Sivilceli Ciltler 25 yaş üstü olup halen sivilce sorunu olanlar deneyimlerimizi paylaşalım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar şu anda tek sivilcem kalmadı .umarım tekrar çıkmaz.

TEDAVİ SÜRECİMDE KULLANDIKLARIM:
1-DOKTORUN YAZDIĞI 2 TANE ANTİBİYOTİK 10 GÜN)
2-AVON AKNELİ CİLTLER İÇİN TEMİZLEME JELİ
3-HAFTADA İKİ KEZ KİL MASKESİ(MADEN SUYUYLA)
4SABAHYAĞSIZ NEMLENDİRİCİ ÜSTÜNEİSOTREXİN JEL VE CLİNDOXİL
5-ECZACIMIN YAPTIĞI SİVİLCE KREMİ SADECE SİVİLCENİN ÜZERİNE
6-AKŞAM SICAK SİRKELİ SUYLA KOMPRES
7-SİRKELİ SUYLA KOMPRESTEN SONRA ECZACININ YAPTIĞI LEKE KREMİ YARIM SAAT ARAYLA 2 KAT.
İÇTİĞM BİTKİ ÇAYLARI
1-ASLAN PENÇESİ,CİVAN PERÇEMİ,ÇOBAN ÇANTASI,ADAÇAYI KARIŞTIRIP DEMLEDİM İÇTİM
2-HAYIT TOHIUMU (GÜNDE YARIM ÇAY KAŞIĞI
3-MAYDANOZ,KİRAZ SAPI,ISIRGAN OTU,SOĞAN(HEM ADET DÖNEMİNDEN OLUŞAN ÖDEMİ ATIYO HEMDE ISRGAN VE MAYDANOZ SİVİLCEYE FAYDALI)

ŞUANDA SİVİLCELERİM YOKOLMUŞ VAZİYETTE.BİTKİ ÇAYLARINI İÇMEKTEYİM HALEN (BENİM HORMON BOZUKLUĞU VE REGL PROBLEMLERİMDE OLDUĞU İÇİN )
SİZE İSVEÇ ŞURUBUNU ELMALI SİRKEYLE KOMPRESİ,MAYDANOZVE LİMON SUYUNUN KARIŞIK OLDUĞU TONİĞİ KULANMANIZI ÖNERRİM İSVEÇ ŞURUBUBU İÇECEKSİNİZ DİĞER İKİSİ TONİK OLARAK.HAFTADA İKİ EZ KİL MASKESİDE İZLERE İYİ GELİYİ SİVLCEYE FAZLA Bİ FAYDASI YOK

LEKLERİMDE YÜZDE 90 VAZİYETTE YOKOLDU YÜZDE ONLUK Bİ KISIM KALDI
ŞİMDİDE BEYAZLATICI KREM YAPTIRIORUM ECZACIYA
GÜNEŞ KREMİ OLARAKDA BİODERMA,FLEXO,DDF ,DAYLONG DÜŞÜNDÜĞÜM ÜRÜNLER
UMARIM SİZLEREDE Bİ PARÇA YARARIM DOKUNUR SİVİCESİZ MUTLU GÜNLER DİLEĞİYLE ARKADAŞLAR :16:

arkadaşlar şu anda tek sivilcem kalmadı .umarım tekrar çıkmaz.

TEDAVİ SÜRECİMDE KULLANDIKLARIM:
1-DOKTORUN YAZDIĞI 2 TANE ANTİBİYOTİK 10 GÜN)
2-AVON AKNELİ CİLTLER İÇİN TEMİZLEME JELİ
3-HAFTADA İKİ KEZ KİL MASKESİ(MADEN SUYUYLA)
4SABAHYAĞSIZ NEMLENDİRİCİ ÜSTÜNEİSOTREXİN JEL VE CLİNDOXİL
5-ECZACIMIN YAPTIĞI SİVİLCE KREMİ SADECE SİVİLCENİN ÜZERİNE
6-AKŞAM SICAK SİRKELİ SUYLA KOMPRES
7-SİRKELİ SUYLA KOMPRESTEN SONRA ECZACININ YAPTIĞI LEKE KREMİ YARIM SAAT ARAYLA 2 KAT.
İÇTİĞM BİTKİ ÇAYLARI
1-ASLAN PENÇESİ,CİVAN PERÇEMİ,ÇOBAN ÇANTASI,ADAÇAYI KARIŞTIRIP DEMLEDİM İÇTİM
2-HAYIT TOHIUMU (GÜNDE YARIM ÇAY KAŞIĞI
3-MAYDANOZ,KİRAZ SAPI,ISIRGAN OTU,SOĞAN(HEM ADET DÖNEMİNDEN OLUŞAN ÖDEMİ ATIYO HEMDE ISRGAN VE MAYDANOZ SİVİLCEYE FAYDALI)

ŞUANDA SİVİLCELERİM YOKOLMUŞ VAZİYETTE.BİTKİ ÇAYLARINI İÇMEKTEYİM HALEN (BENİM HORMON BOZUKLUĞU VE REGL PROBLEMLERİMDE OLDUĞU İÇİN )
SİZE İSVEÇ ŞURUBUNU ELMALI SİRKEYLE KOMPRESİ,MAYDANOZVE LİMON SUYUNUN KARIŞIK OLDUĞU TONİĞİ KULANMANIZI ÖNERRİM İSVEÇ ŞURUBUBU İÇECEKSİNİZ DİĞER İKİSİ TONİK OLARAK.HAFTADA İKİ EZ KİL MASKESİDE İZLERE İYİ GELİYİ SİVLCEYE FAZLA Bİ FAYDASI YOK

LEKLERİMDE YÜZDE 90 VAZİYETTE YOKOLDU YÜZDE ONLUK Bİ KISIM KALDI
ŞİMDİDE BEYAZLATICI KREM YAPTIRIORUM ECZACIYA
GÜNEŞ KREMİ OLARAKDA BİODERMA,FLEXO,DDF ,DAYLONG DÜŞÜNDÜĞÜM ÜRÜNLER
UMARIM SİZLEREDE Bİ PARÇA YARARIM DOKUNUR SİVİCESİZ MUTLU GÜNLER DİLEĞİYLE ARKADAŞLAR :16:

senin cilt yapın nasıldı? karma mı? yağlı mı?

bende 25 e giricem hala sivilcelerle uğraşıyorum:14: ergenliğe girenlerde bile sivilce çıkmazken bizde hala niye çıkıyo anlamış değilim.13 yaşımdan beri kullanmadığım ilaç kalmamıştır heralde(raccutane hariç) gerçekten çok kötü bir durum, bu yaşta hala sivilce :5:

Selam arakadaşlar.
Bende 25 yaşındayım ve erkenlikle birlikte bitmeyen sivilcelerim var.
Düzenli olarak temizlerim yüzümü yağlı tutmam ama çıkmaya devam ediyorlar. Ara ara çoğaldıkça dr gidiyorum verdiği antibiyotikler etkisini gösteriyor azda olsa ama ilaç bittikten sonra tekrar çıkıyorlar. Son 1 yıldır da kist şeklinde çıkıyor boyun bölgesinde çenede hatta yüzümün tam ortalarında neden böyle oluyor anlamıyoruuuuuuummmmmmmmmm:43:...Şu aralar yüzüm yine azdı kırmızı kırmızı lekeleride gitmiyorr...Pudrasız gezemiyorum. Lekeler için elma sirkesi diyorlar deneniz mi hiç acaba?? Nasıl uygulayacağım??

Selam arakadaşlar.
Bende 25 yaşındayım ve erkenlikle birlikte bitmeyen sivilcelerim var.
Düzenli olarak temizlerim yüzümü yağlı tutmam ama çıkmaya devam ediyorlar. Ara ara çoğaldıkça dr gidiyorum verdiği antibiyotikler etkisini gösteriyor azda olsa ama ilaç bittikten sonra tekrar çıkıyorlar. Son 1 yıldır da kist şeklinde çıkıyor boyun bölgesinde çenede hatta yüzümün tam ortalarında neden böyle oluyor anlamıyoruuuuuuummmmmmmmmm:43:...Şu aralar yüzüm yine azdı kırmızı kırmızı lekeleride gitmiyorr...Pudrasız gezemiyorum. Lekeler için elma sirkesi diyorlar deneniz mi hiç acaba?? Nasıl uygulayacağım??

hormon testi yaptırmanı önce tavsiye ediyorum jinekoloji yada endokrin bölümünde bi hormonlarına baktır .eğer hormonal bi sorun yoksa benim yazdıklarımı deneyeblrsn üstte yazdım madde madde.elma sirkesini sulandırarak kullanacan sakın direk sürme cildine kızarırsın.sulandır ve pamukla tonik şeklinde

kızlar sis leke kremi diye bişey duydum yani burdan okudum.sizce nasıl bir fikriniz varmı kullananlar genelde memnun bende sipariş edeyim diyorum bakalım.

kızlar sis leke kremi diye bişey duydum yani burdan okudum.sizce nasıl bir fikriniz varmı kullananlar genelde memnun bende sipariş edeyim diyorum bakalım.

cildin çok kalın değilse menun kalırsın benim ciltim kalın olduğu halde etki etti ama halen tamamen izlerim gitmedi şimdi beyazlatıcı krem istedim

kille geçiyor diyen arkadaşım dermokilmi acaba bahsettiği yoksa başka bir kilmi var ben duydumda kullanmadım tam olarak bilmiyorum

ben 12 senedir aknelerim ile savaşıyorum.
bir çok doktor,i dermotoloğa gittim.
değişik ilaçlar, maskeler, cilt masajları kullandım/yaptırdım.
anneannem evlenirsen geçer dedi. geçmedi.
çocuk doğurursan geçer dedi geçmedi.
yani ne yaptıysam geçmedi.
zamanla ben onlara. onlarda bana alıştı.
mutlu mesut yaşıyoruz.
ama son bir deneme daha yapıcam.
pembe maske uygulamasını denicem.
ama onlar beni yine terketmeyecek bence.
benim en sadık arkadaşlarım :)))

arkadaşlar daha öncede dediğim gibi sivilcelerimden kurtuldum tekrar çıkmaması içinde yağsız ürünler kullanıyorum
güneş koruyucu olarak solante acnesi keşfettim sivilce si olan arkadaşlar kesinlikle güneş koruyucu olarak solante acnesden başka ürün almayın aldım kullanıyorum hem tedavi ediyo hem yağsız hem parlatmıyo hemde 50 faktör

sivilceleri bi türlü bitmeyen arkadaşlar lütfen hormon testi yaptırın hormonal bozukluk varsada hayıt tohumu birebir ona karşı

Konuyu detaylı inceleyenler sivilcelerden ne kadar muzdarip olduğumu bilirler:) çok ucuz ve zahmetsiz bir yol buldum.inşallah nazar değmez:)
watsons'dan kendi ürünleri olan kil maskesi aldım. hafta 2 kere akşamları sivilceli bölgeye sürüyorum. sabaha kadar yıkamıyorum. bir de kullandığım kozmetik ürünlerini değiştirdim. flor mar kullanıyordum. şimdi lancome kullanıyorum.amacım marka övmek ya da yermek değil. kişiden kişiye farklılık gösterir her ürün, biliyorum. ama kil maskesini deneyin derim. 1 aydır kullanıyorum. yüzümde bir sivilce bile çıkmadı. daha doğrusu çıkmak istiyor ama kil maskesini sürünce geçiyor:)

24 yaşıma gircem bıktım artık uğraşmaktan pes ettim.hele adet dönemlerinde hepten çıldırıyorum aynaya bakmak istemiyorum.çok uğraştım ama gitmiyor gitmiyorrrrrrrrrrr cildim çok yağlı

Akne, sivilce problemrine en etkili çözüm olarak Aknederm sivilce kremini şiddetle öneririm, krem çok kısa sürede etkisi gösterdiği gibi aynı zamanda çok iyi de kapatma özelliğine sahip

kil kullanıyorum nedense daha çok çıkıo sankı yada dısamı vuruyor anlamadım .kilin markası fark ediyormu

Akne, sivilce problemrine en etkili çözüm olarak Aknederm sivilce kremini şiddetle öneririm, krem çok kısa sürede etkisi gösterdiği gibi aynı zamanda çok iyi de kapatma özelliğine sahip

benimde yıllardır kullanmadığım ürün ilaç kalmadı maalesef sonuç hep sıfır..
şimdi 15 gündür dermadewanın sivilce kremini aldım..ilk günler söndürdü ama hala aynı yerde sivilceler kırmıız kırmızı kaldı ve hala yüzümün başka noktalarında sivilceler çıkmaya çalışıyor..evet rengi ten renginde ma aben sürünce yüzüm ruh gibi oluyor..yani
mutsuzluğum devam ediyoo:5::5:

Back
X