25 yasindan sonra asik olan var mi?

30'unu gecince bile olunuyor 26 da ne ki? Ask güzel sey evlilik içinse bi yorumum yok. İnsallah güzel bi ask yaşamınız olur

Bence adamakıllı biri çıkmadığı için. Ben 27 yaşında hayatımda hiç olmadığım kadar, kör kütük aşık oldum ki son iki yılı ümidimi kesmiştim(eskisinden başkasına bişey hissedemem diyordum)
Ve şimdi evliyiz. Bence alıcılarını hiç kapatma, elbet denk gelicek..

Aşık olmanın 25 yaş öncesi 25 yaş sonrası mı varmış?
Demek ki doğru kişi henüz karşınıza çıkmamış.
Bu arada aşk olmadan evliliğin güzel yürüyeceğine asla inanmıyorum.

Yıllarca tek yaşadım, sonra ailemin yanına döndüm. 29' umda tanıştım, 30' uma 1 ay kala evlendim. :)

AŞIĞIM, ÇOK SEVİYORUM eşimi. Doğru zaman gelmemiş demek ki... Sakın ümitsizliğe kapılma ve mantık evliliği SAKIN AMA SAKINNNN yapma!

35 yaşın da aşık oldum
Daha 9 yılın var canım korkma...

28 yaşındayım. 25imden önce ve sonra aşık oldum. Ben de sizlerin tersine biraz şipsevdiyim. Çapkinlik değil ama. Sadece beğendiğim insan olursa hemen aşık olacak potansiyel var. İyi mi kötü mü bilemedim

beeeen. sadece 1 kişiye oldu ama aşık olduğumu 6 ay sonra fark edince iş işten geçmiş oldu
Ay valla aynısını yasadim ama is işten geçmiş benim jeton cok sonra düştü

25imden sonra aşık oldum ama olmadi bknz:ustteki yorumum (yasim 30)

Bundan sonra aşık olmam demiyorum, kalbim aşka hep açık ama bu his herkese karşı olmuyor iste omurde birkaç kez çıkıyor insanin karşısina
Ben dogru insanin hic ummadığım bir anda karsima çıkacağına inanıyorum

O kişiye 29da aşık oldum. 30 im şuan hala aşığım. Ben başkasını istemiyorum onu istiyorum bu arada işte o doğru insanın doğru insan olduğunu geç fark ettim

ay bence iyi bisey... kotu olani sevememek sap gibi duygu yok ilgi yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…