25 yaş ve üzeri kısmetsiz bayanlar :) burayaaa

bu arada bekarım ama 4 yıllık bir ilişkim var
ama ileriye gidemedik henüz
yani bende kısmetsiz sayılırım dimi

mrb cnm hoşgedln. 4 yıllı ilişki az buz değil. ileriye neden gidemednz paylaşmak istrmsn. benimde başımdan böyle bi ilişki geçmişti o yüzden merak ettim

hoşbulduk canım aile desteği olmaması..
ailesi destek olmuyor tek başınada kimse düğün yapamaz
ailesinin destek olmasının sebebi ben değilim.
abilerinden biraz nankörlük gördüler
bide bizimki biraz tutumsuz şuanda borç ödüyor bir şey yapıcak durumda değil zaten

en iyisi vazgeçin evlilikten yalnız yaşamak daha güzel ...karışanın yok, şunu giyme bunu giyme diyen biri yok, nerdesin ne yapıyorsun diye her zaman rapor isteyen biri yok, aldatan yok,yalan söyleyen yok ,şiddet yok daha ne istiyorsunuz ...evlenenler boşanmak istiyor ,bekarlar evlenmek istiyor ,şişmanlar zayıflamak ister zayıflar şişman olmak ister ,uzun boylular kısa boylu olmak ister kısa boylular uzun boylu olmak ister,saçı düz olanlar kıvırcık saç ister saçı kıvırcık olanlar düz saç ister ...bu böyle gider o evlenenler çok mu mutlu acaba bir sorun hergün okuyoruz forumda eşi tarafından aldatanlar ,dayak yiyenler,geçinemeyenler vs. bu kadar sorun varken yetmezmiş gibi bir de evin sorunları bulaşık,çamaşır,ütü,yemek ,temizlik...bir de üstüne çoçuk bakma ,onunla uğraşma derken ömür bitiyor ve hayatımızdan hiç birşey anlıyamıyoruz ...

ölede bekar olmakta kötü . hala baba evinde .. insan yanında birini istiyor . güvenicek ,sevicek .. her gün mutfağında neşeyle yemek yapmak ona gece sarılıp uyumak ne bileyim çok güzel birşey bence .. bende 27 yaşındayım hiç evlenmedim . çok istiyorum ama nasip olmuyor . biraz seçiciyim sanırım nedenide bu . hep olucak dediklerim bir şekilde benden uzaklaştı . hep bir engel çıktı herp birşey oldu . tam evlenilcek kızsın ama ben seni üzerim dediler . ben evlenmek istemiyorum dediler sonra evlendiler başkalarıyla .. güzelde bir kızım sonuçta elim ayağım düzgün ama etkilendiğim hiç bir erkeği etkileyemedim . bu kısmetsizlik de nedir . aa bakıyorum benden güzeli iyisinide bulamadılar hepsini gördüm . bu iş şans işi sanırım . bende anlamadım . 17 yaşında bana deseler 27 yaşında hala bekar kalıcam valla inanmazdım ....

hayatı fazla ciddiye almayın sonuçta dünyaya geldiğiniz zamanda yanınızda kimse yoktu...hayatımda hiçbir zaman evliliği düşünmedim ve hiç kimseyle de çıkmadım 24 yaşına girmek üzereyim ...

bende 26 yaşıma giricem az kısa bir zaman sonra üniversite mezunuyum sınava hazırlanıyorum, birileriyle tanışıyorum arada ama olabilir dediklerim bir süre sonra uzaklaşıyorlar benden hiçbir sebep olmadan hemde.. kader kısmet bekliyorum bakalım inş yakın zamanda çıkar karşıma

inşallah :))))))))))))

cnm bende senin gibiyim malesef...
Karşıma çıkanlar istediğim gibi olmuyor maalesef... olduça seçici biriyim. Fakat ne hikmetse elektrik alabileceğim potansiyelde ki erkeklerle hiç karşılaşmıyorum niyeyse....Karşıma çıkanlarda bende tek bir eksik buldukarı için problem çıkıyor olmuyor! O eksikte, şu an bir işim olmaması işi gücü olan tip olarak hoşuma giden erkeklerde bende tek eksik olarak "iş" konusuna takılıyorlar.. çalşmadğım için istediğim kişilerle olamıyorum. bende oturdum ders çalşmaya verdim ... zaten olması gerekende bu.. yaşım geldi geçiyor, o kadar vaktimi eğitimime harcadım ve artı iş sahibi olmak içinde son hamlelerimi yapmam lazım... zaten meslek sahibi olmadan evlilik düşünmüyorum fakat iş güç sahibi olunca kda karşıma istedğim gibi biri çıkmazsa, yaşım geçerse vs... böyle olumsuz şeylere çok takılıyorum...:26: bazen çevremdeki arkadaşlarla kendimi ister istemez üzülerek kıyaslıyorum... Erkeklerin genel olarak bir bayanda aradıkları tüm özellikere sahibim çok şükür fakat çevremde bakıyorum genel olarak erkeklerin istemediği hoşlanmadığı tipte ki bayanlar benim aradığım özelliklere sahip erkeklerle evleniyorlar... kıskandığım için söylemiyroum sadece bu işin sırrını çözemedim gitti benim tek esiğim şu an işsiz olmam fakat onca işsiz çalşmayan arkadaşım düzgün kariyerli insanlarla evlendiler....Neyse ben ders çalşmaya devam edeyim

30 yaşındayım kimse yok bekarım bazılarının çıkmıyor krşısına bende onlardan biriyim bunda da bir hayır vardır belki.belki,de daha iyisi çıkacağından bekliyorumdur yada bekliyoruzdur

Ben aslında kimseyi istemyorum ama aynı zamandada çok istyorum. eski ayrıldğm kişiyi hala unutamadım sanırım hazır değilim henüz. ve derslere verdim kendimi... kızlar bugün annem beni çok sinir etti. biri varmış beni ona zorla verecekmiş güya.... kim kimi zorla veriyor ki... eski kafalı

Son düzenleme:
erkeklere güvenemiyorum. bu gün iyi hoşlar 5 dk sonra pırrr dönüyolar.
seven adam kadının işi olmasa da evleniyor. bu devirde öylesini de bulmak zor.
iş güç olsa bile bu seferde benim mesleğim için geliyorlar. ben çalışmasam sanki bana bakamayacak ya da bırakacak. bu devir çıkar ilişkisine dönmüş resmen. midemi bulandırıyorlar. bi insan sevmeden sadece mesleği iyi diye evlenmeyi düşünür.
artık kendimi umutsuz vaka olarak görüyorum. konuşabileceğim bir erkek arkadaşım bile kalmadı. illa sevgili olması da gerekmiyor... en yakının bile sana artık gereken değeri vermiyorken bi başkasından yabancı birinden ilgi beklemek saçma geliyor bana... Allah sonumu hayır etsin... içim yine çok dolmaya başladı. boş yere kafamı takıyorum gereksiz değmeyecek insanlara...

merak etmeyın ıs olsada karşınıza cıkmayınca veya pot kırınca kırıyorsunuz.
benım düzenlı bır ısım ve kurumsal bır ısım var.sırkettede cok sevılen bırısıyım ama olmayınca olmuyor buarada zaten bır konumuz var.ben genelde oradayım sayfamı sevıyorum.sızıde beklerız.

26 yaşındayım 27 ye gireceğim ama hala ortalıklarda platonik platonik dolaşıyorum... çok zor bütün arkadaşlarım evlendi... bir ben kaldım içlerinde

23 yaşındayım. Şu ana kadar ben onunla ömrümün sonuna kadar olurum diyebileceğim biri karşıma çıkmadı. Seçiciyim doğru ama bu olurundan fazla bir şey istediğimden değil. Görüntüsü uysa karakteri uymuyor karakter uysa başka dert. En makul koşulu tutturamadık.:) Ayaklarımın üzerinde durup kendi paramı rahatca harcamadan evlenmeyi düşünmüyorum. Çünkü büyük sorumluluklar altına girebilecek gücü kendimde göremiyorum. İdeal evlilik yaşı bana göre 27dir. 25 de evlenmek için genc ama güzel bir yaş.:)

merhaba normalde 30yaş ve uzerıne yazıyorum burayada yazıyım 27 yaşındayım kurumsal bır fırmada çalışıyorum.yonetıcıyım.8 yıllık bır ılıskım bıttı ve suanda karşımda tanımayı denedıgım zor bır adam var.oyle ıste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…