• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaşındayım yaşlandım artik ya

Evet kendimi sürekli böyle telkin ediyorum herkes bir gün benim şuan ki yaşıma gelecek kimse genç kalmayacak diyerek kendimi avutuyorum.Ama bu durum bende hep vardı mesela küçükken hep yaşımızı büyük söylerdik ama ben asla söylemezdim.19 dan 20 yaşıma geldiğimde bile artik 10 lu yaşlardan çıktım diye üzülmüştüm yani ben yaş aldıkça hep böyle üzülüyorum. Etrafımda bunu kime söylesem gülüyor ama içimde bunu nedense aşamıyorum bir türlü umarım düzelir bir gün evlendiğimde falan
Bir buna çare olarak görülmemişti evlilik o da tamamlanmış 🤣🤣🤣

Evet kendimi sürekli böyle telkin ediyorum herkes bir gün benim şuan ki yaşıma gelecek kimse genç kalmayacak diyerek kendimi avutuyorum.Ama bu durum bende hep vardı mesela küçükken hep yaşımızı büyük söylerdik ama ben asla söylemezdim.19 dan 20 yaşıma geldiğimde bile artik 10 lu yaşlardan çıktım diye üzülmüştüm yani ben yaş aldıkça hep böyle üzülüyorum. Etrafımda bunu kime söylesem gülüyor ama içimde bunu nedense aşamıyorum bir türlü umarım düzelir bir gün evlendiğimde falan
ama bak kendi kendini mantıksızca şartlamışsın. Doğru düzgün açıklaması bile yok bu durumun. Bir şey yaşadıysan ya da bir olumsuzluğu yaşa bağladıysan küçükken bilemicem ama bu düşüncenin mantıklı olmadığının aslında sen de farkındasın, mesela ben 20 yaşıma dönmek istemezdim bi daha okul sınav uğraşamam yaşımdan memnunum 😂 O yaşta da yaşamam gereken her şeyi yaşadım bi daha yaşasam sıkılırım

ama bak kendi kendini mantıksızca şartlamışsın. Doğru düzgün açıklaması bile yok bu durumun. Bir şey yaşadıysan ya da bir olumsuzluğu yaşa bağladıysan küçükken bilemicem ama bu düşüncenin mantıklı olmadığının aslında sen de farkındasın, mesela ben 20 yaşıma dönmek istemezdim bi daha okul sınav uğraşamam yaşımdan memnunum 😂 O yaşta da yaşamam gereken her şeyi yaşadım bi daha yaşasam sıkılırım
Aaa bak evet bak hic bu yönden düşünmedim mesela şuan bana deseler ki 18 e döneceksin ama üniversite sınavı lise hayatı uğraşcaksın asla tamam demem 🤣

O adamı mı? Müstehak sana. Onlarca sayfa yazı yazmıştı orda insanlar, sonuca bak. Yazık. 😂
Ya ama deme öyle :( aştık o konuyu yokluğumla terbiye edince paşa paşa tamam dedi ve giyiyorum ben hayatımı kimseye göre şekillendirmem yapmak istiyorsam yaparım ve yaptımda

Çoğu kişi dalga geçmiş ama 26 yaşındayım bende biraz öyle hissediyorum. Ne 25 ne de 30 yaş geç değil ama hayat istediğimiz şekilde gitmeyince içimizdeki ses telkinler vererek bak istediğin hayata sahip değilsin, bu saatten sonra ne olacak ki senden genç insanlar şunu şunu yaptı diyor. Eğer böyle değil de kafanızda gerçekten 25'in "yaşlı" bir yaş olduğunu düşünüyorsanız da bu düşünce yapısı normal değil.

Ya ama deme öyle :KK43: aştık o konuyu yokluğumla terbiye edince paşa paşa tamam dedi ve giyiyorum ben hayatımı kimseye göre şekillendirmem yapmak istiyorsam yaparım ve yaptımda
İnsanlar değişmez, köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiştir. Evlenince gerçek haline döner yine.

O yüzden bugünler iyi günlerin, evlenince direkt 60 yaşına ışınlanacaksın, benden söylemesi 😂

İnsanlar değişmez, köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiştir. Evlenince gerçek haline döner yine.

O yüzden bugünler iyi günlerin, evlenince direkt 60 yaşına ışınlanacaksın, benden söylemesi 😂
Ay Allah korusun ya susss

Back
X