- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
çok mu seçicisiniz acaba?Ben de 25 yaşındayım. 26'ya az kaldı. Öğretmenim. Resmen özgüvenimi kaybettim. Hiç insanın karşısan evet deneyebilirim diyebileceği biri çıkmaz mı ki? Çıkmazmış. Bundan sonra çıkar inşallah diyelim bari...
Evet çok haklısın ben de 27 yaşında bir kpsszedeyimnönce bir memur olayım karşıma kimler çıkar dedim fakat memurlukta hayal gibi hala evde oturuyorum ben de çok istedim hem sevip hem de sevilmeyi şimdi de asgari ücretle de olsa bir işe gireyim kendimi meşgul edeyim birşeylerle diyorum çevremde ki erkekler inşaat işçisi bile evlenirken önce öğretmen olsun olmazsa memur olsun diyor erkekler bizden daha seçici kızlar emin olun hoşlandığım tiplerin de hep başı bağlıydı ya da onlar beni istemedi sanırımBende yaşımın geçtiğini falan düşünmüyorum elbetama hayatıma biri girecek, tanıyıp edicem, evlinicem derken 30 a gelmekten korkuyorum.... hatta geçmekten Ben de kpss zedeyim... meslek sahibi olmadan da karşıma düzgün biri çıkmıyor...
27yim , muhendisim yarismaya yurtdisindan katiliyorumBu isin meslekle , parayla alakasi yok; hem maddi durumum iyi, hem de meslek hayatim iyi ama..........neyse.
Dostlar vallahi kader ksimet bu isler , kaderden ote koy yok ne yazik ki. Ben kendi kaderimin kotu yazildigina hepten inanir oldum artik.
canım senin kaderin mi kötü yazılmış? kendin diyorsun meslek hayatım maddi durumum iyi diye. hem yaşın da daha genç sayılır. ümitsizliğe kapılman gerekecek bir durum yok.
Para pul mutluluk degil be Cheesecake cim, bunlardann mutlu lunsaydi ben mutlu olurdum . Bugunlerde cok kotuyum, basima bir suru kotu sey art arda geldi, manen iyice tukendim. Guzel elbiselerim, yeni aldigim mucevherlerim, milletin bakip ozendigi bir isim var ama icim bombos. Guzel bir aile icin sahip oldugum seylerin hepsini verebilirim, master diplomam dahil(universite olmaz).Su giden adam beni kirmasaydi da dunyanin en fakiri olsaydim keske diyorum..neyse.
Ama canım şöyle de bir şey var evde oturduğunu düşünsene boş boş insan deli gibi kafasında kurar da kurar hiç değilse işine sarılır kafanı dağıtabilirsin bir şeylerle meşgul olmak daha sağlıklı Allah insana sağlık bi de iş güç nasip etsin haklısın insan eş de istiyor fakat bende ne iş ne eş var Ankara'ya yeni taşındım burada hiç arkadaşım yok ailemden başka yapayalnız hissediyorum kendimi boş oturmak kadar berbat bir şey yok şu hayatta bir de bekarsan ev kızlığı çekilmiyor evli olsam yine de ev hanımıyım der otururum da bekar ve işsiz ikisi birden çekilmiyorPara pul mutluluk degil be Cheesecake cim, bunlardann mutlu lunsaydi ben mutlu olurdum . Bugunlerde cok kotuyum, basima bir suru kotu sey art arda geldi, manen iyice tukendim. Guzel elbiselerim, yeni aldigim mucevherlerim, milletin bakip ozendigi bir isim var ama icim bombos. Guzel bir aile icin sahip oldugum seylerin hepsini verebilirim, master diplomam dahil(universite olmaz).Su giden adam beni kirmasaydi da dunyanin en fakiri olsaydim keske diyorum..neyse.
En yasliniz olarak daha durun bunlar iyi gunleriniz neyi dert ediyorsunuz demek istiyorummmm....20gun sonra 31 olcam ve aday adayim bile yokk....ustelik uni.mezunu bi issizimde...kimle tanissam kismetini acip evlendiriyorum onlari..neye el atsam olcak is bile bozuluyor..napcam netcem kafayi yemek uzereyim..anliycaginiz beterin beteri var...oynatmaya az kaldi modundayim..bid bu hafta tum arkadasllarimin cocuklari okullu oldu..onlarin resimlerini gordukce iyice kendime kiziyorum...neyim eksik???yanlis anlasilmiyim ama guzelim,hosum begenilmiyen biride degilim ama insanda sans olcak iste....biktim bu ara yasamaktan....sanirim sonbahar depresyonuna girdim...olmek.istiyorummm ;((
En yasliniz olarak daha durun bunlar iyi gunleriniz neyi dert ediyorsunuz demek istiyorummmm....20gun sonra 31 olcam ve aday adayim bile yokk....ustelik uni.mezunu bi issizimde...kimle tanissam kismetini acip evlendiriyorum onlari..neye el atsam olcak is bile bozuluyor..napcam netcem kafayi yemek uzereyim..anliycaginiz beterin beteri var...oynatmaya az kaldi modundayim..bid bu hafta tum arkadasllarimin cocuklari okullu oldu..onlarin resimlerini gordukce iyice kendime kiziyorum...neyim eksik???yanlis anlasilmiyim ama guzelim,hosum begenilmiyen biride degilim ama insanda sans olcak iste....biktim bu ara yasamaktan....sanirim sonbahar depresyonuna girdim...olmek.istiyorummm ;((
Sanki benden bahsetmissin yaa..bende 29 yasindayim ve aynen dedigin gibi cirkinde degilim bence kime el atsam kaliyoo yarida iste oyle askta.bu sekilde kendime olan inancimida kaybetmeye basladim.adamlarin resmen kismetini aciyorum.herkes mutlu mesut kafayi yicem bu ne boylee(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?