- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
evde ütü yapmıyorum ütücüye veriyorum fön makinesi sadece kızım kullanır aylardır saçımı düzleştirmiyorum buna rağmen 270 altını hiçç görmedikKlimam dondurucum yok. Hafta da 30 dk ütü yapmam. Bazen hiç yapmam. Buzdolabim Elektirik tasarruflu sozde
70 diyorlar 80 diyorlar ben şaştıkça şaşıyorum okuyuncaBen öleyim bize Ağustos 750 Eylül 640 TL geldi. Yazın klima diyoruzda geçen kış 200 altına düşmüyordu
Bir de çamaşır, bulaşık makinelerinin eco programlarını kullanmak lazım. Kullanım kılavuzlarında hangi program ne kadar elektrik tüketiyor yazıyor. Bu ay öyle kontrollü gitmeye çalışın bakalım fark edecek miben sabah bir kalkıyorum akşam yatamamışlar açık ama artık kapatacagim
Elde yıkamak çok büyük su israfı ama.Ahaha evet haftada 2 . Tencereleri elimde yıkıyorum zaten 2 kişi olduğumuz için anca çıkıyor bulaşık doldurana kadar çalıştırmıyorum. bu arada ben patlıcanı fırında közlenmiş şekilde hiç sevmem köz tadı vermiyor, aynen közmatiğim var onda közlüyorumValla haklısınız sitem etmekte bizde aynı şekil ama elden ne gelir ki. Neyden kısacağımızı şaşırıyoruz
Valla öyle hazırcı insanlara bende helal etmiyorum.. Yazk değil ki o faturaları ödemeye çalışan insanlara..Aynı şey bizimde başımıza geldi iskan çıkmadan önce diğer dairelere doğalgaz 20 tl geliyordu bize 200 tl elektirik 900 tl geliyordu Daire başına 150 lira falan ödüyorduk bundan 3 sene önce. Hakkımızı asla helal etmiyorum böylelerine vicdansızlar.
Evet ben de bunun bilincindeyim fakat tüm tencerelerim granit olduğu için elde yıkamak zorunda kalıyorum. Zira bulaşık detarjanı kokusu siniyor. Başlarda bilmiyordum yemeklerin hepsi deterjan tadıyordu zor kurtardım. Sonra araştırdım ki makineye girmiyormuş. Tüm granitler aynı mı bilmiyorum amaElde yıkamak çok büyük su israfı ama.
Ülkede özellikle bu sene baraj seviyeleri tehlikede.
Mümkün mertebe makinada yıkıyorum, sığmayacak kadar büyük şeyleri elimde.
Elektrikten tasarruf ederken kaynak tüketimine dikkat etmek lazım.
Değil.Evet ben de bunun bilincindeyim fakat tüm tencerelerim granit olduğu için elde yıkamak zorunda kalıyorum. Zira bulaşık detarjanı kokusu siniyor. Başlarda bilmiyordum yemeklerin hepsi deterjan tadıyordu zor kurtardım. Sonra araştırdım ki makineye girmiyormuş. Tüm granitler aynı mı bilmiyorum ama
pay ölçerli sizdeki bizde yaksak da yakmasak da kat sayısına bölünür dairesi boş olan arkadaşım var o kara kara düşünüyor şimdi aidat artı 600 civarı yakıt ödeyecek kiracı bulamadığı içinAhahah bizim de merkezi ama mutlaka yanmıştır.
Benim zihnisinir adam, eve gelen ana vanayı kapıyor ya da odalarınkini tek tek kapıyor.
Geçen sene tepem attı bir gece, çektim çamaşır makinasını, onun arkasında hep bu dağılım yeri borular.
Tek tek açtım vanaları, odaları kontrol ediyorum hangisi nerenin diye, birini açmamla su basması bir oldu.
Adam banyolarınkinin borularını sökmüş
Düşün böyle bir kocaya rağmen bizim faturalar inmiyorsa, millet yaşamıyordur.
ben hep makinede yikiyorum hic oyle olmuyorEvet ben de bunun bilincindeyim fakat tüm tencerelerim granit olduğu için elde yıkamak zorunda kalıyorum. Zira bulaşık detarjanı kokusu siniyor. Başlarda bilmiyordum yemeklerin hepsi deterjan tadıyordu zor kurtardım. Sonra araştırdım ki makineye girmiyormuş. Tüm granitler aynı mı bilmiyorum ama
Her granit aynımıdır bilmem ama çoğu kişi şikayetçi bu durumdanDeğil.
Ben atıyorum ve kalmıyor.
Markayla alakalı bir sıkıntı var ya da makinenizle ilgili.
biz fakirikkk ucuz granitt alıyozzzzz.Değil.
Ha normal merkezi sistem, en sevdiğimpay ölçerli sizdeki bizde yaksak da yakmasak da kat sayısına bölünür dairesi boş olan arkadaşım var o kara kara düşünüyor şimdi aidat artı 600 civarı yakıt ödeyecek kiracı bulamadığı için
Yaa sizde mi atıyorsunuz? Markası nedir acababen hep makinede yikiyorum hic oyle olmuyor
alamancı banlanmış sen paçayı kurtarmışsın ama bak bu da ekonomi konusu çekirge bir sıçrarrr iki sıçrarrr ......Değil.
schaffer markaYaa sizde mi atıyorsunuz? Markası nedir acaba
780 mi ev kirası gibi amanınnnnAntalyadayim eylul ayi dahil klimalar hic kapanmadi en son 780 gelmisti yeni faturayi bilmiyorum.klima calismazsa 250 300 civari gelir bizim.100 150 en son kac yil once gordum hatirlamiyorum.herkesten farkli fazla calisan bir alet de yok evde ama neden o kadar cok geliyor anlamis degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?