25 yaş ve üzeri kısmetsiz bayanlar :) burayaaa

25 yaş üstü kısmetsiz ! İnsanın kendini bu şekilde tanımlaması . Sanki yıl 1980 .. 1980 nin türkiyesi ... Evlilik amaç değildir ! Hedef değildir , hedef çizgisi koyup başkalarıyla koştuğun bir yarış değildir . Kısmet değildir . Evlilik tercihtir . Hayatını aile olmaya layık gördüğün hemcinsinle birleştirip , hayat arkadaşı aile olmaktır . 23 yaşında kötü evlilik yapmış mutsuz ama kısmetlimi oluyor ! 31 de evlenememişse kısmetsiz ! Her evli kısmetli mutlumu ? Bir sürü huzursuz aile var ortada. Geç evlenmekte tercihtir insan daha sağlıklı ilişki kurmak için bekliyebilir , maddi açıdan bekliyebilir , mükemmelliyetçidir bekliyebilir , seçicidir , eğitim için , bekarlığı daha uzun süre yaşamak için , ailesinden memnun olabilir .., neden insanları kısmetsiz diye yaftalıyorsunuz ? Yaş sınırı kurallarla mahalle baskısı yapıyorsunuz .. İsteyen istediği yaşta evlenir !

Konu sahibi sozlenmis ne hoş:) ben de 27 yim. Beklemedeyim. Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize

bende 27 yaşındayım. okadar kısmetsizimki. biri benden hoşlansa tam birşeyler olacakken, çocukların hayatına birileri giriyor, bir bakıyorumki aaa bunlar nişanlanmış yada evlenmiş. benim kısmetsizliğim başkasının kısmetini açıyor. kaç kişi evlendi böyle. Bana elini kaptıranın sonu başka birisiyle nikah salonunda bitiyor..

kendimizi böyle etiketlememiz işleri daha da zorlaştırmasın kızlar. evrene yanlış mesaj gönderme hesabı hani :)
yaşım 25 ve karşıma çıkan kişiler, teşebbüsler hep bi şekilde olumsuz sonuçlandı, bilmiyorum neden :)
ama ben tanıştırılmaya falan karşıydım. yani evlenmeye çalışmadım hiç. doğru kişi çıkacak diye düşündüm ama sanırım pek niyeti yok. belki de kapıları kapamamak gerekiyor. zaten hayatımı yeni düzene koydum bu yıl atandım vs.
hayırlısı olsun hepimiz için :)

Kızlar alemsiniz yaff madem bekarsınız tadını çıkartın ozaman gönlünüzce gezin yiyin için sıçın
para harcayın. sonra evlenince neyi nereye vereceğiz çok gezemem eşim kızar derdine düşersiniz sonra her hafta sonu mecburi ev temizliği yok kaynanaydı yok görümceydi ayy görümce beni deli etti off kaynanam yine laf soktu derdine başlarsınız

ne güzel teselli ettim demi sizi

ay haha benim kafadan :)

Bende 27 yasindayim kismetsizim diyememde olmadi simdiye kadar iste hayirlisi :)

İşte sorun da burda ye iç gez eğlen moduna alışıp özgür kız moduna giriyorsun alışıyorsun, sonra evlenmek daha da güçleşiyor.Ama ben anne de olmak istiyorum. Yaş ilerledikçe evlenmek de çocuk sahibi olmak da zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…