- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
Var bu iste bi is mi diyim boylesi hayirli mi bilemiyorum valla ;( ama kimle tanissam ben olmaz desem adam haftasinda evlenicegi kisiyi buluyor buna cok sinir oluyorum..kismet acici gibiyim ama kendime fayam yok...;( sabirtasi oldum artik ama catlamak uzereyim bu ara....[/QUOTE
aynen canim yaa..bide boy boy fotolar.bunlar ya bizimle konusurken baskalarinida idare ediyo yada bizden sonra aman o olmasinda kim olursa olsun diyolarr:))
Selamlar :)
27 yasinda ve henüz hayatinda kimse olmamis biri olarak araniza katilmaktan gurur ve onür duyuyorum efenim
Hosbuldumhoşgeldinn:))
kızlar 1 ay önce sözlendim :) darısı sizlerin başınaarkadaşlar burdan takip edelim birbirimizi.yeni birileriyle tanışırsak yada o kişiyi bulursak paylaşalım birbirimizle:)
Kızlar alemsiniz yaff madem bekarsınız tadını çıkartın ozaman gönlünüzce gezin yiyin için sıçın
para harcayın. sonra evlenince neyi nereye vereceğiz çok gezemem eşim kızar derdine düşersiniz sonra her hafta sonu mecburi ev temizliği yok kaynanaydı yok görümceydi ayy görümce beni deli etti off kaynanam yine laf soktu derdine başlarsınız
ne güzel teselli ettim demi sizi
Kızlar alemsiniz yaff madem bekarsınız tadını çıkartın ozaman gönlünüzce gezin yiyin için sıçın
para harcayın. sonra evlenince neyi nereye vereceğiz çok gezemem eşim kızar derdine düşersiniz sonra her hafta sonu mecburi ev temizliği yok kaynanaydı yok görümceydi ayy görümce beni deli etti off kaynanam yine laf soktu derdine başlarsınız
ne güzel teselli ettim demi sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?