- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar kullanmadığım krem kalmadı ilaç da.roacutan ve zoretaninde kullandım 2 defa geçti ancak tekrar çıkyo hormon tedaviside gördüm ancak halen çıkıo değerlerim normal şu an benm hapla geçti tertemiz oldu ama malesef yine çıktı
ben 22 yaşındayım fakat 7 sene falan uğraştım bu sivilceler yüzünden gitmediğim doktor kalmadı ilaçlar geçici çözüm oluyor malesef.benim sorunum yumurtalıklarımdaki kistmiş kadın doğumcuya gittim kullandığım ilaçlar hem kistimi yok etti hem de sivilceleri azalttı.ayrıca günde 1 çay kaşığı çörek otu yağı alıyorum düzenli olarak şu anda yüzüm pürüzsüzkadın doğumcuya gidip kontrol yaptırmanızı tavsiye ederim
![]()
ben 22 yaşındayım fakat 7 sene falan uğraştım bu sivilceler yüzünden gitmediğim doktor kalmadı ilaçlar geçici çözüm oluyor malesef.benim sorunum yumurtalıklarımdaki kistmiş kadın doğumcuya gittim kullandığım ilaçlar hem kistimi yok etti hem de sivilceleri azalttı.ayrıca günde 1 çay kaşığı çörek otu yağı alıyorum düzenli olarak şu anda yüzüm pürüzsüzkadın doğumcuya gidip kontrol yaptırmanızı tavsiye ederim
![]()
Ne kadar faydalı bir konu açmışsın Şeker Kız. Ben de orta yaş üstüyüm ve sivilce problemi yaşıyorum. Yasmin (doğum kontrol hapı) kullanmaya başladım, 1 hafta oldu. Sivilceler azalacağına acayip çoğaldı. Mecburen kutu bitene kadar kullanacağım. Bakalım ne hale geleceğim?
Ben de çok fazla tedavi yolu denedim. Mesela bir ilaç bir ay ya da 2 ay fayda ediyor. Sonra etkisi geçiyor. Sanırım cilt o ilaca bağışıklık kazanıyor:)
Çok eskiden bir tanıdığımdan duymuştum. Sivilce sorunu yaşayan 35 yaşlarında bir kadın. Doktor ona kadının kendi kanıyla aşı yapmış, sivilce sorunu o şekilde geçmiş. Geçenlerde bu aklıma geldi araştırayım dedim ama birşey bulamadım.
arkadaşlar sivilcelerden kurtulmak için kil maskesini düzenli olarak yaparaanız memnun kalırsınız. benim yüzündede sivilceler ve siyah noktalar vardı kil maskesini düzenli olarak kullanmaya başladım ilk kullanımdan itibaren sivilcelerin 1 ay gibi bir sürede yok oldu gitti. :)))![]()
bende de ergenlikten sonra oluşan sivilce problemi vardı.önce benzamycin kullandım bikaç kutu baya iyi geldi yüzüme.sonra iyileştiler diye bıraktım haliyle içten yok etmediğim için sivilceler kısa zaman içinde tekrar oluştular yüzüm eskisinden berbat oldu.roaccutane kullandım.geçtiler tamamen olmasa da tek tük çıkıyor hala ve leke bırakıyor.yani sivilce problemi yerini iz problemine bıraktı şimdi bununla boğuşuyorum.bir de benim merak ettiğim doğum kontrol hapları hormonal bozukluğu olanlara mı veriliyor?nasıl kullanılıyo yan etkisi zararı falan yok mu?
canım o sivilcelerin artması içteki sivilcelerinin dışarı kusması olabilir bence daha iyi
kendi kanıyla aşıyı bende duymuştum cilt yenileniyo sanırım temiz kan tedaviyi arttırıyo yada dolaşımı arttırıyo herhalde benim kanaatim tv de görmüştüm onlar kişinin kendi kanını yüzüne veriodu tekrar
Kendi kanınla aşı tedavisini buldum:) Plazma tedavisiymiş. sivilce izlerinde çok iyi sonuçlar veriyormuş. Ama çok pahalı yaaa. Bir yer buldum, biraz önce aradım 500 tl dediler. Üstelik 2-3 kere gitmek gerekebiliyormuş. %100 sonuç alacağımı bilsem vallahi bir yolunu bulup veririm o parayı