- 20 Şubat 2010
- 33.125
- 6.386
- 773
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
Valla bende yaşımı falan söylemiyim ama 30 1 var işte : )
Bu hayatta evlenemez bunu erkekler ne yapsın baksana erkek gibi, kızsal yönü bile yok, erkek arkadaşı bile şimdiye kadar doğru düzgün olmamış dediğim kız arkadaşlarım çocukluk arkadaşlarım hepsi evlendi
Ama ben, bir aşkın peşinden tam 2 yıldır gidiyorum.. Pişman değilim ama onunla olsun istiyorum uğraşıyorum
Bir de bu evlenen arkadaşlarımın neredeyse tamamıyla görüşmüyorum.
Çünkü sanki evlendiler, farklı bir duygu içine girdiler. Yani ne biliyim, anlatılmaz yaşanır yani.
Sanki böyle insan dışlanıyor gibi, ve tavırları da gerçekten artık evlendikten sonra çok itici gelmeye başlıyor.
Bende hiçbiri ile görüşmüyorum. Tuhaf insanlar..
Bu düsünceler bendede olusmaya basladi. Birde hep 30 önce anne olmayi istemistim nasip :)
Ben anne olmayı gerçekten çok istiyorum, şöyle sevimli bir kız çocuğu :)
Aslında şu anda keyfim yerinde iyi bir işim, maaşım var, yediğim önümde yemediğim arkamda derler ya o durumdayım ama işte yavaş yavaş ben ne zaman evleneceğim ne zaman anne olacağım, yoksa hiç evlenmek kısmet olmayacak mı düşüncelerine kapılmış durumdayım :)
ben de çocuk olayını düşünüyorum işte. 30 u geçince çocuk olayı zor oluyor. hele ki 35 ten sonra çok çok zor. çocuk mevzuu olmasa ,ben hiç evlenmesem de olur yani. şimdiye kadar biri mi oldu da,bu günlere kadar geldik.
ama öte yandan düşününce de ,herşey de bir hayır vardır diyorlar. çocuğum olmazsa ,belki olmaması gerekiyordur.vardır belki bir sebebi...
evet cocuk olayida var tabiki herseyden önce herseyin hayirlisi ama ben artik bir yandanda böyle "yalnizliktan" s1k1ldim. Insan dogasi, fitrati yani en azindan ben ihtiyac duyuyor
ben de sıkılıyorum ,biri olsun istiyorum. etrafıma bakıyorum. ne tiplerin ne sevgilileri,kocaları var. ben daha nelerle uğraşıyorum.sanki hala ergenlik yaşıyorum. çok ta sosyal biriyim,çekingen de değilim. ama olmuyor işte. beklemekten başka yapacak bir şey yok .
öte yandan bazen düşünüyorum : 29 sene böyle free yaşamışım.şimdi evli falan olsam yapabilir miyim diye. erkeklerin kısıtlamalarını kabullenemeyebilirim.hani "oraya gitme,şunu giyme "vs. açık görüşlü biri olması lazım.yoksa zaten yürütememe ihtimalim yüksek
Sende ben gibisin demek :). Bende kisitlamalari kabullenemem sanirim. Bende sosyal biriyim. Hani kismetsizimde diyemem ama iste nasip olmadi birtürlü. Olanlarlada yürütemedim uyusamadik. Birde ben duygusal bir insanim 2,5 yildir hayatimda kimse yok ne biliyim s1k1ldim iste. Etrafimdaki cogu arkadasim ya evli, nisanli en azindan hayatinda biri var ben onuda bulamiyorum. Birde yurtdisinda yasiyorum birini bulmak iyice zor oluyorHani amac biri olsun kim olursa olsunda degilki
Hee aynen. Ya sen zaten yeni bulmussun kocayi daha bana baski ne yapiyosun. Kirk yillik arkadaslik oluyo sana yalan..tuhaf insanlar evet:) neden bilmiyorum ama bana da öyle oldu. evli çifler ,birbirleriyle görüşüyorlar daha çok. bir de evlilerin "sen ne zaman evleneecksin?" baskısı da hoşuma gitmemiş ,ben de mesafe koymuş olabilirim.
Merhaba bayanlar, 22 yaşındayım yarışmaya İstanbuldan katılıyorum.
Cidden kismetsizim ama ya. Olmadı bu :))daha çok gençsin. sizi şu kapıdan ugurluyoruz :)
Evet tam benim yas araliklarim ve şuan bir ask hayatimin olmamasını kafama taktim. Buyuttum iyice. Bunda şuana kadar doğru düzgün bi ask hayatımın olmaması da etkili. Ben üni okuyorum şuan, ve bir arkadasimiz elinde tektasla geliyor digeri ciddi ilişki içinde. Benim bir eksikliğim var o zaman diye düşünüyorum bir eziklik psikolojisi. Su aralar hic iyi değilim bir onu biliyorum.bende yazmadan edemedim kızlar. bundan 5-6 yıl önce bende bu moddaydım. ne olacak halim derken 27 de evlendim. 3 yıl olacak şuan. şimdide bebek için çaba harcıyorum 2 yıldır. yani insan hayatında düşünmesi gereken, onu zorlayan konular bitmeyecek. istekler tam gaz devam. çok iyi anlıyorum sizleri ama dert etmeyin her şeyin hayırlısı olsun. çünkü zorluklar hiç bitmiyor, başka şeylerle mutlu olmaya çalışmak gerek. benim her şeyim geç oluyor nedendir bilmem ama sabır imtihanım benim.
bende hep okul yüzünden geç kaldım zaten. ama daha okuyorsun acele etme bence. şimdi senin yaşadığını ben bebek konusunda yaşıyorum. ya 2. yi doğurdular, yada gebe herkes ama ben hala bebek sahibi olamadım. dedim ya canım ben sabırla imtihan oluyorum. hayatta zorluk bitmiyor birini aşınca başka zorluk. eminim bebek oluncada başka zorluklar çıkacak. hayat böyle boşverin tadını çıkarın.Evet tam benim yas araliklarim ve şuan bir ask hayatimin olmamasını kafama taktim. Buyuttum iyice. Bunda şuana kadar doğru düzgün bi ask hayatımın olmaması da etkili. Ben üni okuyorum şuan, ve bir arkadasimiz elinde tektasla geliyor digeri ciddi ilişki içinde. Benim bir eksikliğim var o zaman diye düşünüyorum bir eziklik psikolojisi. Su aralar hic iyi değilim bir onu biliyorum.
Ama okulla birlikte yurutebilenler de var. Ya bilmiyorum ask istiyorum sadece neden olmuyor.. Çirkin falan da değilim. Off çok çocuksu düşünüyorum. Rabbim size de en kısa surede hayırlı evlat versin inşallah :))bende hep okul yüzünden geç kaldım zaten. ama daha okuyorsun acele etme bence. şimdi senin yaşadığını ben bebek konusunda yaşıyorum. ya 2. yi doğurdular, yada gebe herkes ama ben hala bebek sahibi olamadım. dedim ya canım ben sabırla imtihan oluyorum. hayatta zorluk bitmiyor birini aşınca başka zorluk. eminim bebek oluncada başka zorluklar çıkacak. hayat böyle boşverin tadını çıkarın.
Ne olacak kızlar bizim bu halimiz
Hem özgürlüğe alıştık diyoruz hem çocuk istiyoruz, tam çelişkiler yumağı
Valla ben de şuan bir yumak icersindeyim, sanki herşey git gide zorlaşıyor..Allah sonumuzu hayır etsin,
bizi bu yumak durumundan ancak o kurtarır çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?