25 yaş ve üzeri kısmetsiz bayanlar :) burayaaa

26 yaşındayım. Kısmetsiz nitelemesi bana uymuyor. Çok da itici bir sıfat ve kimse için kullanmamak lazım. Enerjisi kötü bir kelime. Hayatımda aşkın a'sı olmamasına rağmen bunu söylemem kendim için. Neyse. Erkekleri reddetmekten yoruldum. Sevmeden sevgili olmuşumdur hep bunca zaman. İyi hoş okumuş bilgili vs. diyerek insanları tanımaya ve ilişki yaşamaya başladım 18imden beri. Fakat artık sıkıldım bundan da.
Aşık olmayınca yürütemiyorum ilişkileri.

Evliliği düşündürecek biriyle hiç karşılaşmadım maalesef. çok ama çok sevebileceğim, çok saygı duyup hayranlık ve aşk besleyeceğim biri karşıma çıkmazsa evlenmeyeceğim. Çünkü önceki ilişkilerimde tecrübe ettim. Çok sevmezsem olmuyor asla. Hep bitiriyorum. Kısmet çok ama aşkı yaşayamayacağım kısmeti ne yapayım?
Her insan ne yazık ki hayatının aşkı ile evlenebilecek kadar şanslı olamıyor.
O şansa sahip miyim değil miyim bilmiyorum.
Belki dilediğim gibi biri çıkar. Dua ediyorum.
Çıkmazsa da böyle güzel bir duygudan mahrum yaşamak varmış kaderimde der ve geçerim. Yeter ki sağlıklı, işimde iyi yerlere geldiğim, iyi paralar kazandığım bir hayatım olsun. Nice sorun var hayatta. Buna çok takmamak lazım. Yalnızlığa da alışılır bence. 30 yaş üstü bekar kadın sayısı o kadar çok ki artık. Bir şekilde yürüyor ilerliyor hayat.

tuhaf insanlar evet:) neden bilmiyorum ama bana da öyle oldu. evli çifler ,birbirleriyle görüşüyorlar daha çok. bir de evlilerin "sen ne zaman evleneecksin?" baskısı da hoşuma gitmemiş ,ben de mesafe koymuş olabilirim.

Bu düsünceler bendede olusmaya basladi. Birde hep 30 önce anne olmayi istemistim nasip :)

ben de çocuk olayını düşünüyorum işte. 30 u geçince çocuk olayı zor oluyor. hele ki 35 ten sonra çok çok zor. çocuk mevzuu olmasa ,ben hiç evlenmesem de olur yani. şimdiye kadar biri mi oldu da,bu günlere kadar geldik.
ama öte yandan düşününce de ,herşey de bir hayır vardır diyorlar. çocuğum olmazsa ,belki olmaması gerekiyordur.vardır belki bir sebebi...

evet cocuk olayida var tabiki herseyden önce herseyin hayirlisi ama ben artik bir yandanda böyle "yalnizliktan" s1k1ldim. Insan dogasi, fitrati yani en azindan ben ihtiyac duyuyor

evet cocuk olayida var tabiki herseyden önce herseyin hayirlisi ama ben artik bir yandanda böyle "yalnizliktan" s1k1ldim. Insan dogasi, fitrati yani en azindan ben ihtiyac duyuyor

ben de sıkılıyorum ,biri olsun istiyorum. etrafıma bakıyorum. ne tiplerin ne sevgilileri,kocaları var. ben daha nelerle uğraşıyorum.sanki hala ergenlik yaşıyorum. çok ta sosyal biriyim,çekingen de değilim. ama olmuyor işte. beklemekten başka yapacak bir şey yok .
öte yandan bazen düşünüyorum : 29 sene böyle free yaşamışım.şimdi evli falan olsam yapabilir miyim diye. erkeklerin kısıtlamalarını kabullenemeyebilirim.hani "oraya gitme,şunu giyme "vs. açık görüşlü biri olması lazım.yoksa zaten yürütememe ihtimalim yüksek

Sende ben gibisin demek :). Bende kisitlamalari kabullenemem sanirim. Bende sosyal biriyim. Hani kismetsizimde diyemem ama iste nasip olmadi birtürlü. Olanlarlada yürütemedim uyusamadik. Birde ben duygusal bir insanim 2,5 yildir hayatimda kimse yok ne biliyim s1k1ldim iste. Etrafimdaki cogu arkadasim ya evli, nisanli en azindan hayatinda biri var ben onuda bulamiyorum. Birde yurtdisinda yasiyorum birini bulmak iyice zor oluyor Hani amac biri olsun kim olursa olsunda degilki

ben de öyle düşünüyorum .illa biri olsun deseydim ,bana teklif eden ergen gençlerden birini kabul ederdim. ciddiye alabileceğim bir teklif gelmiyor. bende değerlendirmeye almıyorum.
senin 2.5 yılmış. benim 5 yıl oldu. üstelik 29 yıllık hayatımda 6 ay yalnızca erkek arkadaşım oldu (24 yaşındayken) ve inan hiçbir şey de anlamadım .çünkü şehir dışına gidip geliyordu devamlı. haftada gün görüşüyordum.
yani kısıtlamaları kabul edebilir miyim,edemez miyim onu bile bilmiyorum. tahmin ediyorum yalnızca.çünkü yaşamadığım bir şey .anladın mı.belki çok sevsem ve sevilsem, kısıtlamaları da kabul edebilirim.

Ben 30 lu yaşlardan sonra kısıtlama kabul edbilirim gibi gelmiyor.
Aslında artık sevebilir miyim o da meçhul neden bilmiyorum sanki hiç sevemeyecek mişim gibi geliyor.
Bebek sahibi olmak fikir olarak bile muhteşeme ama bir o kadar da ürkütücü,
çünkü tek başına verilebilecek bir karar değil,
doğru insanı bulur muyum belirsiz ve bu belirsizlik beni çok kurkutuyor açıkçası,
nasıl işin içinden çıkıcam bilemedim

Ne olacak kızlar bizim bu halimiz
Hem özgürlüğe alıştık diyoruz hem çocuk istiyoruz, tam çelişkiler yumağı

Hee aynen. Ya sen zaten yeni bulmussun kocayi daha bana baski ne yapiyosun. Kirk yillik arkadaslik oluyo sana yalan..

bende yazmadan edemedim kızlar. bundan 5-6 yıl önce bende bu moddaydım. ne olacak halim derken 27 de evlendim. 3 yıl olacak şuan. şimdide bebek için çaba harcıyorum 2 yıldır. yani insan hayatında düşünmesi gereken, onu zorlayan konular bitmeyecek. istekler tam gaz devam. çok iyi anlıyorum sizleri ama dert etmeyin her şeyin hayırlısı olsun. çünkü zorluklar hiç bitmiyor, başka şeylerle mutlu olmaya çalışmak gerek. benim her şeyim geç oluyor nedendir bilmem ama sabır imtihanım benim.

Evet tam benim yas araliklarim ve şuan bir ask hayatimin olmamasını kafama taktim. Buyuttum iyice. Bunda şuana kadar doğru düzgün bi ask hayatımın olmaması da etkili. Ben üni okuyorum şuan, ve bir arkadasimiz elinde tektasla geliyor digeri ciddi ilişki içinde. Benim bir eksikliğim var o zaman diye düşünüyorum bir eziklik psikolojisi. Su aralar hic iyi değilim bir onu biliyorum.

bende hep okul yüzünden geç kaldım zaten. ama daha okuyorsun acele etme bence. şimdi senin yaşadığını ben bebek konusunda yaşıyorum. ya 2. yi doğurdular, yada gebe herkes ama ben hala bebek sahibi olamadım. dedim ya canım ben sabırla imtihan oluyorum. hayatta zorluk bitmiyor birini aşınca başka zorluk. eminim bebek oluncada başka zorluklar çıkacak. hayat böyle boşverin tadını çıkarın.

Ama okulla birlikte yurutebilenler de var. Ya bilmiyorum ask istiyorum sadece neden olmuyor.. Çirkin falan da değilim. Off çok çocuksu düşünüyorum. Rabbim size de en kısa surede hayırlı evlat versin inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…