İstediğin gibi okuyabilirsin burada profiline erkek resmi koyan bir sürü üye var. :)Peki her profil resmini gördüğümde seni erkek üye gibi okumam
merhabalar,
26 yasindayim. yalniz yasiyorum ve calisiyorum. Uzun zamandir hicbir erkege ilgi duymuyorum. birileri hep var konusuyorum is iliski aska gelince hic icimden gelmiyor. Evlenmek de istiyorumasik olmadan mantikli biriyle evlenilir mi yasimdan sebeple mi asik olamiyorum yalnizliga alistim diye mi yada gercekten dogru kisi olmadiklari icin mi? ve son olarak asik olmadan evlenip mutlu olan birileri var mi ?
okuyup yorum yapan herkese tesekkur ederim.
35 yaşın da aşık oldummerhabalar,
26 yasindayim. yalniz yasiyorum ve calisiyorum. Uzun zamandir hicbir erkege ilgi duymuyorum. birileri hep var konusuyorum is iliski aska gelince hic icimden gelmiyor. Evlenmek de istiyorumasik olmadan mantikli biriyle evlenilir mi yasimdan sebeple mi asik olamiyorum yalnizliga alistim diye mi yada gercekten dogru kisi olmadiklari icin mi? ve son olarak asik olmadan evlenip mutlu olan birileri var mi ?
okuyup yorum yapan herkese tesekkur ederim.
merhabalar,
okuyup yorum yapan herkese tesekkur ederim.[/QUOT aşkın yaşı yok derler.tv de görmüştüm bir keresinde haberlerde adam 70 kadın da o civarlardaydı sanırım hatta 90 aşında biri bile çıkmıştı aşığız diye.25 nedir ki daha çok gençsiniz.
Ay valla aynısını yasadim ama is işten geçmiş benim jeton cok sonra düştübeeeen. sadece 1 kişiye oldu ama aşık olduğumu 6 ay sonra fark edince iş işten geçmiş oldu
O kişiye 29da aşık oldum. 30 im şuan hala aşığım. Ben başkasını istemiyorum onu istiyorumAy valla aynısını yasadim ama is işten geçmiş benim jeton cok sonra düştü
25imden sonra aşık oldum ama olmadi bknz:ustteki yorumum (yasim 30)
Bundan sonra aşık olmam demiyorum, kalbim aşka hep açık ama bu his herkese karşı olmuyor iste omurde birkaç kez çıkıyor insanin karşısina
Ben dogru insanin hic ummadığım bir anda karsima çıkacağına inanıyorum
tesekkur ederim, amin...30'unu gecince bile olunuyor 26 da ne ki? Ask güzel sey evlilik içinse bi yorumum yok. İnsallah güzel bi ask yaşamınız olur
ay bence iyi bisey... kotu olani sevememek sap gibi duygu yok ilgi yok bende28 yaşındayım. 25imden önce ve sonra aşık oldum. Ben de sizlerin tersine biraz şipsevdiyim. Çapkinlik değil ama. Sadece beğendiğim insan olursa hemen aşık olacak potansiyel var. İyi mi kötü mü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?