- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.089
- 1.123
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Hiç de değil, kendine iyi bakarsan 40 yaşında da gayet genç ve güzel görünülüyorYa bende şu psikoloji var sanki 30 olunca artık genç görünmücem bi anda farklı olcakmışım gibi geliyor
Ötenazi mi yaptıracaksın, sağlık olduktan sonra 53 63ü de göreceğiz. Bu kafa iyi bir kafa değil, bir psikologla görüşsen iyi edersin43 olsam kafayı yerim herhaldeya nasil üzülmeden durabiliyorsunuz
Şuandada farklı değilim 25 yaşındayım ama herseyi yaşadım yapmak istediğim herseyi yaptım aklımda hicbisey kalmadı iyi bisey mi bence değil.Şuan arkadaşlarımla buluşup dışarı çıkmaktan bile zevk almıyorum çok sıkıcı geliyor. İnsan tatile gideceği zaman mutlu olur dimi o bile zevk vermiyor tatilde bile canım sıkılıyor o bile sıradan geliyor doğduğumdan beri tatile gideriz. Yani ne bilim şuan bana de ki parise git gez aldım herseyini o bile çok sıkıcı geliyor yaRahat batması deniyor buna
Evlenirsin kv elti sorunların olur o zaman da "daha 30 yaşındayım ama kendimi 80 yaşında hissediyorum" diye konu açarsın
Hayat
Ya deli değilim deli muamelesi yapmayın.Yıllardır alışmışım 20 li yaşlara bi anda 30 a 5 yıl kalınca moralim bozuluyor tabiiki bu çok normalÖtenazi mi yaptıracaksın, sağlık olduktan sonra 53 63ü de göreceğiz. Bu kafa iyi bir kafa değil, bir psikologla görüşsen iyi edersin
Doğru ya. Bende giriyorum hafiften o dönemlerde. Oturup ağlamıyorum tabiki hemencik yaşlanacağımı kabulleniyorum25 yaş sendromuna girmişsiniz sizi kutlarım. Her 5 yılda bir yenilecek bu atak kaçışıniz yok ne yazık ki.
Aaa 22 misiniz gerçektennnBence de yaşlısınız.
22 yaşındayım, hayat bana güzel mesela.
Ohooooo oh mis.
Offff keşke 22 olsamBence de yaşlısınız.
22 yaşındayım, hayat bana güzel mesela.
Ohooooo oh mis.
30 çok mu büyük bir yaş ki 5 kalması moralini bozuyorYa deli değilim deli muamelesi yapmayın.Yıllardır alışmışım 20 li yaşlara bi anda 30 a 5 yıl kalınca moralim bozuluyor tabiiki bu çok normal
Ya deli değilim deli muamelesi yapmayın.Yıllardır alışmışım 20 li yaşlara bi anda 30 a 5 yıl kalınca moralim bozuluyor tabiiki bu çok normal
Bi de bayıl istersen.Şuandada farklı değilim 25 yaşındayım ama herseyi yaşadım yapmak istediğim herseyi yaptım aklımda hicbisey kalmadı iyi bisey mi bence değil.Şuan arkadaşlarımla buluşup dışarı çıkmaktan bile zevk almıyorum çok sıkıcı geliyor. İnsan tatile gideceği zaman mutlu olur dimi o bile zevk vermiyor tatilde bile canım sıkılıyor o bile sıradan geliyor doğduğumdan beri tatile gideriz. Yani ne bilim şuan bana de ki parise git gez aldım herseyini o bile çok sıkıcı geliyor ya
Ya bak anlatamıyorum işte çok değişik bir ruh halindeyimYıllardır alışmışım 20li yaşlara dediğinle 30a kalan süre aynıDuyan da 15 senedir 20li yaşlardasınız sanacak.
Tamam belki gerçekten büyük değildir 30 ama şuan bana nedense 30 olunca bi anda değişip bambaşka biri olacakmışım gibi geliyor bilmiyorum30 çok mu büyük bir yaş ki 5 kalması moralini bozuyor30 olunca bir anda yaşlanmayacaksınız 28-29’dan pek fark olmayacak
30 yaşındaki ünlülere bak hiçbiri yaşlı görünmüyor. Yaşın kaç olursa olsun da yaşlanmaya başlarsan yaptırırsın botoksunu kırışık da kalmazTamam belki gerçekten büyük değildir 30 ama şuan bana nedense 30 olunca bi anda değişip bambaşka biri olacakmışım gibi geliyor bilmiyorum
Depresyonda gibisin, ya da müzmin mutsuz bir insansın, güzele değil de kötüye odaklı yaşıyorsun. Böyle gidersen 30da gerçekten çökersin. Ama sana yapılacak bir şey yok, böyle gelmiş böyle gideceksin bu dünyadan, mutsuz olarak geçirdiğin boş zaman yazık. Allah akıl fikir versinŞuandada farklı değilim 25 yaşındayım ama herseyi yaşadım yapmak istediğim herseyi yaptım aklımda hicbisey kalmadı iyi bisey mi bence değil.Şuan arkadaşlarımla buluşup dışarı çıkmaktan bile zevk almıyorum çok sıkıcı geliyor. İnsan tatile gideceği zaman mutlu olur dimi o bile zevk vermiyor tatilde bile canım sıkılıyor o bile sıradan geliyor doğduğumdan beri tatile gideriz. Yani ne bilim şuan bana de ki parise git gez aldım herseyini o bile çok sıkıcı geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?