25 yaşındaki sevgilim online oyunda bana bağırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun oynarken sinirlenmek çocukluk diyenlerin hiçbiri competitive oyun oynamamış demek ki.Keşke bilmediğiniz konularda yorum yapmasanız,komik duruyor.

İşte her zaman dıyorum yaş degıl baki olan tavır davranış akıl olgunluk.
Sonrada evlensem mi küçük benden yok çok büyük vs.
İşte mühim olan tavır düşünce.
Adam oyun oynuyor ufak bir tartısma gecıyor kadın gelmiş bundan burda dert yanıyor.
Mesele cok buyuk.

Acaba çok sıkıldınız da kendinize dert mi arıyosunuz ? İnsanlar oyun oynarken gerilebilir ,heyacanlanabilir, bağırabilir ne var bunda ?

Bizde online oyunda tanıstık lol de bırak bağırmayı yalnış yaptığımda onu öldürdüğümde hep gülerdi Kollarında ölüyorum falan derdi bence oda kazanma hırsıyla değil de eğlencesine oynarsa birlikte çok eğlenirsiniz

PubG ne ya? Sürekli tetikte ol, dan dun ateş et, pusu kur, pusuya düşme, yok harita küçülüyor, kaçacak delik ara, bilmem ne... Sürekli gerilim, adrenalin... İnsan o atmosferde romantizm yaşayacak değil ya, gerilmiş sinirler bir yerden patlayacak tabi. (PUbGciler toplaşın, taşlayın beni, hiç umurumda mı? ) Fps oyunları sevmem zaten.
Gelin mis gibi WoW var. Sevgililer birbirine bağırmak yerine yeşilliklerde birlikte el ele koşuyor, balık tutmaya çıkıyor, ejderhalarının sırtında gökyüzünde uçuyor, sıkılınca bara filan gidip muhabbet ediyorlar. Ya da benzeri online rpg oyunlar ne güne duruyor? PubG'de sevgililik mi olur yav? Yapmayın.

ben gülmesini beklerdim erkek arkadaşı gibi bana kaba davranmasını değil. buna normal diyenleri anlamadım. çünkü çok kabalaştı. yeni olduğumdan takım oynarken bile diğerleri gülüyodu halime bi de onun yaptığına bakın.

Bizimki de playstation hastası, ama benden önce gelemez o alet yani. Bir de bizimki polis, yatak odası faaliyetlerimizi bile fırsat buldukça zar zor yapıyoruz, işi yoğun stresli bazen gece çalışıyor o yüzden. Yani haftanın bir günü geç yatabiliyoruz O gün de PlayStation diyecek ha Vallahi kaldırır atarım balkondan aşşaya.
Bir keresinde süslendim geçtim odaya bunu bekliyorum ses yok. Ayaklandım gittim salona, elinde oyun CD'leri.
Hayatım ne oluyor ne zaman geliyorsun dedim. Bir an durdu göz göze geldik yavaşça CD'leri bıraktı, Tamam geldim dedi. Aslında oyuna heveslenmişti ama kıyameti koparacağım mı anlayınca hiç riske girmedi. Olayın asıl trajikomik tarafı içeriye geçtik olayımız bitti uyuduk bu sabahın beşinde kalkmış 10'A kadar oyununu oynamış yine. Sonra gelmiş bana bak kahvaltı hazırladım diyor.

Tek derdiniz bu olsun.
Hayat,size de,bunları dert saymamayı öğretecek zaten zamanla.

o oyundan bir an önce kurtulun bence öyle bir bagımlılık yapıyor ki boşanan çift cok fazla.

Bizde oynuyoruz benimki de bagircak oluyo kendini tutuyo olur oyle seyler buyutmeyin mesela ben artik oynamiyorum onunla.. cunku gereksiz yere niye kavga edelim..ayrica bagirirsa sizde bagirirsiniz olur biter kimse gelip oyunda niye bana bagirdin demez size

Ruh ikizimi buldum sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…