- 14 Mart 2010
- 7.926
- 6.844
- 723
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
İşte sorun da burda ye iç gez eğlen moduna alışıp özgür kız modunagiriyorsun alışıyorsun, sonra evlenmek daha da güçleşiyor.Ama ben anne de olmak istiyorum. Yaş ilerledikçe evlenmek de çocuk sahibi olmak da zorlaşıyor
Bu düsünceler bendede olusmaya basladi. Birde hep 30 önce anne olmayi istemistim nasip :)
Ben anne olmayı gerçekten çok istiyorum, şöyle sevimli bir kız çocuğu :)
Aslında şu anda keyfim yerinde iyi bir işim, maaşım var, yediğim önümde yemediğim arkamda derler ya o durumdayım ama işte yavaş yavaş ben ne zaman evleneceğim ne zaman anne olacağım, yoksa hiç evlenmek kısmet olmayacak mı düşüncelerine kapılmış durumdayım :)
İşte sorun da burda ye iç gez eğlen moduna alışıp özgür kız modunagiriyorsun alışıyorsun, sonra evlenmek daha da güçleşiyor.Ama ben anne de olmak istiyorum. Yaş ilerledikçe evlenmek de çocuk sahibi olmak da zorlaşıyor
ay haha benim kafadan :)
Bende 27 yasindayim kismetsizim diyememde olmadi simdiye kadar iste hayirlisi :)
ne zaman çocuk yapmak için hazır hissediyorsan kendini karşına çıkan hem mantık hemde gönül anlamda seni mutlu eden bir insanla evlen ozaman canım.Yapış koluna bırakma adamı
hadi didip çocuk yapmaya
tabi şaka bir yana allahım hayırlı insanı versin sizlere. Çünkü evlilik çok başka birşey..
Arada arkadaşlar seni birileri ile tanıştıralım diyor ama ben bu şekilde istemiyorum çünkü görüşmeye gittim diyelim ben adamı beğendim o beni beğenmedi, ne olacak o zaman?? Tüm özgüvenim yerlerde sürünür, kaldıramam bu durumu.
Ben istiyorum ki adam beni beğensin gelsin konuşsun, çok mu şey istiyorum
28yaşındayım şimdiye kadar 20ye yakın erkekle çıktım en uzun ilişkim 5 aydı. erkeler bana katlanamıyor. sorun bende. evlenmek istemiyourm ama beni sonsuza kadar sevecek yakışıklı uzun boylu kaslı kumral ela gözlü kariyer sahibi romantik. anlayışlı komik bi adama hayır diyemem. o kişiyi bulana kadarda hayatıma kimseyi sokmayacağım artık. en son şubatta ayrıldım.
Ben anne olmayı gerçekten çok istiyorum, şöyle sevimli bir kız çocuğu :)
Aslında şu anda keyfim yerinde iyi bir işim, maaşım var, yediğim önümde yemediğim arkamda derler ya o durumdayım ama işte yavaş yavaş ben ne zaman evleneceğim ne zaman anne olacağım, yoksa hiç evlenmek kısmet olmayacak mı düşüncelerine kapılmış durumdayım :)
yok bee ilk ilişkimi 16 yaşında lise döneminde yaşadım 12 yılda 20 erkek çokta fazla sayılmaz bence yılda iki kişi bile sayılmıyorOoooo 2o de iddialı bir sayıymış valla
yok bee ilk ilişkimi 16 yaşında lise döneminde yaşadım 12 yılda 20 erkek çokta fazla sayılmaz bence yılda iki kişi bile sayılmıyor
28yasindayim Ömür boyu boyle gider bu .hic talibim olmadı .cirkin de değiliz neye bakiyo bu işler anlamadım gitti .alismak Lazım sanırım bundan sonra boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?