Sivilceli Ciltler 25 yaş üstü olup halen sivilce sorunu olanlar deneyimlerimizi paylaşalım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Güneş koruyucusu olarak o markayla eşdeğer olan coppertone kullanyorum,gayet güzel ürün.ama cildin yağlıysa na göre almalısın

coperton ve sebamedi kullandım bana göre değil hafif bi yapısı olmalı

Güneş koruyucusu olarak o markayla eşdeğer olan coppertone kullanyorum,gayet güzel ürün.ama cildin yağlıysa na göre almalısın

coperton ve sebamedi kullandım bana göre değil hafif bi yapısı olmalı

Plazma tedavisi ile ilgili detaylı bilgisi olan ya da yaptıran var mı? ben sivilce izlerine iyi geliyor diye anladım. Eğer deneyen ve sivilcilerde çok etkin diyen varsa lütfen söylesin...

29 yaşındayım ve ergenlikte olmayan sivilcelerim 22 yaşından sonra çıkmaya başladı. Roaccutane hariç çoğu ilacı kullandım geçmedi. Antibiyotikleri 1 ay kullandırdı doktorlar 1 aydan fazlası zararlı diye. Zaten sivilcelerim sönüyo antibiyotiklerden sonra ama bırakınca tekrar çıkmaya başlıyolar. Isotrexin kullandım cildim mahvoldu derim inceldi ama sivilcelerimde bir değişiklik olmadı. Benzamycin kullandım o da cildimi mahvetti yüzümde kalın bir deri tabakasıyla dolaştım bi süre ve sonunda alnımda kocaman bir kırışıklık oldu. Bu yaşta sürülen ilaçlar sivilceleri geçirmiyo sadece cildini mahvedip daha erken kırışmana sebep oluyo. Cildime arada bir ıhlamur buharı yapıyorum, buhardan sonra bir tonikle temizliyorum ve üzerine bepanten sürüyorum. Bunlar biraz iyi gelmeye başladı ama tamamen geçirmiyo.
Geçenlerde hormon testi yaptırdım. Tüylenme ve kist problemim yok ama progesteron hormonum azıcık yüksek çıktı. Stresin hormonları bozduğunu duymuştum, muhtemelen bu sivilceler stresten çıkıyolar.
Herkese sivilcesiz pürüzsüz bir cilt diliyorum. Fazla sıkıntı yapmayalım lütfen :34:

selam arkadaşlar bu sivbilceli ciltlerde zamanla oluşlan çukurlukların çözümü varmı evde yapılabilecek cildi beseleyen maske yada satın alınabilecek bir krem bir arkadaşımın böyle bir problemi var 22 yaşında şuan ergenlikteki sivilceleri yüüznde çukurlşara sebep olmş

kil maskesi sadece fazla yağı arındırıyo demmekki senin sorunun yağlı deri olmasındanmış

zaten sivilcelerin nedeni yağ salgısının fazlalığından veya böbreklerden, ciğerden kaynaklanan sorunlardan dolayı oluşuyor . hastalık yoksa düzenli kullanımla kil maskesi deri altındaki yağları yok ederek sivilce oluşumunu engelliyor. düzenli maske uygulanırsa deri altındaki yağ bezeleri yağ üretimini dengeler ve sivilce oluşumu yok olur.

zaten sivilcelerin nedeni yağ salgısının fazlalığından veya böbreklerden, ciğerden kaynaklanan sorunlardan dolayı oluşuyor . hastalık yoksa düzenli kullanımla kil maskesi deri altındaki yağları yok ederek sivilce oluşumunu engelliyor. düzenli maske uygulanırsa deri altındaki yağ bezeleri yağ üretimini dengeler ve sivilce oluşumu yok olur.

hormonal bi durum içten düzelmesi gereken bi sivilce roblemiyse etkili olabilir bana etki etmedi kulandım

doğum kontrol hapı bende anormal sivilce yaptı. Zaten çok vardı, iyice çoğaldılar. 10 gün önce artık çaresizlikten, watsons'dan kil maskesi aldım. markanın kendi ürünü ve çok ucuz. açıkçası o kadar ilaç, kozmetik ürününden sonra laf olsun diye almıştım. ama işe yarıyor galiba. bir de pişik kremi aldım. haftada 2 defa kil maskesi, her akşam da pişik kremi sürüyorum. bazen pişik kremini sabaha kadar yıkamıyorum.

:)komik durumdayım, farkındayım. artık denemediğim şey kalmadı:)

Kesinlikli Mavi isik lazer (blue light laser) faydalanirsiniz, benim ailemden geler sivilceler ve 10 sayans sonra yok oldular. Bidaha da cikmadilar, 5 sene oluyor, belki 6. Turkcesi nedir bilmiyorum, ama microdermabrasion var, buda muhkemmel birsey. Gozenekleri ve kirisiklari ve ayni anda sivilce lekeleri yok ediyor, en fazla 6 sayans gerek.

canım sende neden etki etmedi acaba sen hangisini kullandın ve ne gibi bir sonuç çıktı karşına

ben alveyna kil maskesi aldım
ondan sonra beyaz kilide kullandım normal kilide halende kullanıyorm ama sivilcelerime faydası yok ben rocutan bile kullandım geçti ancak tekrar çıkıo

Kesinlikli Mavi isik lazer (blue light laser) faydalanirsiniz, benim ailemden geler sivilceler ve 10 sayans sonra yok oldular. Bidaha da cikmadilar, 5 sene oluyor, belki 6. Turkcesi nedir bilmiyorum, ama microdermabrasion var, buda muhkemmel birsey. Gozenekleri ve kirisiklari ve ayni anda sivilce lekeleri yok ediyor, en fazla 6 sayans gerek.

doktor lazeri sivilce izleri için önermişti bana ma sivilcelere iyi gelirmi bilmiorum

29 yaşındayım ve ergenlikte olmayan sivilcelerim 22 yaşından sonra çıkmaya başladı. Roaccutane hariç çoğu ilacı kullandım geçmedi. Antibiyotikleri 1 ay kullandırdı doktorlar 1 aydan fazlası zararlı diye. Zaten sivilcelerim sönüyo antibiyotiklerden sonra ama bırakınca tekrar çıkmaya başlıyolar. Isotrexin kullandım cildim mahvoldu derim inceldi ama sivilcelerimde bir değişiklik olmadı. Benzamycin kullandım o da cildimi mahvetti yüzümde kalın bir deri tabakasıyla dolaştım bi süre ve sonunda alnımda kocaman bir kırışıklık oldu. Bu yaşta sürülen ilaçlar sivilceleri geçirmiyo sadece cildini mahvedip daha erken kırışmana sebep oluyo. Cildime arada bir ıhlamur buharı yapıyorum, buhardan sonra bir tonikle temizliyorum ve üzerine bepanten sürüyorum. Bunlar biraz iyi gelmeye başladı ama tamamen geçirmiyo.
Geçenlerde hormon testi yaptırdım. Tüylenme ve kist problemim yok ama progesteron hormonum azıcık yüksek çıktı. Stresin hormonları bozduğunu duymuştum, muhtemelen bu sivilceler stresten çıkıyolar.
Herkese sivilcesiz pürüzsüz bir cilt diliyorum. Fazla sıkıntı yapmayalım lütfen :34:

benmde senin gibi sivilcelerim tekrarlıo roacutandan sonra pırıl pırıl olmuştu herkes naptın diodu ama takrar çıktı tekrar zoretanin bu defa sonra tekrar sivilce benm senden tek farkım testesteronm yüksek çıkıo galiba sivilce kaynağım o

kızlar ben 28 yaşındayım ergenlik dönemimde bile sivilcem olmadı ama son bir kaç yıldır var doktora gittim hiç bir şey bulamadılar üstelik cildim yağlı da değil sitrestenmiş ben biraz araştırdım sitres karaciğer üzerinde baskı yapıyormuş oda cilde vuruyormuş bunuda araştırınca sabahları aç karnına ılık bi bardak suya doğal elma sirkesi döküp içmek karacigerin durumunu düzeltir diye öğrendim bende denemeye karar verdim bu gün dördüncü günüm renkleri baya baya bi açıldı ben bu duruma çok sevindim de bi paylaşim dedim :66:

Son düzenleme:
şu aralar tauchi yapıyorum.vücuttan toksinler atılıyor ve yanaklarımda sivilce var :14:
bi ürün kullanıyorum.geçerse size de öneririrm

doktor bana lazer tedavisi için önce yeni sivilce çıkışının tamamen bitmiş olması gerekir dedi...

yani izler geçse de lazerle yenileri çıktıkça paramız boşa gitmiş olacak :50:

bende doktora gittim. tretin diye bir krem verdi. gece ince tabaka halinde sürüp yatıyorum. sabah ta yıkıyorum. 2 tüp bitene kadar kullandım. şimdi ise rahatım. artık yok. tek derdim şimdi yağ bezeleri. tam gözünde var, görünüşü rahatsız ediyor benide.
çok beter bişey bu, allah herkezi kurtarsın...

arkadaşlar, benimde ergenlikte yüzümde bi tane sivilce çıkmadı 23 yaşından sonra azdı. tabi esas neden hormonel değilse genelde stresten oluyor. ben roaccutane kullanıyorum 4 aydır ve cok memnunum eğer sağlık sorununuz veya hamilelik durumunuz filan yoksa mutlaka kullanın. tabi hiç makyaj yapmıyorum fondöten fln yasak zaten. ilaçla sivilcelerimin hepsi geçti yenisi çıkmıyo aylardır. çok az eski sivilcelerin derin izleri kaldı onlarıda lazerle yok ettircem tedavi bitince.. ama şunu anladım dışardan sürdüklerimiz pek bi işe yaramıyo

Back
X