyorum. Çünkü evlilik gerçekten çok farklı. çok iyi düşünün lütfen . Hakkınızda hayırlısı olsun.

Öğretmenim. 31 yaşında evlendim. 33 ve 37 yaşlarımdayken iki çocuğum oldu. Geç mi? Bence iyiydi.
25 yaş geç değil. Merak etmeyin evde kalmazsınız, öğretmenler ideal(!) eş adayı olarak görülüyor ülkemizde, o nedenle mutlaka olur biri. Mühim olan akıllıca davranıp içlerinden size en uygununu tercih etmek.

26 yasinda evlendim, 28 de cocuk sahibi oldum.
Evlenmek icin iyi bir yasti bence, zaten baya bir de mazimiz vardi. Cocuk icin biraz daha bekleyebilirdim ama sanki.

Kızlar merhaba. Yeni yeni görüştüğüm biri var ama evlilik icin gorusuyir gibiyiz .25 yaşındayım zaman zaman evde kaldığımı.bile düşündüğüm oldu benden küçük evli insanları görünce ama genel ruh halim çok çocuksu.Kendimi hiç bu yasta hissetmiyorum görüntüm de çocuk gibi onun da etkisi var.Bir yandan evlenmek de istiyorum doğru insan gibi hissediyorum .Biyolojik saat de ilerliyor sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek için.Sizler kaç yaşında evlendiniz ,benim.gibi hissediyor muydunuz?
25 yasinda evlendim. Evliligi gayet anlayacak yastaydim suan 27 yasndaym. Sadece evlendkten sonra kisitlanan hayatimiz icin dusuyorum da eger 25imde evlencegmi bilseydim hayati daha iyi degerlendirirdim. Ha bekarligindaki
yasantin cok iyiyse biraz daha bekle tadini cikar derim

Kızlar merhaba. Yeni yeni görüştüğüm biri var ama evlilik icin gorusuyir gibiyiz .25 yaşındayım zaman zaman evde kaldığımı.bile düşündüğüm oldu benden küçük evli insanları görünce ama genel ruh halim çok çocuksu.Kendimi hiç bu yasta hissetmiyorum görüntüm de çocuk gibi onun da etkisi var.Bir yandan evlenmek de istiyorum doğru insan gibi hissediyorum .Biyolojik saat de ilerliyor sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek için.Sizler kaç yaşında evlendiniz ,benim.gibi hissediyor muydunuz?
25’te evlenip üç dört sene çocuk yapmadam rahat yaşamak, 30’da evlenip hemen çocuğa abanmaktan (mecburen) yeğdir gözümde. Takılmayın ben 25’i bitirdiğim gün evlendim :)

Back
X