yarin bi olsun gunes bi dogsun yeniden asik olup yillarca calismanin karsiligi iyi bi isin olur insallah:)Bence birileriyle görüşebildiğin ve işin olduğu için şanslısın. Aynı yaştayız, işim de yok eşim de. 20 yıldır kafamı kitaptan kaldırmadım.Yıllarca aşık olduğum adam bu gece evlendi.
Ve ben 26 yaşında yeniden aşık olup hayatın tadını çıkarmayı bekliyorum. (Çıkaramadı)
İnşallah.yarin bi olsun gunes bi dogsun yeniden asik olup yillarca calismanin karsiligi iyi bi isin olur insallah:)
ben unide olmustum 4 yil ayrildik ondan buyana 3 yildir tik yok. ben bi doktora danistim bi kac ay once cok tatli bi doktorduAşık olmanın yaşla ilgisi yok. Şu yaşıma kadar hiç aşık olmadım ben mesela. Olacağımı da zannetmiyorum çünkü ilgili hormonlara sahip olmadığımı düşünüyorum. Yok yahu, hormon yok!
Öncelikle sevmen gerekir tabi sonra da karakterine göre davranırsın.mantikli diye biriyle evlenmektense asik olana kadar beklemek daha mi dogru olur
amin insallahİnşallah.
Bence her şey için umut vardır. Neden sen de sabah doğacak güneşle birlikte ruh eşinle karşılaşmayasın?
ben unide olmustum 4 yil ayrildik ondan buyana 3 yildir tik yok. ben bi doktora danistim bi kac ay once cok tatli bi doktordubekle bakalim belki bi patlama olur demisti... oyle biseyse patlicaz bakalim
anne baskisi da etkili bende.. erkek olmak varmis.. bastan hatali baslamisiz bastaannn hic ogluna 3 sayfa kriter dizen anne gormedim ben ama kiz astronot bulsa boyu kisa ama derleerrKardes bende 1 - 2 kriter takintisi var zahar ondan olmuor bide burda bdv yi okudukca beynim sulaniyor her tanistigim konustugum adamin agzindan cikanlara dikkat etmeye basladim hep eliyorum .... napacaz en sonunda bir kedi tarot kartlari karanlik köhne bi oda yada huzurevi devam etmeyeyim istersen ....
bence siz asik olursaniz bigbang olucakkHiç değilse aşık olmuşsunuz siz. Benimkisi çağdaş tıbbın yetersiz kaldığı apayrı bir durum.
Aaaaa benim annemde oyle .... herseye karisiyor sanki o evlencek saatlerce bi talip uzerinde konusuyoruz esra erola ciksam hic yabancilik cekmem sayesinde ...anne baskisi da etkili bende.. erkek olmak varmis.. bastan hatali baslamisiz bastaannn hic ogluna 3 sayfa kriter dizen anne gormedim ben ama kiz astronot bulsa boyu kisa ama derleerr
off ne zor yahu asik olsan karakter uymaz.. manyigi uysa icin almaz. okul uni sinavi is hic biri bu kadar zor degildiNe sadece aşkla nede sadece mantıkla yapılan evliliklere sıcak bakmıyorum ikisi bir arada olmalı sadece aşkla körükörüne evlenenler ileride huydan karakterden uyuşmayan kafalardan şikayet ediyorlar sadece mantık evliliği yapanlarda kocamı sevmiyorum ona bişey yapmak gelmiyor içimden aşık olmuyorum diye şikayet ediyorlar zaten sevmediğin bi Ada'ma dokunmak bile iğrendirir bence aynı yatağı paylaşmak işkence olur benim için mesela.
Aaaaa benim annemde oyle .... herseye karisiyor sanki o evlencek saatlerce bi talip uzerinde konusuyoruz esra erola ciksam hic yabancilik cekmem sayesinde ...
Aşka ne gözle baktiginiza bağli eger kastettiginiz birisini göreyim o an vurulayimsa bu çok zor bi durum..bence zaten bu aşk degil begenidir..o adami 2 3 kere gorup bida görmezsen unutur gidersin..benim lugatimde aşik olma sureci paylasimla baslar..en son yasadigimdan ornek vereyim..staj yaparken ilk gun birisini gordum ve bi unluye benzettim a ne kadr benziyo die ama adami yakisikli bulmadim..neyse sora tesaduf o ki biz ayni staj grubuna dustuk..tabi ayni ortami paylasmaya basladik.hepimiz arkadas canlisi sosyal insanlardik ve bunu is cikislari da devam ettirdik yemege gittk cafeye gttik konsere eglenmeye vs..oturup saatlerce sohbet edebiliyorduk ve zamanla baktim ki gulusune hasta olmusum..yani guldugu zaman icimden biseyler kopuyo..sabah gormek istyorum aksam msj atmak istyorum.once bi ceki duzen vermeye calistim kendine gel die ama aklimdan ckarmaya calistikca farkettim ki hayatimda cok yer kaplamis..ve hergun gordugumde acayip hos buluodum kendisini ben bunla evlenirim dedimi bilirim..velhasili kelam baktim ki asik olmusum..basta yakisikli bulmadigin insani o paylasimlardan sora asik olduktan sora gozumde nasil gorundugunu bilemazsn..yaninask yasla vs ilgili bi durum degildir..karsindaki insana bagli tamamen..auraniz uyusursa en basitinden bi cubuk krakeri bulenpaylasmaktan o an haz alirsan asik olursun:))) ne bicim ornekse :)) itiraf ediyorm bundan da zevk almistim:))
Evlilik hariç ayniymisizBence birileriyle görüşebildiğin ve işin olduğu için şanslısın. Aynı yaştayız, işim de yok eşim de. 20 yıldır kafamı kitaptan kaldırmadım.Yıllarca aşık olduğum adam bu gece evlendi.
Ve ben 26 yaşında yeniden aşık olup hayatın tadını çıkarmayı bekliyorum. (Çıkaramadı)
Peki her profil resmini gördüğümde seni erkek üye gibi okumamOlunur, neden olunmasın. "O" özel kişi gelir mutlaka. Ben aşık olmadan evlenmeyi hiç düşünmüyorum, mutlaka aşık olmam lazım.
Konu da bana bir şarkıyı hatırlattı:
Is he the one
I've been waiting for? (O beklediğim kişi mi?)
Merhaba ben nasılsın?Ah kardes bana kesin birisi ah etti tum dunyaki erkekler kardesin olsun dedi galiba kimseye isinamiorum ates atacam aramiza yakinda ay napsak evde kalacazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?