- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
Valla ben de şuan bir yumak icersindeyim, sanki herşey git gide zorlaşıyor..
bende yazmadan edemedim kızlar. bundan 5-6 yıl önce bende bu moddaydım. ne olacak halim derken 27 de evlendim. 3 yıl olacak şuan. şimdide bebek için çaba harcıyorum 2 yıldır. yani insan hayatında düşünmesi gereken, onu zorlayan konular bitmeyecek. istekler tam gaz devam. çok iyi anlıyorum sizleri ama dert etmeyin her şeyin hayırlısı olsun. çünkü zorluklar hiç bitmiyor, başka şeylerle mutlu olmaya çalışmak gerek. benim her şeyim geç oluyor nedendir bilmem ama sabır imtihanım benim.
o zamanları bende geçirdim canım çocuksu değil tabiki seni anlıyorum. etraf baskısıda vardır kesin. nasip diye bak canım, hayırlısını iste, evlilik çok çok önemli bir konu. boy pos aşk meşk, önemli tabiki ama her yönlü düşünmek gerek, biraz mantık evliliği yapmak daha önemli gibi bana göre.Ama okulla birlikte yurutebilenler de var. Ya bilmiyorum ask istiyorum sadece neden olmuyor.. Çirkin falan da değilim. Off çok çocuksu düşünüyorum. Rabbim size de en kısa surede hayırlı evlat versin inşallah :))
amin canım inşallah, Allah sizlerede hayırlı eş nasip etsin. her şeyin zamanı var demekkisevindim darısı başımıza.inşallah çocuğun da olur:)
Aynen beni en iyi siz anlarsınız şuan ayni yollardan geçiyoruz. Hep elimizde olmayana bir özlem bir istek var. Hep dua ediyorum hayırlısı diye bakalim . baskı konusuna gelince hem de ne fena. Yengemler falan her gördüğünde sorar, hala okuldan biri yok mu diye, arkadaş ol en azından falan filan. Yok olmuyor sanki kapimda kuyruk var ben kabul etmiyorum tobe ya. Ben yalniz ve mutsuz yasamak istemiyorum. İçimde yalnızlık korkusu var..o zamanları bende geçirdim canım çocuksu değil tabiki seni anlıyorum. etraf baskısıda vardır kesin. nasip diye bak canım, hayırlısını iste, evlilik çok çok önemli bir konu. boy pos aşk meşk, önemli tabiki ama her yönlü düşünmek gerek, biraz mantık evliliği yapmak daha önemli gibi bana göre.
daha çok gençsin canım bence takılma ve dua etmeye devam et en hayırlısı olsun :) zamanı gelince olurAynen beni en iyi siz anlarsınız şuan ayni yollardan geçiyoruz. Hep elimizde olmayana bir özlem bir istek var. Hep dua ediyorum hayırlısı diye bakalim . baskı konusuna gelince hem de ne fena. Yengemler falan her gördüğünde sorar, hala okuldan biri yok mu diye, arkadaş ol en azından falan filan. Yok olmuyor sanki kapimda kuyruk var ben kabul etmiyorum tobe ya. Ben yalniz ve mutsuz yasamak istemiyorum. İçimde yalnızlık korkusu var..
Mantık evliliği de içinde sevgi ve saygıyı barindiyor bence. Bende mantıklı buluyorum artik
Yaşıma gore çok umutsuzum dimi ? :)daha çok gençsin canım bence takılma ve dua etmeye devam et en hayırlısı olsun :) zamanı gelince olur
Yaşıma gore çok umutsuzum dimi ? :)
Piskologum da ayni şeyleri söyledi. Neden kapılarını kapatiyorsun diye sordu. Hakli da kapılar kapalıyken nasıl olsun ki?Daha 22 yaş için cidden çok umutsuzsun.
22 yaşında evliliğin e'si aklımdan geçmiyprdu, hala çocuk gibiydim o yaşlarda
evet :) daha çok çok erken zaten bu yaşta evlenme bence. 25 en ideali bana göre tabi :) 2 yıl geç kaldım ben :)Yaşıma gore çok umutsuzum dimi ? :)
Yok ya evlilik falan değil zaten şuan evlenmek hatta 3 4 sene istemem :)) ask istiyorum sadece onu yasamak.. Neyse hayırlısı bu ya, bence senin için de şuan hayırlısı öyleymiş daha karşına çıkmamış o kişi :)evet :) daha çok çok erken zaten bu yaşta evlenme bence. 25 en ideali bana göre tabi :) 2 yıl geç kaldım ben :)
Ya bir de arada boyle çok pozitif sevgi pitircigi oluyorum, bazen de umutsuz ev kadınları modunda. Anlamadım gitti yaevet :) daha çok çok erken zaten bu yaşta evlenme bence. 25 en ideali bana göre tabi :) 2 yıl geç kaldım ben :)
Ay tamam hatirladim sen zaten evliydin, karistirdim ya kusura bakma :)evet :) daha çok çok erken zaten bu yaşta evlenme bence. 25 en ideali bana göre tabi :) 2 yıl geç kaldım ben :)
bence şuan derlserine odaklan canım. 22 gerçekten çok erken, okul bitince kısmetin çıkarsa düşünürsün, çıkmazsada ömrünü böyle geçirme sakın. mutlu olmak çok önemli hayatta. hayat sürekli bişileri dert edinerek geçirilmemeli. çünkü dert bitmiyor ve başa çıkmayı öğrenmek gerek. bu yaşta başlarsan dert edinmeye dert küpü olursun valla :) çık gez toz arkadaşlarınla en güzel zamanların valla bidaha geri gelmez bak :)Ya bir de arada boyle çok pozitif sevgi pitircigi oluyorum, bazen de umutsuz ev kadınları modunda. Anlamadım gitti ya
Ayni kaderi paylaşıyoruz umudumu kaybediyorum artık .herkes beni su istedi bu teklif etti derken ben ağzımı açamıyorumBen 30 yaşındayım,
teklif eden dahi yok ortada bu saatten sonra olur mu o da tartışılır.
Artık istiyor muyum ağzım hayır dese de yüreğim deli gibi,
Yüreğim seni çok sevdi desin istiyorum ,
ama bir o kadar da umutsuzum,
üstüne üstlük bu yaşa kadar sevgilim bile olmadı , anlayacağınız durum tam bdv lik oldu iyi mi,
aman neyse herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok ,
Rabbim hayırlısını versin herkese,
gönlümüze göre oolanı değil, onun gönlünden geçeni versin ne diyeyim
Ayni kaderi paylaşıyoruz umudumu kaybediyorum artık .herkes beni su istedi bu teklif etti derken ben ağzımı açamıyorumBen 30 yaşındayım,
teklif eden dahi yok ortada bu saatten sonra olur mu o da tartışılır.
Artık istiyor muyum ağzım hayır dese de yüreğim deli gibi,
Yüreğim seni çok sevdi desin istiyorum ,
ama bir o kadar da umutsuzum,
üstüne üstlük bu yaşa kadar sevgilim bile olmadı , anlayacağınız durum tam bdv lik oldu iyi mi,
aman neyse herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok ,
Rabbim hayırlısını versin herkese,
gönlümüze göre oolanı değil, onun gönlünden geçeni versin ne diyeyim
Aynen bu cümleyi sürekli yaşamakta kötü ama belki bizi de bir bekleyen vardır canımAyni kaderi paylaşıyoruz umudumu kaybediyorum artık .herkes beni su istedi bu teklif etti derken ben ağzımı açamıyorum
Ayni kaderi paylaşıyoruz umudumu kaybediyorum artık .herkes beni su istedi bu teklif etti derken ben ağzımı açamıyorum
Mevlam neylerse güzel eyler Allah'ım karşımıza en iyisini en güzelini çıkarır da o özlemini çektiğimiz sevgiye kavuşur ve mutlu bir aile olur bir sürüde bebısımız olur inşallah dua et . Bir gun biz de güleceğiz Allah'ım umutlarımızı kaybettirmesin .Evet aynı kaderi paylaşıyoruz.
Acaba bizim de karşımıza gönlümüzün ısınacağı, kriterlerimize uygun biri çıkacak mı birgün?
Anne olmak için artık evlenmeyi gerçekten istiyorum ama kısmet yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?