- 11 Aralık 2018
- 41.983
- 260.859
- 598
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Genç değilsin zaten, kırışıklıklar falan da başlamıştır şimdi. Memintolar sarkmış, bacaklar selülit dolmuştur. Saçlar ağarmış, eller lekelenmiştir. Nerde 18’lik çıtır, nerde senYa kendimi artik genç değilmiş gibi hissediyorum. Genç demek 18 24 arasi bence
Yaa yemin ederim moralim aşırı bozuktu ne güldüm şu yoruma yaAaa siz daha ölmediniz mi? Ben 30 civarı ölüp baştan başladım oyuna
İyiki moralim bozuk dedim dahada gelin üstümeGenç değilsin zaten, kırışıklıklar falan da başlamıştır şimdi. Memintolar sarkmış, bacaklar selülit dolmuştur. Saçlar ağarmış, eller lekelenmiştir. Nerde 18’lik çıtır, nerde sen
30 yaşındayım gayet genç ve fitim kafanızmı güzel ablacım 25 yaş ne kiKafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
35 yas konusuyır ,Allah baska dert vermesin.Kafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
Yaşlanmak değil aslında orda biraz abartı oldu ama artık kendimi genç değilmiş gibi hissediyorumDoktora git bence..daha yolun basindasin ne yaslanmasi
Ya bende şu psikoloji var sanki 30 olunca artık genç görünmücem bi anda farklı olcakmışım gibi geliyor30 yaşındayım gayet genç ve fitim kafanızmı güzel ablacım 25 yaş ne ki
Dur daha yeni başlıyoruzİyiki moralim bozuk dedim dahada gelin üstüme
Tekrar 24 olamayacağına göre her yaşın ayrı bir güzelliği var de geç.Kafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
Sen 25 e orta yaş diyorsan kusura bakmada 40 ını göremEden ölmen gerekir.Kafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
43 olsam kafayı yerim herhaldeÇekilin kenara,linççi geldi hağğnımmm,kız var ya gelmiyim oraya,43 oluyorum alooo 43.
Bu psikoloji nasıl aşılır kiSen 25 e orta yaş diyorsan kusura bakmada 40 ını göremEden ölmen gerekir.
Orta yaş dediğin 40 ların ortasında başlar, yaşlı olman için 65 i hatta bence 70 i geçmen lazım.
Keşkeee diyebilsemTekrar 24 olamayacağına göre her yaşın ayrı bir güzelliği var de geç.
Bugün de ölmedik,yaşıyoruz şükür43 olsam kafayı yerim herhaldeya nasil üzülmeden durabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?