- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Saçma sapan konuşmayın gözünüzü seveyim oyun sektöründen haberiniz yok, oyun oynamanın yaşı yok.Büyüyünce geçer ergen daha boşver oyun filan oynams değmez ona harcadığın zamana
ben o kadar sakinim konuşuyorm sevgilimle oyun oynuyorum diye mutluyum falan birden sen niye oyuna girdin ki, gel ordan değil sen napıyosun git ya tamam gelme ben çıkıyorum gerek yok diye bağırıyor sesin kesiliyor konuşma sen diye baya kaba davrandı çok şaşırdımBenimki bana bağırmasın diye benle oynamıyor. Çünkü adam sağ diyor sola gidiyorum yani yastığı falan ısırıyor kıyamam. Ben de bıraktım herkes her şeyi beceremez bi beceremediğim bu olsun diyee
Kız sen LOL mü oynuyorsun, bir ben öğrenemedim şu meredi hala kamera kontrolünde bile kötüyümBüyük ihtimalle evlenince maç izlerken televizyondaki futbolcuya falan bağırıp küfür edicek kumanda falan fırlatıcak
Aman canım ben de LOL oynarken kaybediyorum kendimi napalım hahah
Pubg oynayanları sevmiyorum çünkü pc kaldırmıyorPubg oynayan varsa esleselim kizlar kendim oynamaya korkuyorum
Tehlikeli mi ya 2..3 gündür benim koca da buna kafayı takmış.. Bağımlı olmadan önünü keseyim madem..Bu pubg kvlerden daha çok yuva yıkacak
metin2 oynardım hergün saatlerce başından kalkamazdım oyun bağımlılığı başka birşey ya koca kadın oldum hala aklıma ara ara gelir
ya olay pubg de değil aslında adamda.pubg aşırı sarıyor ama saran tek oyun pubg değil.adamda bağımlılık derecesinde oyun tutkusu olursa her zaman sorun çıkar.Tehlikeli mi ya 2..3 gündür benim koca da buna kafayı takmış.. Bağımlı olmadan önünü keseyim madem..
Burda açılan 3 konunun 2 si pubgTehlikeli mi ya 2..3 gündür benim koca da buna kafayı takmış.. Bağımlı olmadan önünü keseyim madem..
bir pubg magduru daha:)25 yaşında olupta kendini bu kadar oyuna kaptırmak nedir ben sevgilimin oynadığı oyunu(pubg) indirdim beraber oynarız eğleniriz diye düşündüm oyunda konuşurken netim çekmedi sesim kesildi. sesin kesiliyor diye bağırıyor sonra bi de bişeyi yapamadım diye. ondan sonra telefonda konuştuk. özür diliyo oyunda ben biraz sinirli oluyorum bir daha seninle oynamayalım dedi. ben sinir oldum konuyu uzattım nasıl böyle bişey yapıyosun evlenince playstation falan getirme eve diye. o da uzattığım için yarın konuşalım bak kavga edecez şimdi dedi. seni seviyorum diyip kapatıcaktı. bende by by dedim kapattım. Mesaj atmış ben seni seviyorum dedim sen bye bye dedin bu yaptığını unutma bana kafanda kurup uzun uzun mesajlar atma yazmış yani bu yüzden beni aramayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?