25 yaşındaki sevgilim online oyunda bana bağırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En büyük sorun sevgilinizin boş zamanını oyunla geçiriyor olması. Ayrıca oyun sinirlerini yıpratmaya ve zararlarını göstermeye başlamış.

Bence endişende haklısın. Çünkü burada eşim pubg hastası hiç paylaşımımız yok, cinsel hayatımız bitti vs yazan bir sürü evli kadın var. Demek ki ileride sorun olabiliyor.

Hayatınızda hiç oyun oynamadınız sanırım çünkü oyun oynarken kendini kaybetmek bu işin kitabında yazar. Ben tam bir çirkef olurum ama maç biter bitmez sakinliğe dönerim

Benimki bana bağırmasın diye benle oynamıyor. Çünkü adam sağ diyor sola gidiyorum yani yastığı falan ısırıyor kıyamam. Ben de bıraktım herkes her şeyi beceremez bi beceremediğim bu olsun diyee

Bazen oyun oynarken tartışıyoruz biz de böyle küçük bir küslük oluyor. Sonra oyunu kapatınca konu da kapanıyor ama. Oyundan yaşanan oyunda kalır O yüzden uzatmayın, trip atmayın.

Benimki bana bağırmasın diye benle oynamıyor. Çünkü adam sağ diyor sola gidiyorum yani yastığı falan ısırıyor kıyamam. Ben de bıraktım herkes her şeyi beceremez bi beceremediğim bu olsun diyee
ben o kadar sakinim konuşuyorm sevgilimle oyun oynuyorum diye mutluyum falan birden sen niye oyuna girdin ki, gel ordan değil sen napıyosun git ya tamam gelme ben çıkıyorum gerek yok diye bağırıyor sesin kesiliyor konuşma sen diye baya kaba davrandı çok şaşırdım

oyuna kendini kaptırıp yakınındaki insana patlayan insan net aptaldır... çocukmu bu kendini kaybediyor? ...maryo oynayan minik kız geldi aklıma psikologlar baya bi konuşma yapmıştı o kızcağız hakkında da

Büyük ihtimalle evlenince maç izlerken televizyondaki futbolcuya falan bağırıp küfür edicek kumanda falan fırlatıcak

Aman canım ben de LOL oynarken kaybediyorum kendimi napalım hahah
Kız sen LOL mü oynuyorsun, bir ben öğrenemedim şu meredi hala kamera kontrolünde bile kötüyüm

Bu pubg kvlerden daha çok yuva yıkacak
metin2 oynardım hergün saatlerce başından kalkamazdım oyun bağımlılığı başka birşey ya koca kadın oldum hala aklıma ara ara gelir
Tehlikeli mi ya 2..3 gündür benim koca da buna kafayı takmış.. Bağımlı olmadan önünü keseyim madem..

eee ne var bunda? siz aman diyim evlilik düşünmeyin bunun neyine triplendiniz? benim de eşim xbox'ı yakıyo oynarken kaptırıyor kendini, ki aynısını ben de yapıyorum eşimi beklerken oynarken ya da arada oyun geceleri yaparız eğlencesine.oyun oynarken kendini kaptırmak diye bir gerçek var hiç mario da mı oynamadın?eşim pro pubg oyuncudur ben rezil ederim oyunu beraber girince yani kalkıp elimden konsol kolunu alsa yeridir

Tehlikeli mi ya 2..3 gündür benim koca da buna kafayı takmış.. Bağımlı olmadan önünü keseyim madem..
ya olay pubg de değil aslında adamda.pubg aşırı sarıyor ama saran tek oyun pubg değil.adamda bağımlılık derecesinde oyun tutkusu olursa her zaman sorun çıkar.

bir pubg magduru daha:) yeni donem kavgalari vallah benim esimde cok oynuyordu hic sesimi cikarmadim. bikti bir daha oynamadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…