25 yaş ve üzeri kısmetsiz bayanlar :) burayaaa

Dün gece rüyamda tanımadığım biri ile nişanlandığımı gördüm kızlar.
Hem heyecan vardı hem de korku, değişik bir rüya idi.
Rüya manasına baktım hem kötü hem iyi yazıyor.

Dün gece rüyamda tanımadığım biri ile nişanlandığımı gördüm kızlar.
Hem heyecan vardı hem de korku, değişik bir rüya idi.
Rüya manasına baktım hem kötü hem iyi yazıyor.

Ben de iki gündür kendimi evli ve cok mutlu görüyorum. Hayırlara gelsin insAllah.

25 yasindayim zamainda bir nisanlilik sureci gecirdim zor seyler yasadim simdi ise kismetim cok ama cesaret edemiyorum yalnizlik daha bir guzel geliyor nolcak halim bilmiyorum.

ben evlenmekten korkuyorum sebebide çocukluğuma dayanıyor küçükkken beni öcü yerine damatla korkuturlardı.

yaramazlık yaparsan evlendirirz seni,
yemeğini ye bak damat geliyo
uyumazsan gelin olursun
damat gelip götürcek seni

allam ne korkardım gelinlerden gelinlikten damattan. yaşda 5 ila 8 yaşıma kadar sürüo yani benim hatırladığım o ..

şimdide ödüm kopuyo evlenivercem diye yaş 28,5 bu arada, yaşıtlarım ikinciyi doğurdu ben yapamıcakmışım gibi geliyo

olaya yanlış yönden bakmışsın.evliliğin yaşı olmaz ki ne zaman uygun insan gelir belli olmaz.ben nişanı 27 yaşımda yapmıştım.ama o insan denk gelmese daha uzun sürede olurdu.yani yaş geldi deyip yanlış kişilere sakın ama sakın aldanmayın

Ben de mexun olduktan sonra hep sinavlara calistim. Kafami hic kaldirmadim. Sevgili edinme çabam da yoktu. Yaş oldu 25.....

Aynı ben ...

Kızlar olumsuzu çekmeyin hayatınıza,bahtsızım,kısmetsizim,mutsuzum demeyin.
Ben 28 yaşında nişanlanıp evlendim,bu işler tamamen kısmet işi,alnınızda ne yazıyorsa o olacaktır.
Unutmayın bir insanın doğum,evlenme,ölüm zamanları asla değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…