• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaş evlilik icin çok mu erken

okumuyorsaniz okumadiysaniz diplomali iyi bir ise girmek gibi bir dusunceniz yoksa tam yası bem 28 yasimda evlendim gec kaldim bence bi sureden sonra onsanda cocugunun pesine kosacak derman kalmiyor sirf cocuk icin keske erken evlenseymisim diyorum

25 yaş erken değil de, yeni yeni görüştüğünüz biriyle evlenmeyi düşünmek için oldukça erken. Ben 28 yaşımda evlendim.

Bende 27 yasinda evlendim bence iyi bir yas.
Hic pisman degilim. Calistim senelerce parami biriktirdim. Esimle 1,5 sene tanistiktan sonra nisanlandik. Bundan 10 ay sonra da dügünümüz oldu.
Eger kendini hazir hissediyorsan güzel bir yas bence :)

25 evlenmek için çok erken.

29 yaşında evlendim . Bence isabetli bir karardı. 29_30 idealdir.

Bu kişisine göre değişir ki? Bir meslek sahibi olup para kazanmaya başlamışsanız neden olmasın. Çocuk değilsiniz. 25 uygun olabilir.

Benim kaynım 24 yaşında evlendi.

Evliliğe uygunluğa yaşla değil de şu sekilde bakıyorum ben. Evlenirsem eğer hayat standartım beni mutsuz edecek kadar düşer mi? Her evlilik belli standartları düşürüyor malum ama bunların yerine yenilerini koyacak kadar olgunlaştığınızı düşünüyorsanız çıkan küçük sorunları görmezden gelebilecek kadar sevginiz varsa evlenin.

Kızlar merhaba. Yeni yeni görüştüğüm biri var ama evlilik icin gorusuyir gibiyiz .25 yaşındayım zaman zaman evde kaldığımı.bile düşündüğüm oldu benden küçük evli insanları görünce ama genel ruh halim çok çocuksu.Kendimi hiç bu yasta hissetmiyorum görüntüm de çocuk gibi onun da etkisi var.Bir yandan evlenmek de istiyorum doğru insan gibi hissediyorum .Biyolojik saat de ilerliyor sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek için.Sizler kaç yaşında evlendiniz ,benim.gibi hissediyor muydunuz?
23ümde evlendim ünv mezunu devlet memuru öğretmenim, 24ümde bebek tedavisine başladık sen düşün erken mi :) he büyük de göstermiyorum

23 umde evlendim, okul bittigi gibi yani.
Bence erken degildi.
3yil esimle gezip tozduk sonra coluk cocuk derken 32 oldum bile.

Eskiden 15 yaşında bile evlenen varmış,örnek anneannem ama devir değişti,bu zamanda 25 yaş evlilik için erken,net.Sizinde ayrıca o olgunlukta olduğunuzu düşünmüyorum yorumlarınızdan. Şahsi fikrim uygun yaş 29 ve üstü.

Evlilikte biyolojik değil; kafa yaşı önemli...
Olgunluk, sorumluluk alma kapasitesi vs..
Ne erken evlenenler gördüm evine sahip cikan... Ne 30 undan sonra evlenenleri gördüm 2 ayda ayrı yaşamaya başlayan. Bunun bir genellemesi olmaz.
26 yaşındaydım evlendiğimde. Şartlar öyle gerekti (okul, iş, atama vs..) derken beklemek gerekti. Yoksa daha erken evlenebilirdim. Bu durum kişinin hazır hissetmesine bağlı olan bir durum :KK66:

25 yaşın evde kalkmakla alakası yok öncelikle. Gerisi kişilikle alakalı, kendinizi yeterince hazır hissediyor musunuz ve karşınızdaki kişiyle ömür paylaşmaya hazır mısınız vs..

Back
X