• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaşındayım yaşlandım artik ya

Rahat batması deniyor buna
Evlenirsin kv elti sorunların olur o zaman da "daha 30 yaşındayım ama kendimi 80 yaşında hissediyorum" diye konu açarsın
Hayat 😏

Senin bizden farklı bir özelliğinmi var. Hepimiz insanız değilmi hepimiz yaşlanıyoruz. Sende herkes gibi yaşlanacaksın, buruşacaksın 🤣 çocukların olacak hatta onlar büyüyecek. Menapozada gireceksin 🤣

Rahat batması deniyor buna
Evlenirsin kv elti sorunların olur o zaman da "daha 30 yaşındayım ama kendimi 80 yaşında hissediyorum" diye konu açarsın
Hayat 😏
Şuandada farklı değilim 25 yaşındayım ama herseyi yaşadım yapmak istediğim herseyi yaptım aklımda hicbisey kalmadı iyi bisey mi bence değil.Şuan arkadaşlarımla buluşup dışarı çıkmaktan bile zevk almıyorum çok sıkıcı geliyor. İnsan tatile gideceği zaman mutlu olur dimi o bile zevk vermiyor tatilde bile canım sıkılıyor o bile sıradan geliyor doğduğumdan beri tatile gideriz. Yani ne bilim şuan bana de ki parise git gez aldım herseyini o bile çok sıkıcı geliyor ya

Ben de böyle böyle yapa yapa geldim 35 yaşıma. Olmadığım her yaş bana genç geliyo, yani şu an 35 ten küçük her yaş 😂 anın tadını çıkar. Öyle ya da böyle geçecek zaman

Ötenazi mi yaptıracaksın, sağlık olduktan sonra 53 63ü de göreceğiz. Bu kafa iyi bir kafa değil, bir psikologla görüşsen iyi edersin
Ya deli değilim deli muamelesi yapmayın.Yıllardır alışmışım 20 li yaşlara bi anda 30 a 5 yıl kalınca moralim bozuluyor tabiiki bu çok normal

25 yaş sendromuna girmişsiniz sizi kutlarım. Her 5 yılda bir yenilecek bu atak kaçışıniz yok ne yazık ki.
Doğru ya. Bende giriyorum hafiften o dönemlerde. Oturup ağlamıyorum tabiki hemencik yaşlanacağımı kabulleniyorum 🤣 uzatmaya gerek yok. Önüne geçemeyiz sonuçta. Sağlıklı ömrümüz olsun inşallah.

Ya deli değilim deli muamelesi yapmayın.Yıllardır alışmışım 20 li yaşlara bi anda 30 a 5 yıl kalınca moralim bozuluyor tabiiki bu çok normal

Yıllardır alışmışım 20li yaşlara dediğinle 30a kalan süre aynı 😀😀😀😀😀 Duyan da 15 senedir 20li yaşlardasınız sanacak. 😀

Şuandada farklı değilim 25 yaşındayım ama herseyi yaşadım yapmak istediğim herseyi yaptım aklımda hicbisey kalmadı iyi bisey mi bence değil.Şuan arkadaşlarımla buluşup dışarı çıkmaktan bile zevk almıyorum çok sıkıcı geliyor. İnsan tatile gideceği zaman mutlu olur dimi o bile zevk vermiyor tatilde bile canım sıkılıyor o bile sıradan geliyor doğduğumdan beri tatile gideriz. Yani ne bilim şuan bana de ki parise git gez aldım herseyini o bile çok sıkıcı geliyor ya
Bi de bayıl istersen.

Yıllardır alışmışım 20li yaşlara dediğinle 30a kalan süre aynı 😀😀😀😀😀 Duyan da 15 senedir 20li yaşlardasınız sanacak. 😀
Ya bak anlatamıyorum işte çok değişik bir ruh halindeyim🤣🤣 sanki 18 19 yaşından 25 e kadar sanki böyle 15 yıl gibi uzun geldi onun için 20 li yaşlara alıştım diyorum ama şimdi sanki 5 yıl hemen geçecek gibi geliyor anlatamıyorum şuan ya

30 çok mu büyük bir yaş ki 5 kalması moralini bozuyor 🤔 30 olunca bir anda yaşlanmayacaksınız 28-29’dan pek fark olmayacak
Tamam belki gerçekten büyük değildir 30 ama şuan bana nedense 30 olunca bi anda değişip bambaşka biri olacakmışım gibi geliyor bilmiyorum

Depresyonda gibisin, ya da müzmin mutsuz bir insansın, güzele değil de kötüye odaklı yaşıyorsun. Böyle gidersen 30da gerçekten çökersin. Ama sana yapılacak bir şey yok, böyle gelmiş böyle gideceksin bu dünyadan, mutsuz olarak geçirdiğin boş zaman yazık. Allah akıl fikir versin

Back
X