- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Evet değil mi ya.onlara ben de şaşıyorum pc tablet microdalga kettle yok mu evlerinde öğrenci yok mu banyoyu haftada bir mi yapıyorlar nasıl oluyor çamaşır bulaşık makinelerini kullanmıyorlar mı?günde 2 kere doluyor bizim evde 4 kişiyiz kimse de gelmiyor çamaşırda her gün yıkıyorum
Bana kalsa yakacağım geceleri de koca ayı el koydu. Ekimde böyle yaparsan geçmez bu kış, baharı göremeyiz diyoryakında doğalgazlar yanar sen gör şenliğiii
Klimam dondurucum yok. Hafta da 30 dk ütü yapmam. Bazen hiç yapmam. Buzdolabim Elektirik tasarruflu sozdeDerin dondurucunuz var mi bide buzdolabiniz eski tiplerden mi? Derin dondurucu cok yakar tasarruflu olmayan buzdolaplari da oyle. Bizim aylik 70-80 civarinda gelir annemlerin buzdolabi eski ve donduruculari bide klimalari var fazladan 160-170 geliyormus onlara
bulaşık makinesi haftada 1 2 mi çalışıyor?Kettle çalıştırmamaya özen gösteriyorum. Ütüleri briiktirmeye çalışıyorum. Fırında pişirilecek birşey varsa önce tavada yapılabilirmi öle bir tarif yapıyorum. Tv butun gun çalışıyor arka planda sessizce olsa bile elektrk yakıyor . Bulasıgıda haftada 1 veya 2 çalıştırıyorum eco programda. İzlemediğimde kapatmaya çalışıyorum. Yapabildiklerim bu kadar . He birde avizemizde 2 ampul var ama biz 1 tanesini yakıyoruz misafir vs gelince ikisini yakıyoruz. Zaten ikisii gözümüzüde yoruyor
bizimki merkezi sistem henüz yanmadı ama eli kulağındadırBana kalsa yakacağım geceleri de koca ayı el koydu. Ekimde böyle yaparsan geçmez bu kış, baharı göremeyiz diyor
Aynı şey bizimde başımıza geldi iskan çıkmadan önce diğer dairelere doğalgaz 20 tl geliyordu bize 200 tl elektirik 900 tl geliyordu Daire başına 150 lira falan ödüyorduk bundan 3 sene önce. Hakkımızı asla helal etmiyorum böylelerine vicdansızlar.Benim arkadaşım 20 tl ödüyordu o da kışın ısıtıcıyla ısınıyordular.. nasıl oluyon diye sormuştum 5a ev sahibi elektriği apartmana bağlamış. Garibim diğer dairedekiler farkında olmadan onların da yaktığını ödüyordu. Kul.hakkı bu nasıl müsaade ediyorsunuz böyle birşeye demiştim de bizi ilgilerdirmez demişti.. çok sinir olmuştum
Ahahah bizim de merkezi ama mutlaka yanmıştır.bizimki merkezi sistem henüz yanmadı ama eli kulağındadır
Doğalgaz var. Ama çaycı çalıştırma mi diyorsun? Ben şu an nerdeyseKettle çalıştırmayaya çalışıyorum bir tek buna dikkat edebiliyorum. Ama makineler mecbur sürekli çalışıyor, çamaşır, bulaşık, tost makinesi vs. Bizim buralarda genelde evlerde doğalgaz yok mesela termosifon kullanılıyor. O yüzden de yüksek geliyor. Sizin de mi o şekilde? Tavsiyeleriniz varsa ben de alırım.
Evet değil mi? Birde online derslerin bittiği bir zamandaBiz çaycı kullanıyoruz hergün yaklaşık 1 saat kadar aktif çalışıyor iki laptop 2 telefon şarjı haftada 7 makine çamaşır hergün bir tur bulaşık makineleri çalışıyor. Fırın da haftada bir kere çalışıyor hemen hemen. Akşamları da 4 saat kadar tv açık. Yaz günü kombi sadece sıcak suya çalışıyor 140 150 bandında geliyor. Kombiyi çalıştırmaya başladık 200 230 civarı gelmeye başlar. 250 tl bence normal ama bir ayda bu kadar fark atması anormal. Bi araştırın bence.
Bize de ne yazık ki yüksek geliyor. Kettle çok yakıyormuş diye duydum ben de ondan artık çok mecbur olmadıkça hep ocakta ısıtıyorum suyu. Küçük ev aletleri elektrik tüketir diyorlar ama mecbur kullanıyoruz sürekli diğerlerini, bir kettle buldum çok mecbur olmadığımDoğalgaz var. Ama çaycı çalıştırma mi diyorsun? Ben şu an nerdeyse
Evet değil mi? Birde online derslerin bittiği bir zamanda
Ahaha evet haftada 2 . Tencereleri elimde yıkıyorum zaten 2 kişi olduğumuz için anca çıkıyor bulaşık doldurana kadar çalıştırmıyorum. bu arada ben patlıcanı fırında közlenmiş şekilde hiç sevmem köz tadı vermiyor, aynen közmatiğim var onda közlüyorumbulaşık makinesi haftada 1 2 mi çalışıyor?kışa hazırlık patlıcan közledim bayağı onu tavada mı közleyeydim apartman dairesinde.ha size değil sitemimm yanlış anlamayın .ne hallere düştük ince hesaplarr hesaplarr
Salona taktığınız ampulleri bu ay kullanmayın düşecek mi bide geçen ay faturası ile karşılaştırın kullanılan kilowattı zam da gelmiş olabilir kombi çalıştırmaya başladınız mı peki?Doğalgaz var. Ama çaycı çalıştırma mi diyorsun? Ben şu an nerdeyse
Evet değil mi? Birde online derslerin bittiği bir zamanda
Bize de ne yazık ki yüksek geliyor. Kettle çok yakıyormuş diye duydum ben de ondan artık çok mecbur olmadıkça hep ocakta ısıtıyorum suyu. Küçük ev aletleri elektrik tüketir diyorlar ama mecbur kullanıyoruz sürekli diğerlerini, bir kettle buldum çok mecbur olmadığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?