Sivilceli Ciltler 25 yaş üstü olup halen sivilce sorunu olanlar deneyimlerimizi paylaşalım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ayrıca 30 yaşındayım ve 17 yıldır sivilcelerimden kutulacak bi yol bulamadım ve hala aktif olarak devam ediyor..

roac.dan tutun her türlü ilaç dr. maalesef çok kötü..bir tek doğum kontrol hapı işe yaradı tabi izler kaldı ama yan etkisi (şişkinlik,iştah açılması,tüy,yumurtalık tembelliği)yüzünden d.hapını da bıraktım şimdi yine yüzüm coştu:59:
ne yapacağımı bilemiyorum artık mutsuzum..takma demekle de olmuyor ne yazıkki.

arkadaşlar ben yine aynı geri başa döndüm tekrar sivilcelere geri döndüm cildiyeci beni kadın doğuma yönlrndirdi yasmin diye bi hap verdiler

kızlar bende 25 yaşındayım bu sivilce problemı bu yaşlarda devam etmesının nedeni ya hormon bozuklugu yada agdet düzensizlıgı oluyo bende her ikiside var roacutane dışında her ilacı kullandım şu anda antibiyotıkle devam edıyorum bu bıtınce roacutanı kullanacagım artık.
bu rahatsızlıkları olup roacutane kullanınca geçiyomu uoksa kendını geri yeniliyo mu?

kızlar bende 25 yaşındayım bu sivilce problemı bu yaşlarda devam etmesının nedeni ya hormon bozuklugu yada agdet düzensizlıgı oluyo bende her ikiside var roacutane dışında her ilacı kullandım şu anda antibiyotıkle devam edıyorum bu bıtınce roacutanı kullanacagım artık.
bu rahatsızlıkları olup roacutane kullanınca geçiyomu uoksa kendını geri yeniliyo mu?

bende öyle bence kendi haline bırak evt hormonlardan..ostrojen hormonundn olsa sanırım bekarmısın ..evlennce geçer diyolr:)ilaç kullanma bende kullandım ilacı bırakınca yeniliyo malesef:(:44:

arkadaşlar ben yine aynı geri başa döndüm tekrar sivilcelere geri döndüm cildiyeci beni kadın doğuma yönlrndirdi yasmin diye bi hap verdiler

yasmin hapı korunma hapı zatn çok greksiz kist var sanırım sendee..şeker gibi hap veriyolr onun yan etkileri kötü evlenmdn korunma hapları kullanmayn kısır kalırsnz filn allah korusun:s

roaccutane kullanmama rağmen, 25 yaşın üzerinde olmama rağmen, hala sivilcelerim çıkıyor. şu anda bile 2 tane var :) yok yani genetik herhalde.

bana ne yasmine, ne antibiyotik ne de dermatoloğun verdiği ilaçlar ne de duyduğum diğer ilaçlar fayda etmedi.

bana sadece watsons'ın ucuz ve sıradan maskesi fayda etti. nolur deneseniz yahu:)))

vallahi dua edeceksiniz bana. neredeyse 40 yaşıma merdiven dayamış, çeyrek asırdır bu dertten muzdarip biriyim. kullandığım ürünler ilk zamanlar etkili olur sonra yine çıkardı sivilceler. şimdi 1 yıldır çıkmıyor.

lütfen bir deneyin.

bana ne yasmine, ne antibiyotik ne de dermatoloğun verdiği ilaçlar ne de duyduğum diğer ilaçlar fayda etmedi.

bana sadece watsons'ın ucuz ve sıradan maskesi fayda etti. nolur deneseniz yahu:)))

vallahi dua edeceksiniz bana. neredeyse 40 yaşıma merdiven dayamış, çeyrek asırdır bu dertten muzdarip biriyim. kullandığım ürünler ilk zamanlar etkili olur sonra yine çıkardı sivilceler. şimdi 1 yıldır çıkmıyor.

lütfen bir deneyin.

yasmini dekullandım gene çıktı kullanmadığım şey kalmadı bu maske nerde bulabilirim mersa liz bıktım artık bişeyler kullanıorm yüzüm pırıl pırıl bırakınca tekrar millet bi senin yüzün çok hoş olmuş ne kullanıosn dio bırakınca tarlayadönüo bıktım artık

selam arkadaşlar size birebir ben uyguladım ve çok iyi sonçlar aldım bende 23 yaşındayım ve sivilcelerim ve lekelerim çoktu yüzümde krem ilaç falan fayda etmiyor sadece giden paranız oluyor nasılmı yaptım akşam yatarken 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı karbonatı karıştırıp iyi bir kıvama getirip bütün yüzüme dairesel masaj yaparak uyguladım ve 5 dakika kadar bekledim sonra iyice yıkadım sonra sabah elma sirkesiyle yüzümü temizledim düzenli olarak yapınca faydasını görüyosun cildim şimdi hem parlak hemde pürüzsüz denedim sizinle paylaştım :)

selam arkadaşlar size birebir ben uyguladım ve çok iyi sonçlar aldım bende 23 yaşındayım ve sivilcelerim ve lekelerim çoktu yüzümde krem ilaç falan fayda etmiyor sadece giden paranız oluyor nasılmı yaptım akşam yatarken 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı karbonatı karıştırıp iyi bir kıvama getirip bütün yüzüme dairesel masaj yaparak uyguladım ve 5 dakika kadar bekledim sonra iyice yıkadım sonra sabah elma sirkesiyle yüzümü temizledim düzenli olarak yapınca faydasını görüyosun cildim şimdi hem parlak hemde pürüzsüz denedim sizinle paylaştım :)

sanırım elma sirkesi kurutmuş sivilcelerini direk mi sürüyosun elma sirkesini?
malesef geçici olarak sivilceleri geçirio bu yöntemler geçiyo ama tekrar çıkıo

Benim sivilcelerimi kuruttu ve sivilcem olmadığı haldede kullnıyorum hiç bırakmadım etkisi inanılmaz cilddim çok düzeldi...

sivilce çıktıgında dayanamayıp oynadıgımda yara oluyo o bölgeyi iyice temzleyp bepanthene yda hametan sürüyorum 3 güne kuruyo geçio..

merhabalarr :) yine dayanamadım kendimi foruma attım. öncelikle hepinizi çok özledim :) hemen bekletmeden sizlere önerilerimi sunmalıyım. şimdi adet günlerimizde ve diğer günlerde ergenlik sivilcesi gibi değilde içi dolu dolu irinli yada irinsiz saçma sapan yerlerde çıkan sivilcelerle hepimizin başı dertte benimde hala dertte :)) amaaa ben çıktığı an yok etmenin yolunu buldum çok şükür işe yarıyor, öncelikle dermotolog dr akrabalarımızında yardımıyla yürütülen çalışmalarla TEMİZLEME JELİ KULLLAAANNNMMAAAYIIINNN! kızlar lütfen. sabun hele hele hiç kullanmayın. tek önerim dove olucaktr çünkü inanın içeriği uzun vadede yüzümüze iyi gelecek kadar sade ve az. nmlendiricide isterse yüzünüz kuruluktan çatlasın yağ bazlı kullanmaıyın yine uzun vadede sivilce oluşturur üstelk lekesi kalır.saçlarınıza uyguladğnz bakımlar,serumlar bile yüze değdriği an sivilce oluşumuna zemin hazırlar. neyse kısa tutarak sırrımı söyleyim :) çay ağacı yağı(the body shop) ve şap taşı :) evet bildiğimiz şap taşı amaaa cilt için olanından. çokta uygun bunların 2sini toplasan 20 lira etmez. birde maddi durumunuz varsa dr. muradın kapatıcı stick sivilce kurutucusu var onuda tavsiye ederim güzel kapatır-kurutur. ama dediğim ürünler 2 gunde sivilce söndürür :)) :37:

hala çıkıyo sivilceler aile hekimimiz 35 yaşında bayan hala sivilceleri var.bende sordum neden rocctan kullanmıyosunuz diye..çok zararlı hiç tavsiye etmem.ben bile kullanmıyorum ..uğraşıyorum bu sivilcelerle dedi..orda benim bittiğim an oldu hehe..doktor bile çare bulamamış kızlar..bunlarla yaşamayı öğrenicez sanırım..sebamed sabunla hergün sabah yüzünüzü yıkayın..bide nemlendirici yapacak cok fazla bişeyimiz yok bence..barışalım bunlarla ..

offff ben 26 yaşındayım yherrr ilacı denemişimdir piyasadaki.. 20 yaşındayken roaccutane kullandım 1 2 sene idare etti sonra yine çıkmaya başladı lanet olasıcalar. yine bi sürü krem jel denedim ama yine çıktılar en son bıraktım artık ipin ucunu bi de bölgesel çıkıyolar yanaklarımda çıkıyolar sürekli. hep iz doldu yanaklarım iz de bırakıyolar yani. şimdi maden suyu-elma sirkesi karışımını deniorum ama bakalım.. bi de ben hep la roche posay vichy fln kullandım ama artık bıttın sabunuyla yıkıyorum yüzümü saçımı artık çıkmıyolar ama kalanların kırmızı izleriyle uğraşıyorum bıttım sabununu deneyin derim ama üstüne kaliteli bi nemlendirici sürün bioderma falan. biodermadan memnunum epey

offff ben 26 yaşındayım yherrr ilacı denemişimdir piyasadaki.. 20 yaşındayken roaccutane kullandım 1 2 sene idare etti sonra yine çıkmaya başladı lanet olasıcalar. yine bi sürü krem jel denedim ama yine çıktılar en son bıraktım artık ipin ucunu bi de bölgesel çıkıyolar yanaklarımda çıkıyolar sürekli. hep iz doldu yanaklarım iz de bırakıyolar yani. şimdi maden suyu-elma sirkesi karışımını deniorum ama bakalım.. bi de ben hep la roche posay vichy fln kullandım ama artık bıttın sabunuyla yıkıyorum yüzümü saçımı artık çıkmıyolar ama kalanların kırmızı izleriyle uğraşıyorum bıttım sabununu deneyin derim ama üstüne kaliteli bi nemlendirici sürün bioderma falan. biodermadan memnunum epey

bende 18 yaşında roaccutane kullandım 2 sene cildim pürüssüzdü çok stresli bi dönemdi defalarca intiharın eşiğinden döndüm(kimseyi korkutmak istemem ama ) bende öyle bi etki yarattı sonuç harikaydı fakat 2 sene sonra cildim haddinden fazla kötü oldu senelerdir uğraşıyorum geçsin diye ama geçmiyolar şu an argan yağı kullanıyorum bakalım etki göremessem son çare doğum kntrol hapı kullanacağım herkese sivilcesiz günler diliyorum kızlar :))))

bende de aynı sorun var ama benm sırtım da çok kötü :( geçen cumartesi dermatolağa gittim orta dereceli akneymiş bendekiler antibiyotik verdi sırtıma ayrı yüzüme ayrı jel verdi bir de sabun verdi

yüzüme sürdüğüm jel 2 günde etki etti yüzümü gerdi ve ince çizgiler gitti oynadığım sivilcelerin lekeleri içinse ya peeling yaptırıcam ya da lazer ama tedavi 3 4 ay sürücekmiş ayrıca hormon testi de yaptırıcam adetin 3. günü.

ki büyük ihtimalle hormonal birşeymiş kadın olmak ne zor yaw :S

doktora gitmeden geçmiyor sivilceler mutlaka siz de bir dermatolağa görünün derim.

yasmini dekullandım gene çıktı kullanmadığım şey kalmadı bu maske nerde bulabilirim mersa liz bıktım artık bişeyler kullanıorm yüzüm pırıl pırıl bırakınca tekrar millet bi senin yüzün çok hoş olmuş ne kullanıosn dio bırakınca tarlayadönüo bıktım artık

canım watson's'larda var.. hemen hemen tüm alışveriş merkezlerinde watsons mağazası var zaten..

$kil maskesi.webp

bu resimde ahududulusu var.. ben sadesini kullanmıştım... lacivert kutulu olanı

Kendi kanınla aşı tedavisini buldum:) Plazma tedavisiymiş. sivilce izlerinde çok iyi sonuçlar veriyormuş. Ama çok pahalı yaaa. Bir yer buldum, biraz önce aradım 500 tl dediler. Üstelik 2-3 kere gitmek gerekebiliyormuş. %100 sonuç alacağımı bilsem vallahi bir yolunu bulup veririm o parayı

Merhaba yazıyı görünce belki yardımcı olabilirim diye düşündüm.Ben kendi kanımla aşı oluyorum.Ama bunun sivilcelere iyi geldiğini bilmiyodum.Bende bi çoğunuz gibi ergenlikte bile sivilce çıkarmayıp 24 yaşından sonra çıkaranlardanım.Şuan 25 yaşındayım.Bendekiler sivilceden ziyade yüzümde pütür pütür kabarıklıklar oluyo.Aşı tedavisi umarım iyi geliyodurda bir taşla iki kuş vurmuş olurum.Buarada aşı tedavisini ürtikerim için oluyorum.Gerçekten belli bi yaştan sonra pürüzsüz olan cildi pürüzlü görmek çok can sıkıcı umarım herkes sağlıklı ciltlerine kavuşur.

Back
X