250 elektirik faturasi

Her granit aynımıdır bilmem ama çoğu kişi şikayetçi bu durumdan Benim ki Emsan. Sizinkinin markası nedir eskidi zaten yeni bakıyorum
Hisar kullanıyorum, tencerelerim oradan.
Bir de tefalin titanyum serisi.
Ha bernardo vardı kötü oldu, attık onları ama hiç deterjan tadı almadım.
Dediğim gibi makine ya da deterjanla da alakalı sıkıntı olabilir, fairy kullanıyorum ben.

Ben de fairy kullanıyorum. Tekli bir granit alıp deneyeceğim. Onda da sıkıntı varsa makinedendir anlarım...

Klima ne yazık ki çok arttıyor faturayı. Ama insan klimasız da oturmuyor yazın sahil bölgelerinde, feci sıcak oluyor.

Çay makinası kullanıyordum kullanmayı bıraktım çünkü faturayı 25-30 tl şişiriyor onun dışında fırını sık calistiririm bulaşık makinası da haftada 4 kez ,çamaşır makinesi 2-3 kez çalışır 145-175 arası gidip geliyoruz bu arada tv çalışır sürekli bazen eşimle ayrı odalarda da otururuz ütüyü çok sık açmam biriktirip ütülerim ama çay makinası,kettle farkettiriyor diğerlerini kullanmayı bırakmak mümkün değil ama bunlardan vazgecebiliriz

şu an 2 pc bir tablet çalışıyor.ben k.k dayım çocuk tablet de ödev yapıyor.eşim de borsa hisse araştırıyor.tv de açık netflix ben aynı zamanda izliyorum.diğer tv de bloomberg açık çamaşırım durulamada kettle çalışıyor 2 ayrı oda da elektrik yanıyor .şarjda telefon var.nesini kısayım bunların evde hapsolduk zaten pandemi de iyice psikolojimiz mi bozulsun kıs kıs.

250 çok iyi,sen bide bize geleni görsen.. tasarruf falan yapamıyoruz ocak dahil her şey elektrikli..

Kaç sene de bir değiştiriyorsunuz bu tencereleri:) hahaha tasarruf yapayim derken tencere israfı yapacak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…