- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
Hoşgeldin cnmbiri beni çağırmış.
27 cnm. senin kaç ?
Ben de varım. Neden böyle hiç anlamıyorum.
Ben de 25 yaşındayım. 26'ya az kaldı. Öğretmenim. Resmen özgüvenimi kaybettim. Hiç insanın karşısan evet deneyebilirim diyebileceği biri çıkmaz mı ki? Çıkmazmış. Bundan sonra çıkar inşallah diyelim bari...
24 üm olmaz mı
2 yıllık öğretmenim bende. hayata biraz erken atıldım akranlarım hep benden büyüktü hep bi mücadele içindeydim yani.
bunun yanında erkeklerden nefret etmemi sağlıcak 2 ilişkim oldu.
şuan evlenmek gibi bi istegim bile yok.
ama herkes birer birer gidince de kendime ceza mı veriyorum ya yarın geç kalmış olursam herşeye diye düşünüyorum.
ilgi duyan her hangi bir erkeğin bile sesini duyunca tüylerim diken diken oluyo hepsinden nefret ediyorummm hepsinden
napcam ben yiiaaa
Bende 25 yaşındayım.
Kısmetsiz miyim bilmiyorum
Bu yaşa kadar tek bir ilişkim oldu, 2 yılı geçkin süre devam etti ve bitti.
Bitti mi tam emin değilim arayıp soruyor fakat onunla olmayacağımın farkında.
İdeal evlilik yaşı diye birşey yok sanırım. Yani rakam olarak düşünüldüğünde.
Benimde evlenmek gibi bir isteğim yok, zaten uzunca bir süre hayatıma kimseyi sokmak istemiyorum.
2 yıllık bir ilişkinin enkazıda kolay toplanmıyor çünkü.
cnm bende bazen hatta çoğunlukla senin gibi düşünüyorum.... Herhangi biriyle değil beklediğime değecek biriyle evlenmek istediğim için zaten kaldımAhaha o benimmolmadı mı olmuyor ya da ben beğenemiyorum küçük görmek gibi olmasın da evlenen arkadaslarıma bakınca ayy bu bunu mu bulmuş daha iyisini bulamamıs mı,beğenmedim gıbı yorumlar yaptıgım sürece evde kalmaya mahkumum sanırım:2::2: şaka bir yana yaş ilerledikçe üzümün çöpü armudun sapı gibi bir sürü şeyler çıkıyor hayırlısı bakalım
yakinda 26 olucam hala okul bitsin calisayim kendi ayaklarim ustunde durayim sonraa... havasindayim. ama cevrede birer ikiser evlenen arkadaslar tureyince haliyle stres oluyosun yas geciyo mu acaba diye.. neticede nasipten oteye gecemiyoruzzz.. beklemedeyizamaan icimize sinsin de gec olsun onemli degil :))
Valla benim erkekler hakkında o kadar çekincelerim var ki, sanki hep üzülecekmişim gibi geliyor.cnm bende aynı senin gibiyim kendimi toparlayıp iş güç sahibi olmadan hzır hissedemyorum. cnm peki sen neler yapıyorsun? Çalışıyor musun???
Valla benim erkekler hakkında o kadar çekincelerim var ki, sanki hep üzülecekmişim gibi geliyor.
Şuan çalışmıyorum canım, ünv.ye geç başladığım için okula devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?