- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
- 683
Güneş koruyucusu olarak o markayla eşdeğer olan coppertone kullanyorum,gayet güzel ürün.ama cildin yağlıysa na göre almalısın
coperton ve sebamedi kullandım bana göre değil hafif bi yapısı olmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güneş koruyucusu olarak o markayla eşdeğer olan coppertone kullanyorum,gayet güzel ürün.ama cildin yağlıysa na göre almalısın
yok mu deneyen????
kil maskesi sadece fazla yağı arındırıyo demmekki senin sorunun yağlı deri olmasındanmış
zaten sivilcelerin nedeni yağ salgısının fazlalığından veya böbreklerden, ciğerden kaynaklanan sorunlardan dolayı oluşuyor . hastalık yoksa düzenli kullanımla kil maskesi deri altındaki yağları yok ederek sivilce oluşumunu engelliyor. düzenli maske uygulanırsa deri altındaki yağ bezeleri yağ üretimini dengeler ve sivilce oluşumu yok olur.
hormonal bi durum içten düzelmesi gereken bi sivilce roblemiyse etkili olabilir bana etki etmedi kulandım
canım sende neden etki etmedi acaba sen hangisini kullandın ve ne gibi bir sonuç çıktı karşına
Kesinlikli Mavi isik lazer (blue light laser) faydalanirsiniz, benim ailemden geler sivilceler ve 10 sayans sonra yok oldular. Bidaha da cikmadilar, 5 sene oluyor, belki 6. Turkcesi nedir bilmiyorum, ama microdermabrasion var, buda muhkemmel birsey. Gozenekleri ve kirisiklari ve ayni anda sivilce lekeleri yok ediyor, en fazla 6 sayans gerek.
29 yaşındayım ve ergenlikte olmayan sivilcelerim 22 yaşından sonra çıkmaya başladı. Roaccutane hariç çoğu ilacı kullandım geçmedi. Antibiyotikleri 1 ay kullandırdı doktorlar 1 aydan fazlası zararlı diye. Zaten sivilcelerim sönüyo antibiyotiklerden sonra ama bırakınca tekrar çıkmaya başlıyolar. Isotrexin kullandım cildim mahvoldu derim inceldi ama sivilcelerimde bir değişiklik olmadı. Benzamycin kullandım o da cildimi mahvetti yüzümde kalın bir deri tabakasıyla dolaştım bi süre ve sonunda alnımda kocaman bir kırışıklık oldu. Bu yaşta sürülen ilaçlar sivilceleri geçirmiyo sadece cildini mahvedip daha erken kırışmana sebep oluyo. Cildime arada bir ıhlamur buharı yapıyorum, buhardan sonra bir tonikle temizliyorum ve üzerine bepanten sürüyorum. Bunlar biraz iyi gelmeye başladı ama tamamen geçirmiyo.
Geçenlerde hormon testi yaptırdım. Tüylenme ve kist problemim yok ama progesteron hormonum azıcık yüksek çıktı. Stresin hormonları bozduğunu duymuştum, muhtemelen bu sivilceler stresten çıkıyolar.
Herkese sivilcesiz pürüzsüz bir cilt diliyorum. Fazla sıkıntı yapmayalım lütfen![]()