25 yaş ve üzeri kısmetsiz bayanlar :) burayaaa

kizlar benimde 25 olmama az kaldi.. yakin zamanda dek benimde hayatimda hic evlenebilirim diyebilecegim birisi olmamisti... bu sene birisiyle tanistim hersey okadar güzeldi ve büyülüydüki inanamiyordum ruh ikizimi buldugumua.. beyefendi yaklasik bir ay sonra kendini geri cekti ama o güne kadar yakinlasmak icin herseyi yapmisti... onun kafasi karisikken bende bitirdim böyle olmaz dedim. meger oda bunu dememi bekliyormuski hic cabalamadi.. aradan 2bucuk ay gecti ve dönmedi. Demek onun icin bukadar kolaymis!!!

bende simdi basim dik kendi yolumda gitmek istiyorum benim icin cok zor oldu ve hala zaman zaman icimde ümit oluyor

Bende evlenip cocuk sahibi olmak sevmek sevilmek istiyorum.. bu yasima kadar okudum calistim

Evet çok haklısın ben de 27 yaşında bir kpsszedeyimnönce bir memur olayım karşıma kimler çıkar dedim fakat memurlukta hayal gibi hala evde oturuyorum ben de çok istedim hem sevip hem de sevilmeyi şimdi de asgari ücretle de olsa bir işe gireyim kendimi meşgul edeyim birşeylerle diyorum çevremde ki erkekler inşaat işçisi bile evlenirken önce öğretmen olsun olmazsa memur olsun diyor erkekler bizden daha seçici kızlar emin olun hoşlandığım tiplerin de hep başı bağlıydı ya da onlar beni istemedi sanırım

27yim , muhendisim yarismaya yurtdisindan katiliyorum Bu isin meslekle , parayla alakasi yok; hem maddi durumum iyi, hem de meslek hayatim iyi ama..........neyse.

Dostlar vallahi kader ksimet bu isler , kaderden ote koy yok ne yazik ki. Ben kendi kaderimin kotu yazildigina hepten inanir oldum artik.

canım senin kaderin mi kötü yazılmış? kendin diyorsun meslek hayatım maddi durumum iyi diye. hem yaşın da daha genç sayılır. ümitsizliğe kapılman gerekecek bir durum yok.

canım senin kaderin mi kötü yazılmış? kendin diyorsun meslek hayatım maddi durumum iyi diye. hem yaşın da daha genç sayılır. ümitsizliğe kapılman gerekecek bir durum yok.

Para pul mutluluk degil be Cheesecake cim, bunlardann mutlu lunsaydi ben mutlu olurdum . Bugunlerde cok kotuyum, basima bir suru kotu sey art arda geldi, manen iyice tukendim. Guzel elbiselerim, yeni aldigim mucevherlerim, milletin bakip ozendigi bir isim var ama icim bombos. Guzel bir aile icin sahip oldugum seylerin hepsini verebilirim, master diplomam dahil(universite olmaz ).Su giden adam beni kirmasaydi da dunyanin en fakiri olsaydim keske diyorum..neyse.

o noktada haklısın canım parayla elbette mutluluk olmaz ama ben sahip olduğun güzel şeyler var demek istedim. ayrıca yaşın da genç canım o istediğin aileyi de kurarsın elbet bir gün moralini bozma.

ben de 25 yaşındayım. aday aday adayı bile yok ama evlilik için çok acele eden biri değilim. doğru zamanda doğru kişi karşıma çıksın istiyorum.

Ama canım şöyle de bir şey var evde oturduğunu düşünsene boş boş insan deli gibi kafasında kurar da kurar hiç değilse işine sarılır kafanı dağıtabilirsin bir şeylerle meşgul olmak daha sağlıklı Allah insana sağlık bi de iş güç nasip etsin haklısın insan eş de istiyor fakat bende ne iş ne eş var Ankara'ya yeni taşındım burada hiç arkadaşım yok ailemden başka yapayalnız hissediyorum kendimi boş oturmak kadar berbat bir şey yok şu hayatta bir de bekarsan ev kızlığı çekilmiyor evli olsam yine de ev hanımıyım der otururum da bekar ve işsiz ikisi birden çekilmiyor

En yasliniz olarak daha durun bunlar iyi gunleriniz neyi dert ediyorsunuz demek istiyorummmm....20gun sonra 31 olcam ve aday adayim bile yokk....ustelik uni.mezunu bi issizimde...kimle tanissam kismetini acip evlendiriyorum onlari..neye el atsam olcak is bile bozuluyor..napcam netcem kafayi yemek uzereyim..anliycaginiz beterin beteri var...oynatmaya az kaldi modundayim..bid bu hafta tum arkadasllarimin cocuklari okullu oldu..onlarin resimlerini gordukce iyice kendime kiziyorum...neyim eksik???yanlis anlasilmiyim ama guzelim,hosum begenilmiyen biride degilim ama insanda sans olcak iste....biktim bu ara yasamaktan....sanirim sonbahar depresyonuna girdim...olmek.istiyorummm ;((

Benimle de tanis Nunu

bende size katılabilir miyim? daha önceden hem evlenip ayrıldım hem nişanlanıp ayrıldım ama bende kısmetsizim

hakkımızda hayırlısı olsun diyorum fakat bende müthiş bir özgüven eksikliği var liseden mezun olalı 10 sene olmuş on senedir yok öss yok okul üni dersleri yok kpss derken ne erkek arkadaşım oldu ne de özel sektörde bir iş tecrübem oldu kpss de yalan oldu o kadar pişmanımki kendimi kpssye şartladığım için yaş 27 olunca özelde iş bulmak da ciddi anlamda zor oluyor işin olmayınca erkekler dönüp bakmıyor bile lisede hani yanlış anlaşılmasın ama fırlama böyle hiç okumakla alakası olmayan kızlar hemen evlenip mutlu mesut çoluğa çocuğa karışmış bir şekilde yaşıyor benim daha sevgili tecrübem bile olmadı bir erkekle nasıl tanışacağımı bile bilmiyorum ya ömrümü inek gibi ders çalışmaya adamaktan öbür tarafa hiç bakmadım ben sadece kendi ayaklarımın üstünde durmak istedim hep fakat elde var sıfır

Sanki benden bahsetmissin yaa..bende 29 yasindayim ve aynen dedigin gibi cirkinde degilim bence kime el atsam kaliyoo yarida iste oyle askta.bu sekilde kendime olan inancimida kaybetmeye basladim.adamlarin resmen kismetini aciyorum.herkes mutlu mesut kafayi yicem bu ne boylee(

Sanki benden bahsetmissin yaa..bende 29 yasindayim ve aynen dedigin gibi cirkinde degilim bence kime el atsam kaliyoo yarida iste oyle askta.bu sekilde kendime olan inancimida kaybetmeye basladim.adamlarin resmen kismetini aciyorum.herkes mutlu mesut kafayi yicem bu ne boylee
Var bu iste bi is mi diyim boylesi hayirli mi bilemiyorum valla ;( ama kimle tanissam ben olmaz desem adam haftasinda evlenicegi kisiyi buluyor buna cok sinir oluyorum..kismet acici gibiyim ama kendime fayam yok...;( sabirtasi oldum artik ama catlamak uzereyim bu ara....

Var bu iste bi is mi diyim boylesi hayirli mi bilemiyorum valla ;( ama kimle tanissam ben olmaz desem adam haftasinda evlenicegi kisiyi buluyor buna cok sinir oluyorum..kismet acici gibiyim ama kendime fayam yok...;( sabirtasi oldum artik ama catlamak uzereyim bu ara....

Hala alisamadim sitenin yeni haline...yazdiklarimda karisiyor...tekrar tekrar yolladiklarim olabiliyor...ozurrr....

Ya arkadaslar uzulmeyin ozelliklede isim yok yasim su oldu filan diyen arkadaslar.inanin bende ayni durumdaydim.yok kpss yok iyi bi is derken yasimda geciyodu.sonra cok sukur Rabbim bi yerden bi vesile verdi.tamam dort dortluk iyi bi isim var diyemem ama bunafa sukur.demem o ki umitsiz olmayin.diger konuda ise hic sansim gulmedi.sevdiklerim beni sevmedi kimine ben agirdan alayim dedim adamlar hep ya sen bize fazlasin deyip yada kimisi belkide begenmeyip baska kizlarlaevlendiler nisanlandilar.cok yoruldum cidden hatta sogudum sanki hic evlenemeyecekmisim gibi geliyo artik.ozguvenimi kaybediyorum.bence burdan birbirimize dua edelim.insallah hepimiz gonlune gore yada gonlumuzdekilerle hayirlisiyla evleniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…