• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaşındayım yaşlandım artik ya

E belki ben de ciddiyim sen gibi ama dalga geçtiğimi anladığına göre 25 yaşı yaşlı bulman gerçek olamayacak bir durum ve sen de bunun farkındasın…
Bak yaşlı derken abarttım tamam.Ama harbiden 25 i çok büyük görüyorum ona moralim bozuluyor

30 yaşındaki ünlülere bak hiçbiri yaşlı görünmüyor. Yaşın kaç olursa olsun da yaşlanmaya başlarsan yaptırırsın botoksunu kırışık da kalmaz 💅🏻
Yaşlanınca da kırışıksız ama çirkin yüzüne bakılmaz birine dönüşür oldu da bittiiii 😁

19 olsan yapacağın neyi yapamıyorsun ki? Yaşlanmak da o kadar korkunç değil, gerçekten yaşlı olmanın bile bir güzelliği var. Her halimizle kendimizi sevebilmeliyiz.
Evet kendimi sürekli böyle telkin ediyorum herkes bir gün benim şuan ki yaşıma gelecek kimse genç kalmayacak diyerek kendimi avutuyorum.Ama bu durum bende hep vardı mesela küçükken hep yaşımızı büyük söylerdik ama ben asla söylemezdim.19 dan 20 yaşıma geldiğimde bile artik 10 lu yaşlardan çıktım diye üzülmüştüm yani ben yaş aldıkça hep böyle üzülüyorum. Etrafımda bunu kime söylesem gülüyor ama içimde bunu nedense aşamıyorum bir türlü umarım düzelir bir gün evlendiğimde falan

Ya bak anlatamıyorum işte çok değişik bir ruh halindeyim🤣🤣 sanki 18 19 yaşından 25 e kadar sanki böyle 15 yıl gibi uzun geldi onun için 20 li yaşlara alıştım diyorum ama şimdi sanki 5 yıl hemen geçecek gibi geliyor anlatamıyorum şuan ya
Zaten 20 lerden sonra zaman hızlı akar derler, bunun biraz rutinle de ilgisi var. yani belli bir yaştan sonra gerçekten, iş güc telaşına girince, yıllar hızlı akıyor. ben 30a girdiğimde biraz kötü olmustum, senin gibi istediğim herşeyi gerçekleştirmiş durumda degildim ve henüz düzgün biriyle de düzenli bir ilişkim olmamıstı. bircok gence göre cok şanslısın ailen hep seni desteklemiş. bu bir süreç, 25 e de alışacaksın 30 a da daha sonra 40 a da :)

Evet kendimi sürekli böyle telkin ediyorum herkes bir gün benim şuan ki yaşıma gelecek kimse genç kalmayacak diyerek kendimi avutuyorum.Ama bu durum bende hep vardı mesela küçükken hep yaşımızı büyük söylerdik ama ben asla söylemezdim.19 dan 20 yaşıma geldiğimde bile artik 10 lu yaşlardan çıktım diye üzülmüştüm yani ben yaş aldıkça hep böyle üzülüyorum. Etrafımda bunu kime söylesem gülüyor ama içimde bunu nedense aşamıyorum bir türlü umarım düzelir bir gün evlendiğimde falan
bu durum evlenince düzelecek birşeye benzemiyor, yani fazla takıntı yapmışsın gibi. belki yaşadıgın bir olay ya da cevrenden biri etkilemiştir seni, belki psikolog destegi almayı düşünebilirsin.

Zaten 20 lerden sonra zaman hızlı akar derler, bunun biraz rutinle de ilgisi var. yani belli bir yaştan sonra gerçekten, iş güc telaşına girince, yıllar hızlı akıyor. ben 30a girdiğimde biraz kötü olmustum, senin gibi istediğim herşeyi gerçekleştirmiş durumda degildim ve henüz düzgün biriyle de düzenli bir ilişkim olmamıstı. bircok gence göre cok şanslısın ailen hep seni desteklemiş. bu bir süreç, 25 e de alışacaksın 30 a da daha sonra 40 a da :)
Umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim :)

Kafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
cidden 25 yaş az mı?bitmişsiniz siz.mutsuz olmak da yüzde yüz haklısınız.hatta okuyunca adınıza ben de bir üzüldüm sormayın. :KK12: :işsiz: :işsiz:

Back
X