• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaşındayım yaşlandım artik ya

çocukkende 18 ler çok büyük gelirdi 18 olunca büyeceğimi zannederdik ama 18 de öyle oldu mu şimdi 26 sınız aslında 18 yaşın ne kadar ergen yaş olduğunu görebilirsiniz . ben 36 yaşındayım 26 da çok genç yaş hatta daha kendinizi bulmaya yeni başlıyorsunuz 30 gibi netleşiyor kafada birçok şey​
Kesinlikle çok haklısınız şimdi 18'li hallerimi düşünüyorum da 26 yaşımla çok fark var.

25 yaş genç yetişkin yaşın başlangıcı çünkü.
Artık gençliğin yanında yetişkinliğin de tam anlamıyla içindesiniz.

Hele birde 30 lari 40 lari gor sen😐😂😂 onemli olan saglikli yas almak, Allah bugunumuzu aratmasin. Bana 25 yasimla simdiki tecrubemi verselerdi mesela.. hayat uzun, omur kisa…

Bende senin gibiyim kendimi genç gibi görmüyorum 10 yaşında bir çocuk görünce yaşlanmışım bee diyorum.

Ben de kendimi 27-28 yaşlarımda yaşlanmış zannederdim. Şimdi durduğum yerden o yaşların küçücük olduğunu farkedince, 5 sene sonra da şimdi ki yaşım küçük gelecek demek ki, demek ki hep gencim moduna geldim. Hissiyatınızı anlıyorum siz de 5 sene sonra ne demek istediğimizi anlayacaksınız..

Kız dur hele benim ananem 86 yasinda.gönlümü gençlere degismem diyor
Rahimagzi kanseri oldu doktorlar 3ay yasar dedi.oglum bebekti kucagımda.
O hasta ligi bile sildi atti.oglum 14 yasinda
Aslinda yas 25 oldumu indan bi irkiliyor noluyor falan.ama sonra alısiyorsun.
Ben 35 oldum.amahic 35 gibi hissetmiyorumda görünmuyorumda.hatta gecende benimle ayni yas bi kadin bana okuyormusunuz dedi öylece kalakaldim😊

Kafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
Hayiflanmak yerine yaşayarak aşabiliriz çünkü hayiflanmak hayallerinin, yapmak istediklerini yapamayanlarin işidir. Çünkü diğerleri şu kadarcik ömrüme neler sigdirmisim diye bakar hayiflanmaz

Zamanın geçiş hızı yaşımdan bağımsız delirtiyor beni hatta insanlar nasıl delirmiyor anlamak mümkün değil. Belki bunu mu kastettiniz acaba? İyimser kalmaya çalışıyorum… 😂 25 yaş mis gibi bir yaş öncesi ergenlik sonrası uzunca genç kadınlık mis. 30 ile 32 yaşım arası yok gibi nasıl oldu bimiyorum. Korona öyle çaldı ki hayatlarımızdan o kadar az yaşadık ki herkesin yaşı, aslında olduğundan 2 yaş ilerde şuan 😂😂😂 iki yıl herkese iade edilmeli..😂

O çok övüne övüne yazdığınız 6 yıllık ilişkinizi bitirin bakin nasıl modunuz yükseliyor. Adam her şeyi şimdiden kısıtlıyor tabi ki 25 yaşındayken 80 hissedersin😏

Eskiden 30-40 lar teyze amca olurdu sanki😐😂 goruntuler hareketler vs. Acaba bize mi oyle gelirdi 😐 suan dusunuyorum ben hic teyze meyze gibi degilim, olsam olsam en fazla abla olurum😐😂😂
Çocukken bana olgun gelirlerdi 😀 şimdi gayet normal geliyor 😅 o değil de gerçekten yaşlanmış olabiliriz 😅

Back
X