- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
merhaba bende geldim aranıza.
Bende erkeklere güvenemiyorum malesef.. Ben çalışıyorum.
bu arada bekarım ama 4 yıllık bir ilişkim var
ama ileriye gidemedik henüz
yani bende kısmetsiz sayılırım dimi
en iyisi vazgeçin evlilikten yalnız yaşamak daha güzel ...karışanın yok, şunu giyme bunu giyme diyen biri yok, nerdesin ne yapıyorsun diye her zaman rapor isteyen biri yok, aldatan yok,yalan söyleyen yok ,şiddet yok daha ne istiyorsunuz ...evlenenler boşanmak istiyor ,bekarlar evlenmek istiyor ,şişmanlar zayıflamak ister zayıflar şişman olmak ister ,uzun boylular kısa boylu olmak ister kısa boylular uzun boylu olmak ister,saçı düz olanlar kıvırcık saç ister saçı kıvırcık olanlar düz saç ister ...bu böyle gider o evlenenler çok mu mutlu acaba bir sorun hergün okuyoruz forumda eşi tarafından aldatanlar ,dayak yiyenler,geçinemeyenler vs. bu kadar sorun varken yetmezmiş gibi bir de evin sorunları bulaşık,çamaşır,ütü,yemek ,temizlik...bir de üstüne çoçuk bakma ,onunla uğraşma derken ömür bitiyor ve hayatımızdan hiç birşey anlıyamıyoruz ...
bende 26 yaşıma giricem az kısa bir zaman sonraüniversite mezunuyum sınava hazırlanıyorum, birileriyle tanışıyorum arada ama olabilir dediklerim bir süre sonra uzaklaşıyorlar benden hiçbir sebep olmadan hemde.. kader kısmet bekliyorum bakalım inş yakın zamanda çıkar karşıma
ölede bekar olmakta kötü . hala baba evinde .. insan yanında birini istiyor . güvenicek ,sevicek .. her gün mutfağında neşeyle yemek yapmak ona gece sarılıp uyumak ne bileyim çok güzel birşey bence .. bende 27 yaşındayım hiç evlenmedim . çok istiyorum ama nasip olmuyor . biraz seçiciyim sanırım nedenide bu . hep olucak dediklerim bir şekilde benden uzaklaştı . hep bir engel çıktı herp birşey oldu . tam evlenilcek kızsın ama ben seni üzerim dediler . ben evlenmek istemiyorum dediler sonra evlendiler başkalarıyla .. güzelde bir kızım sonuçta elim ayağım düzgün ama etkilendiğim hiç bir erkeği etkileyemedim . bu kısmetsizlik de nedir . aa bakıyorum benden güzeli iyisinide bulamadılar hepsini gördüm . bu iş şans işi sanırım . bende anlamadım . 17 yaşında bana deseler 27 yaşında hala bekar kalıcam valla inanmazdım ....
En kısa zamanda istediğimiz gibi birileriyle karşılaşırız inşalllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?